• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Οι ερωτες των ταξιδιων μας

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
και μενα η γιαγια μου, μου διηγειται κατι ιστοριες με ιταλους που ειχαν παει στο χωριο για τον πολεμο ..:shock:
Α, έτσι εξηγείται λοιπόν...
Να ζήσει η γιαγιά!!!!:clap:

XRISTOS71

Member
οταν οι ντοπιοι υστερουν (ελπιζω να μην παρεξηγηθει κανείς) κοιτας την διπλανη χωρα!!!

:clap::clap:
καταρχήν δεν παρεξηγούμαι ............
τι εννοείς όμως με το " οταν οι ντόπιοι υστερούν " καλη μου νεραιδούλα ?:shock::shock: κοιτας η βουτάς την διπλανή χώρα !!!!!

...και οταν λες διπλανή εννοείς την ιταλία ??? γιατι και η εξωτική Αλβανία τα απίστευτα Σκόπια οι Φιλοι μας οι Βούλγαροι και οι εχθροί μας Τούρκοι είναι στα σύνορα μας

η sapienza έχει να πεί κάτι :haha::haha: για το θέμα

tkdreamer5

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ουαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Μπράβο tkdreamer5, πλούτισες τη ζωή σου με μια ευχάριστη ανάμνηση. Μετά από χρόνια, περισσότερα θα έχεις να θυμάσαι από αυτό το τρίωρο παρά από 30 κοινότυπες μέρες ζωής. Αυτό εξ άλλου δεν αναζητάμε στα ταξίδια μας ;

ναι...θα συμφωνησω! ειναι πολυ ομορφα οταν ζεις τετοια συναισθηματα αλλα δεν αναζητω αυτο απο τα ταξιδια...θα ερθει απο μονο του, οταν θα το 'χω ξεχασει ή οταν το χρειαζομαι! χαχα :lol:
σ' ευχαριστω McElk (με την ευκαιρια ... αντυπωσιακος ο "χαρτης σου")!

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Νομιζω ότι αξιζει να αναφερουμε στο θεμα που συζηταμε ότι η απολυτη καλτ ταινια (για μενα) και μαλιστα Ελληνικη που εχει σαν θεμα της ακριβως αυτό, τον ερωτα αναμεσα σε μια ξενη κι έναν ....
παρόμοια θεματολογία με το θέμα του τόπικ υπάρχει και στην ταινία Before sunrise, http://www.imdb.com/title/tt0112471/του 1995 με τους Ethan Hawke kai Julie Delpy
που συναντιούνται τυχαία σε ένα τρένο, και επροκειται να περάσουν μαζί ενα ρομαντικό απόγευμα και μία νύχτα στην Βιέννη που γνωρίζουν και οι 2 οτι θα ειναι και η τελευταία τους!

9 χρόνια μετά με τους ίδους πρωταγωνιστές γυρίστηκε η συνέχεια της ταινίας, με τον τίτλο Before Sunset!
Before Sunset (2004)

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
καταρχήν δεν παρεξηγούμαι ............
τι εννοείς όμως με το " οταν οι ντόπιοι υστερούν " καλη μου νεραιδούλα ?:shock::shock: κοιτας η βουτάς την διπλανή χώρα !!!!!

...και οταν λες διπλανή εννοείς την ιταλία ??? γιατι και η εξωτική Αλβανία τα απίστευτα Σκόπια οι Φιλοι μας οι Βούλγαροι και οι εχθροί μας Τούρκοι είναι στα σύνορα μας

η sapienza έχει να πεί κάτι :haha::haha: για το θέμα

Βρε λές να εννοεί την Αλβανία?Γι αυτό μετά το πρόσφατο ταξίδι μου στην Αλβανική ριβιέρα φαγώθηκε του χρόνου να πάμε μαζί???Χμμμμμ....
Η sapienza το μόνο που έχει να πεί είναι να ζήσει η γιαγιά κι ο παππούς να μας λένε αυτές τις ιστορίες!!!:clap:

neraida

Member
Βρε λές να εννοεί την Αλβανία?Γι αυτό μετά το πρόσφατο ταξίδι μου στην Αλβανική ριβιέρα φαγώθηκε του χρόνου να πάμε μαζί???Χμμμμμ....
:clap:
ναι πραγματι! τοσο πολυ που λεω να το βαλω και στο ταξιδι - ονειρο!!! :Dper carita':bleh: !

despinav

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία, Ταϋλάνδη
Εμένα αυτό μου έχει συμβεί σχεδόν με όλες τις λίγες αλλά ουσιαστικές σχέσεις μου..Οι περισσότερες γνωριμίες το Καλοκαίρι σε κάποιο νησί που συνεχίστηκαν το Φθινόπωρο.. Ισως επειδή ποτέ δεν ξεκίνησαν ουσιαστικά το Καλοκαίρι.. για να τελειώσουν όταν επανέλθουμε στους καθημερινούς ρυθμούς.. σχέσεις ετών!
Βέβαια αυτό το συναίσθημα που αισθάνεσαι για κάποιον άνθρωπο που ξέρεις ότι δεν θα συνεχιστεί κάτι στο μέλλον... που είναι όχι χιλιόμετρα μακριά .. σε άλλη Ήπειρο.. μου βγήκε πρόσφατα :mad::mad::mad: και έμεινε εκεί.. μία εικόνα που δεν θα ξεχάσω ποτέ, μια ομορφιά που στην αρχή την έβλεπα ασχήμια και ένα τουπέ δικό μου για να μην δείξω.. τι...?? Ουφ ταράχτηκα βραδιάτικα.. :(:(:(:(:(

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
παρόμοια θεματολογία με το θέμα του τόπικ υπάρχει και στην ταινία Before sunrise, http://www.imdb.com/title/tt0112471/του 1995 με τους Ethan Hawke kai Julie Delpy
που συναντιούνται τυχαία σε ένα τρένο, και επροκειται να περάσουν μαζί ενα ρομαντικό απόγευμα και μία νύχτα στην Βιέννη που γνωρίζουν και οι 2 οτι θα ειναι και η τελευταία τους!

9 χρόνια μετά με τους ίδους πρωταγωνιστές γυρίστηκε η συνέχεια της ταινίας, με τον τίτλο Before Sunset!
Before Sunset (2004)
Μου κάνει πολυ εντύπωση που υπαρχουν ακόμα ρομαντικοί άνδρες!! είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες και οι 2. Πολύ αληθινοί και ρεαλιστικοι διαλογοι.

Εμένα πάλι κάτι με έχει πιάσει τελευταία, και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να δω διαφορετικά έναν Έλληνα. Τους θεωρώ σαν συγγενείς μου:D. Ίσως ειναι και σε ό,τι περιπτωση έχω πέσει τελευταια, ήταν πολύ μαμάκηδες. Δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από μαμα, μπαμπα, πατριδα, και ας μην εχουν κάποιο σοβαρό λόγο. Οι ξένοι είναι πιο ανεξαρτητοι και μου αρεσει αυτό. Παιρνουν τη ζωή στα χέρια τους.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
[---------------------------------------------------

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ