EviTan
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα
Xαχαχαχαχχαχαχαχαχχα... Ναι, ναι... δώσε νταρκίλα στον λαό!Τώρα που μου το θύμισες έχω να εμπλουτίσω και τα νεκροταφεία του κόσμου σαν μέγα φαν του είδους
Xαχαχαχαχχαχαχαχαχχα... Ναι, ναι... δώσε νταρκίλα στον λαό!Τώρα που μου το θύμισες έχω να εμπλουτίσω και τα νεκροταφεία του κόσμου σαν μέγα φαν του είδους
Και που είναι οι φωτογραφίες;;; Μισή δουλίτσα κάνουμε έτσι!Μόνο του Ιγκουασού σε Αργεντινή- Βραζιλία έχω δει από όσους είναι στην παραπάνω λίστα. Εκπληκτική ομορφιά, τεράστιοι σε μέγεθος, έχω κάνει και τη βαρκάδα, όπου σχεδόν μπαίνεις μέσα στον καταρράκτη. Εκτός από το τοπίο, με εντυπωσίασαν τα ελεύθερα κοατί, τα τουκάν, οι αλιγάτορες...Γενικά το ζωικό βασίλειο έχει την τιμητική του.
Έχεις δίκιο. Ας βάλω μερικές...Και που είναι οι φωτογραφίες;;; Μισή δουλίτσα κάνουμε έτσι!
Αυτό που είδαν δεν αποτυπώνεται δυστυχώς στις φωτογραφίες γιατί και άπειρη ήμουν στη φωτογραφία και πολύ οικονομική η φωτογραφική μου. Για να καταλάβεις στην παρακάτω φωτο έβγαλα και την κορδέλα της θήκης της μηχανής, εκτός από τον αλιγάτορα@alma Τι ειδαν τα μάτια σου;
θα χρειαστώ τιπς για το καλοκαίρι... (αν δεν μας κλείσουν ξανά)Αυτό που είδαν δεν αποτυπώνεται δυστυχώς στις φωτογραφίες γιατί και άπειρη ήμουν στη φωτογραφία και πολύ οικονομική η φωτογραφική μου.
'Εχουν περάσει πολλά χρόνια από το ταξίδι μου, αλλά ευχαρίστως να βοηθήσω αν μπορώ σε κάτι.θα χρειαστώ τιπς για το καλοκαίρι... (αν δεν μας κλείσουν ξανά)