• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Οι καλύτερες πόλεις για ψώνια

DianaKarolos

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Μαλτα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια
Επειδη οι γυναικες κατα πλειοψηφια αγαπαμε τα ψωνια και αφιερωνουμε λιγο η πολυ απο τον χρονο μας στα ταξιδια γι'αυτα,
ποιες πολεις ειναι αυτες που μπορεις να χαλασεις εναν και παραπανω μισθους?ποτε ειναι οι περιοδοι εκπτωσεων, κρυμμενα μυστικα-μαγαζια και tips για αρχαριους??

alma

Member
Αν και σήμερα έχουν έρθει πάρα πολλές γνωστές αλυσίδες καταστημάτων στην Ελλάδα,τις οποίες παλιά πήγαινες εξωτερικό για να τις βρεις και συνεπώς πάμε λιγότερο για ψώνια στο εξωτερικό,πάντα υπάρχουν πόλεις-χαρά του καταναλωτισμού.
Ξεκινάω με το Λονδίνο.Εκτός από τις πασίγνωστες Oxford Street ,Bond Street κλπ,υπάρχουν και αγορές όπως το Camden market.Επίσης το πολυαγαπημένο Harrods,ειδικά το τμήμα με τα δικά του είδη.Παλιά το αγαπημένο μου ήταν το Topshop,αλλά τώρα έχει έρθει και αυτό στην Ελλάδα σε γνωστό εμπορικό των βορείων προαστίων.Ωστόσο δεν το έχω τιμήσει στην Ελλάδα,άλλωστε στο Λονδίνο είχε φοβερές εκπτώσεις στις τιμές του,οπότε το τιμούσα μόνο την περίοδο εκπτώσεων.Οι εκπτώσεις στο Λονδίνο ξεκινούν από 2 Ιανουαρίου.Ωραία μαγαζιά έχει και στην περιοχή Knightsbridge.
Μια και άνοιξες το θέμα,θα ήθελα αν μπορεί κάποιος ιταλόφιλος να μας πει που μπορούμε να βρούμε outlets της Braccialini στην Ιταλία ή έστω προσφορές ή εκπτώσεις της εταιρίας.

DianaKarolos

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Μαλτα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια
Ρωμη εκλεισα τον Απριλη και ελπιζω καποιος να μας πει μερικες συμβουλες! ..

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Μια και άνοιξες το θέμα,θα ήθελα αν μπορεί κάποιος ιταλόφιλος να μας πει που μπορούμε να βρούμε outlets της Braccialini στην Ιταλία ή έστω προσφορές ή εκπτώσεις της εταιρίας.
Στα εκπτωτικα χωρια barberino εξω απο τη Φλωρεντια και castel romano στη Ρωμη μη φανταστεις μεγαλη διαφορα στις τιμες

alma

Member
Στα εκπτωτικα χωρια barberino εξω απο τη Φλωρεντια και castel romano στη Ρωμη μη φανταστεις μεγαλη διαφορα στις τιμες

Κατάλαβα αντί για 800-900 ευρώ θα κάνουν 700.:xmas_sad:
Σε λίγο μου φαίνεται θα βγουν πλανόδιοι πωλητές με μαιμού Braccialini στην Ιταλία,όπως κάνουν με τσάντες άλλων εταιριών στην Ελλάδα:xmas_lol:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Υπαρχουν και εκτος ΗΠΑ ψωνια; Εγω δεν το διαννοουμαι καν.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Υπαρχουν και εκτος ΗΠΑ ψωνια; Εγω δεν το διαννοουμαι καν.
Αυτό. Στην Ευρώπη πια δε νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές, αντίθετα με τις ΗΠΑ που μπορείς να ψωνίσεις πραγματικά ΠΟΛΥ φτηνότερα. Εγώ είχα κόψει εντελώς τα ψώνια στα ευρωπαϊκά ταξίδια, ψώνιζα μόνο όποτε πήγαινα ΗΠΑ (αυτά όταν ζούσα στην Ευρώπη, τώρα τρεχαγύρευε... :xmas_mrgreen: )

Το Λονδίνο έχει σούπερ αγορά μεν, αλλά θαρρώ πως είναι ακριβή. No ?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Οι εκπτώσεις στο Λονδίνο ξεκινούν από 2 Ιανουαρίου.
Οι εκπτωσεις στο Λονδινο ξεκινουν 26 Δεκεμβριου. Αναλυτικα εχω γραψει γι αυτο http://www.travelstories.gr/456177-post2.html

Στο Παρισι τωρα οι εκπτωσεις ξεκινουν αμεσως μετα τις γιορτες και περιπου για ενα μηνα (φετος 9 Ιανουαριου- 12 Φλεβαρη) και οι καλοκαιρινες ολο τον Ιουλιο (φετος 29 Ιουνιου- 30 Ιουλιου).

Στο Παρισι περα απο τα χιλιαδες μαγαζια ενδυσης υποδυσης υπαρχουν τα μεγαλα πολυκαταστηματα Galeries Lafayette, Le Printemps, Le Bon Marche και το BHV. Tα εμπορικα κεντρα Le Forum des Halles, Val d'Europe, Carrousel du Louvre, Les Quarte Temps, Les 3 Fontaines, το πολυ φθηνο Quai des Marques και φυσικα το outlet των brands La Valle Village (προχθες τσιμπησα ενα μπουφανακι ck απο 750€ αρχικη μονο 290€ ) καθως και πολλα αλλα μικρα εμπορικα.

Εμπορικα καταστηματα υπαρχουν παντου αλλα ποιος δεν θα περασει απο τη διασημη Champs Elysee, τις γειτονικες και πανακριβες Avenue Montaigne & Rue du Faubourg Saint-Honore, τη Rue de Serves, τη Rue de Rivoli, την trendy Rue des Rosiers. Για κοσμηματα Rue de la Paix και Place Vendome. Στην Faubourg Poissoniere βρισκονται τα περισσοτερα καταστηματα-εργαστηρια των Ελληνων γουναραδων.

Προσωπικη αποψη οι τιμες στο Παρισι σε σχεση με την Ελλαδα ειναι ιδιες ή λιγο καλυτερες στα ακριβα brands (χωρις να εχω ομως πολυ σαφη εικονα). Λιγο καλυτερες στα αθλητικα και αρκετα καλυτερες στα casual.

Ενας κλαδος που σε πολλες χωρες περνα απαρατηρητος ειναι τα ζαχαροπλαστεια. Αδυνατο να μην σε δελεασουν οι βιτρινες τους. Βεβαια οταν φθανεις στις τιμες ενα σοκ το παθαινεις. Πολλες φορες ειναι πιο φθηνο ενα κοσμημα swarovski πχ απο ενα γλυκο αντιστοιχου μεγεθους.
Αν ειστε διατεθειμενοι λοιπον να πληρωσετε μια ολοκληροι περιουσια για μερικα σοκολατακια να καποια απο τα καλυτερα ζαχαροπλαστεια του Παρισιου Pierre Herme, Laduree, Fauchon, La patisserie des Reves, Lenotre, Pain du Sucre, Patisserie Sadaharu Aoki κα

Γενικα οι τιμες των γλυκων (ειδικα τα σοκολοτενια) ειναι πανακριβες εδω ακομα και στα πολυ απλα γλυκα. Εξαιρεση αποτελουν τα τυποποιημενα γλυκα που πωλουνται στα σουπερμαρκετ.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Αυτό. Στην Ευρώπη πια δε νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές, αντίθετα με τις ΗΠΑ που μπορείς να ψωνίσεις πραγματικά ΠΟΛΥ φτηνότερα. Εγώ είχα κόψει εντελώς τα ψώνια στα ευρωπαϊκά ταξίδια, ψώνιζα μόνο όποτε πήγαινα ΗΠΑ (αυτά όταν ζούσα στην Ευρώπη, τώρα τρεχαγύρευε... :xmas_mrgreen: )

Το Λονδίνο έχει σούπερ αγορά μεν, αλλά θαρρώ πως είναι ακριβή. No ?
Εξαρτάται απο το τι ψάχνεις .... Εγω που είμαι Ίντερνετ shopper ,με βρίσκω να ψωνιζω περισσότερα απο βρετανικά sites .
Στην Αμερική πάντως με πιάνει κυριολεκτικά φρενιτιδα !!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom