• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Οι ερωτες των ταξιδιων μας

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Μην με παρεξηγησετε μιλαω για αγνους (?) και πλατωνικους (?) ερωτες που ισως συμαδεψαν καποια απο τα ταξιδια μας, αλλωστε οπως γραφουμε ολοι εδω μεσα το ταξιδι δεν εχει νοημα αν δεν ερθεις σε επαφη με τον ντοπιο πληθυσμο:haha:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Φιρί-φιρί το πας φίλη Lyda να εμφανιστεί κανένας madman και να σου εξηγήσει λεπτομερώς τις "επαφές του με το ντόπιο πληθυσμό"...

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Φιρί-φιρί το πας φίλη Lyda να εμφανιστεί κανένας madman και να σου εξηγήσει λεπτομερώς τις "επαφές του με το ντόπιο πληθυσμό"...
Επειδη ειμαι καινουργια δεν πιανω τι εννοεις για τον madman αλλα νομιζω οτι με παρεξηγησες, δεν μιλαω για χυδαιες εμπορικες συναλλαγες αλλα για ανθρωπινα συναισθηματα που μπορει να αναπτυχθουν αναμεσα με ανθρωπους διαφορετικης κουλτουρας

Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΥΤΑΝ
Είναι δύσκολο όταν πας σε μια χώρα , ιδιαίτερα εάν είναι για πρώτη φορά και να γνωρίσεις και να αναπτύξεις συναισθήματα για κάποιους ανθρώπους από κει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα εγώ θα πω για τη Ιταλία που έχω πάει πολλά καλοκαίρια για διάστημα 2 μηνών και γνώρισα κάποια άτομα μιας ομάδας με κοινά ενδιαφέροντα (βουδισμός, ζεν κτλ). Έχω φιλοξενήσει άτομα τα οποία τα γνώρισα την ίδια μέρα και ξέρω ότι οποιαδήποτε στιγμή θελήσω να πάω έχω κάπου να μείνω. Οι ξένοι είναι πολύ πιο άνετοι με κάποια πράγματα απ’ ότι οι έλληνες.

Τον έρωτα του ταξιδιού δεν τον έχω βρει ακόμη αλλά ίσως να μην έχω πάει στην σωστή χώρα…..:bleh:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Πολύ ωραίο και χαλαρωτικό θέμα:haha::haha:μπράβο!
Πιστεύω ότι είναι θέμα τύχης,συγκυριών να γνωρίσεις σε ταξίδι κάποιον που θα σε εμπνεύσει,θα σε γοητεύσει και να υπάρξει και από την πλευρά του το ανάλογο ενδιαφέρον!
και παίζει ρόλο και η ηλικία γιατί όσο πιο νέοι τόσο πιο ξένοιαστα αντιδρούμε και βάζουμε σε πρώτο πλάνο τα συναισθήματα και τις παρορμήσεις και μετά τη λογική.....

Μού θύμησες τώρα έναν έρωτα που έζησα(ε ναι ανεκπλήρωτο ,μη βάζετε τη φαντασία σας να οργιάζει:haha::haha:)πολλάααα χρόνια πριν,όταν είχα βρεθεί στο Τορίνο της Ιταλίας με φοιτητικές ανταλλαγές για ένα μήνα περίπου...
Ιταλός και τζέντλεμαν:clap:,φοιτητής κι αυτός,που ενώ γνωριζόμασταν ήδη από τις πρώτες μέρες μετά ψιλοχαθήκαμε και ξαναβρεθήκαμε στο αποχαιρετιστήριο πάρτυ που διοργάνωσαν για όλους τους ξένους οι Ιταλοί ,τελευταία μέρα (την επόμενη μέρα έφευγα για Ελλάδα),δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματα που βγήκαν στο φώς..και απο τους δυό μας..,είχε τελειώσει το πάρτυ και μείναμε οι δυό μας να μιλάμε μέχρι το πρωί και να σκεφτόμαστε αν..άξιζε να παρατείνω την παραμονή μου λίγες μέρες ακόμα η ήταν ανώφελο μήπως τότε θαταν ακόμα πιο δύσκολος ο αποχωρισμός:(,πάντως μούκανε εντύπωση η ευγένεια του,ο τρόπος που με πλησίασε,ήταν ό,τι πιο ρομαντικό και τρυφερό...
Δυστυχώς μετά χαθήκαμε....αλλά πάντα έχω αυτή την ανάμνηση και έχω να λέω τα καλύτερα για την συμπεριφορά των Ιταλών..:).

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Επειδη ειμαι καινουργια δεν πιανω τι εννοεις για τον madman αλλα νομιζω οτι με παρεξηγησες, δεν μιλαω για χυδαιες εμπορικες συναλλαγες αλλα για ανθρωπινα συναισθηματα που μπορει να αναπτυχθουν αναμεσα με ανθρωπους διαφορετικης κουλτουρας
Μωρέ εγώ το κατάλαβα, απλά βρήκα την ευκαιρία να δηλώσω για άλλη μια φορά την υποστήριξή μου στο διαγραφέντα αγωνιστή madman. Κακώς το έκανα στο ποστ σου, έχεις δίκιο, άλλο είναι το θέμα μας εδώ. Αυτοτιμωρούμαι και αυτοεξοστρακίζομαι.

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Γιωργο εχω την εντυπωση οτι αυτοεξοστακιζεσαι γιατι δεν θες να μας πεις κι εσυ την γνωμη σου, για ασε τις ντροπες και λεγε κι εσυ...

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Γιωργο εχω την εντυπωση οτι αυτοεξοστακιζεσαι γιατι δεν θες να μας πεις κι εσυ την γνωμη σου, για ασε τις ντροπες και λεγε κι εσυ...

Υποψιάζομαι ότι αν αρχίσει ο Γιώργος να λέει για τους έρωτες του, θα χρειαστεί να ανοίξουμε ξεχωριστό thread...

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Λοιπον εγω οταν ημουν 17 στο πρωτο ταξιδι που εκανα μονη μου χωρις παρεα στην Νικαια, γνωρισα τον Ζαν Πιερ ο οποιος ηταν πολυ μεγαλυτερος και ουτε να φτυσει.
Μια εβδομαδα πριν φυγω επιτελους εκδηλωσε και αυτος τον ερωτα του.
Περασε η εβδομαδα μες τις αγκαλιες και τις γλυκιες και ηρθε η ωρα να φυγω.
Στο αεροπλανο η αεροσυνοδος φοβοταν οτι κατι θα παθω απο το κλαμα.
Απο τοτε οταν πηγαινω στη Γαλλια συναντιομαστε και γελαμε για τους ηλιθιους ορκους αιωνιας αγαπης που διναμε

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Εγω που απεφευγα να μπερδευω ταξιδια και ιστοριες αγαπης και ειχα και αποψη για το θεμα (τρομαρα μου !! ) οπως συνηθως συμβαινει με οτι γελαγα το λουστηκα ...
για τη LYda που ανοιξε το θεμα και ειναι καινουργια ,γνωρισα τον αντρα μου σε ταξιδι .....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα