• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οι καλύτερες διαδρομές για να ταξιδέψεις με το αυτοκίνητο

varioAthens

Member

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Απο τις διαδρομές που αναφέρει το άρθρο έχω κάνει την Transfagarasan στη Ρουμανία και τη Route 1 στην Ισλανδία. Πέρα όμως απο αυτές που αναφέρονται, υπάρχουν τόσες άλλες.... και θέλω να τις κάνω όοοοοοοοολες!!!!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Για μένα είναι Χ οι περισσότερες από αυτές τις διαδρομές. Καταρχάς θα ξεράσω από τις τόσες στροφές. Μόνο ως οδηγός θα τις επιχειρούσα σε όχημα όπου δεν θα είχα κανέναν συνεπιβάτη (ειδικά παιδί)

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Οι καλύτερες διαδρομές για να ταξιδέψεις με το αυτοκίνητο - Πού βρίσκονται | carandmotor.gr
Δεν εχω κανει καμια...

Ομως θα προσεθετα στην λιστα μια διαδρομη που μου αρεσε πολυ, αυτη μεσα απο τον Ατλαντα, στο Μαροκο.

View attachment 478628
Την έκανα πέρυσι και είναι καταπληκτική!Τη διαδρομή στο βουνό Ατλας στο Μαρόκο.

Last edited:

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Και εγώ έκανα μια από τις διαδρομές που αναφέρονται. Με αυτοκίνητο από Νάπολι και περνώντας όλη την ακτή Αμάλφι έως το Salerno, με αρκετά πήγαινε -έλα και διαμονή στο Ravello.

GTS

Member
Και εγώ έκανα μια από τις διαδρομές που αναφέρονται. Με αυτοκίνητο από Νάπολι και περνώντας όλη την ακτή Αμάλφι έως το Salerno, με αρκετά πήγαινε -έλα και διαμονή στο Ravello.
Εύγε και για τη διαδρομή και την αξέχαστη φαντάζομαι διαμονή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.617
Μέλη
39.358
Νεότερο μέλος
fani_rou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom