• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οι διακοπές μας κάνουν πιο ευτυχισμένους από τα υλικά αγαθά

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Αχ εκεί νομίζω έχασε τη μπάλα η γενιά η τελευταία. Βλέπω τους γονείς μου και τη γενιά αυτή όλη και δεν ζούνε ουσιαστικά, απλά δουλεύουν για να πληρώνουν. Μέσα σ'αυτή τη φρενιώδη έκρηξη της τεχνολογίας, να πάρω κι αυτό, να πάρω κι εκείνο, ξεχάσανε πως ζούνε. Καμιά απόλαυση. Όχι λοιπόν κύριοι, δεν έχω αυτοκίνητο και δεν ενδιαφέρομαι να πάρω. Ούτε καλό κινητό. Θέλω απλά να γεμίσω εμπειρίες, να φτάσω 30, 40, 50 και κοιτώντας πίσω να έχω ζ-ή-σ-ε-ι.

ετσι ετσι...οχι αυτοκινητο, οχι σπιτι,οχι ιpod, ipad, iped, i το ενα, i το αλλο...
και μετα χρωστανε σε ολο τον κοσμο...και πιο το νοημα;;
ο παπους μου, καλα να ναι οπου ειναι, ελεγε το γνωστο ρητο:
τα σαββανα δεν εχουν τσεπες...και συμπληρωνω, οτι προφανως ουτε θεση για κινητο εχουν, αλλα ουτε και εκει που παμε ολη μια μερα, δεν εχει κλειστη θεση παρκινγκ να βαλουμε το 4Χ4

συνεπως....

ΥΓ ..δεν λενε οτι την τελαυταια στιγμη περναει ολη σου η ζωη μπροστα σαν ταινια;;;
ε ναι...εγω θελω να ειναι ενα ατελειωτο ντοκυμανταιρ οπως αυτα που κανει η μαγια τσοπλη (πχ)...εικονες , γευσεις....οχι ταινια μικρου μηκους....

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Το συναισθημα που νοιώθει το ζευγάρι της φωτογραφίας υπάρχει άραγε κάποιο υλικό αγαθό που να το υπερκαλύπτει ???? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ .......
Υπαρχει !!! ..... Μια καλαμωτή ομπρελίτσα :haha::haha:... συμπληρώνει το ΤΕΛΕΙΟ ψυχικό στόχο....

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
:clap::clap::clap::clap::clap::haha::haha::haha::haha::haha::haha:έξοχο!και κανένας χυμούλης ίσως??
Ααα ναι και ο χυμούλης... γιατί θα έχουμε αφυδατωθεί :haha:
Αν μάλιστα είναι και απογευματάκι, θα κοιτάμε τον ορίζοντα και θα συζητάμε που θα πάμε το βραδάκι :roll:

ANEL

Member
Ααα ναι και ο χυμούλης... γιατί θα έχουμε αφυδατωθεί :haha:
Αν μάλιστα είναι και απογευματάκι, θα κοιτάμε τον ορίζοντα και θα συζητάμε που θα πάμε το βραδάκι :roll:
α,ένα-ένα τα λες:bleh:αν είναι απογευματάκι και θέλουμε να πάμε και κάπου το βραδάκι,δεν θα χρειαστούμε και ένα καφεδάκι??και ένα τσιγαράκι??:roll:
τώρα ξέρω γιατί κάθε φορά πάω φορτωμένη στη παραλία!!:haha::haha::haha::haha::haha:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
α,ένα-ένα τα λες:bleh:αν είναι απογευματάκι και θέλουμε να πάμε και κάπου το βραδάκι,δεν θα χρειαστούμε και ένα καφεδάκι??και ένα τσιγαράκι??:roll:
τώρα ξέρω γιατί κάθε φορά πάω φορτωμένη στη παραλία!!:haha::haha::haha::haha::haha:

Ωχ κατάλαβα και συ του συναφιού είσαι :clap:
Φαντάσου να έχουν τελειώσει τα τσιγάρα και να είσαι χιλιόμετρα μακρυά σε ερημιά :haha:.... εεε τις ρίχνεις τις βουτιές σου....

ANEL

Member
Ωχ κατάλαβα και συ του συναφιού είσαι :clap:
Φαντάσου να έχουν τελειώσει τα τσιγάρα και να είσαι χιλιόμετρα μακρυά σε ερημιά :haha:.... εεε τις ρίχνεις τις βουτιές σου....
αυτό ξεπερνάει και τα όρια της επιστημονικής φαντασίας!!:haha::haha::haha:
τα τσιγάρα δεν τελειώνουν ποτέ!!:cool:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ένα ταξίδι όμως, παραμένει μέσα μας όσα χρόνια και αν περάσουν... οι εικόνες, οι εμπειρίες, οι γεύσεις, οι ήχοι και οι μυρωδιές που απολαύσαμε ακόμα και αν ξεθωριάσουν δε χάνονται ποτέ.:lol:
Το κακό είναι ότι ένα μόνο ταξίδι δεν είναι ποτέ αρκετό. Είναι εθισμός κι αστείρευτη λαχτάρα να δεις και να γευτείς ακόμα περισσότερα και διαφορετικότερα

vasilaki

Member
Καλά, δε νομίζω ότι χρειαζόμουν κανένα ψυχολόγο και καμιά έρευνα για να μου πει ότι πράττω το σωστό!!! :D

Αλλά μάλλον θα τυπώσω αυτό το άρθρο και θα το δείχνω σε φίλους και γνωστούς που με κοιτάνε με απορημένο βλέμμα κάθε φορά που σχεδιάζω και πραγματοποιώ ένα καινούριο ταξίδι, μιλώντας μου ταυτόχρονα με ενθουσιασμό για το καινούριο τους αυτοκίνητο/σαλόνι/κινητό... Ενθουσιασμός εφήμερος, μια που σύντομα θέλουν ένα καλύτερο αυτοκίνητο/σαλόνι/κινητό, ενώ στο μεταξύ παραπονιούνται ότι τα λεφτά δε φτάνουν για τέτοιες πολυτέλειες, δλδ για ταξίδια. :bleh::haha:

Βρε, συγκρίνεται με τίποτα η προετοιμασία, η προσμονή και μετά το ίδιο το ταξίδι και οι αναμνήσεις που το συνοδεύουν;
Πώς θα είναι ύστερα από 10-15 χρόνια το ολοκαίνουριο αυτοκίνητό μας για το οποίο ΤΩΡΑ νιώθουμε ευτυχισμένοι ; :roll:
Ένα ταξίδι όμως, παραμένει μέσα μας όσα χρόνια και αν περάσουν... οι εικόνες, οι εμπειρίες, οι γεύσεις, οι ήχοι και οι μυρωδιές που απολαύσαμε ακόμα και αν ξεθωριάσουν δε χάνονται ποτέ.:lol:
Πες τα bahari! Εγω πάντως συχνά νιώθω εξωγήινη όταν μιλάω για τα όνειρα μου για ταξιδια και ακούω τις συναδέλφους στο γραφείο να παθαίνουν παράκρουση επειδή σε μια ο άντρας της πήρε τσάντα γνήσια Louis Vuitton! (και αααααα και ωωωω και τι τυχερή που είσαι και πόσο σε αγαπάει!).Και εγώ να έχω μείνει με μια απορία στο βλέμμα και να σκέφτομαι πόσο χαραμίζονται τα λεφτά σε μερικούς ανθρώπους που δίνουν 800 ευρώ για μια τσάντα, ενώ εγώ με τον αρραβωνιαστικό μου ξοδέψαμε συνολικά 700 ευρώ για 4 μέρες στη Βαρκελώνη!

Βέβαια ο αρραβωνιαστικός μου, αν και του αρέσουν τα ταξίδια και είναι πολύ καλός συνταξιδιώτης, δεν έχει σε καμια περίπτωση την τρέλα μου. Θέλει να τον τραβάω εγώ από το χεράκι. Και μου πετάει που και που, ξέρεις πόσα πράγματα θα μπορούσαμε να πάρουμε για το σπίτι, με τόσα λεφτά που έχουμε δώσει σε ταξίδια και ωραία είναι δεν λέω αλλά κρατάνε λίγο και μπλα μπλα μπλά;;;;;Τώρα προσπαθώ να τον ψήσω να πάμε roadtrip 2 βδομάδες στην Ευρώπη.Wish me luck!

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Βρε παιδιά είναι θέμα προτεραιοτήτων. Φίλοι μας που δε τους γεμίζουν τα ταξίδια ή δεν το έχουν ανακαλύψει ακόμη, μπορεί να έχουν λόξα με τα ακριβά ρούχα, με τα κινητά τελευταίας τεχνολογίας, με τα αυτοκίνητα. Εμένα ποτέ δε με δελέασαν τα υλικά αγαθά, ούτε σπαταλώ χρήματα σε κομωτήρια, πανάκριβα ρούχα...προτιμώ να τα ξοδεύω για την αγωγή της ψυχής...και ο,τι μείνει το δίνουμε για κάτι άλλο!

Nikos!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαυαρία - Romantic Road
Βέβαια ο αρραβωνιαστικός μου, αν και του αρέσουν τα ταξίδια και είναι πολύ καλός συνταξιδιώτης, δεν έχει σε καμια περίπτωση την τρέλα μου. Θέλει να τον τραβάω εγώ από το χεράκι. Και μου πετάει που και που, ξέρεις πόσα πράγματα θα μπορούσαμε να πάρουμε για το σπίτι, με τόσα λεφτά που έχουμε δώσει σε ταξίδια και ωραία είναι δεν λέω αλλά κρατάνε λίγο και μπλα μπλα μπλά;;;;;Τώρα προσπαθώ να τον ψήσω να πάμε roadtrip 2 βδομάδες στην Ευρώπη.Wish me luck!

Να τον ψήσεις οποσδήποτε!!!
Εμείς με 3 μωρά παιδιά, για να φύγουμε πρέπει να στήσουμε ολόκληρη επιχειρηση.
Εσείς τώρα που έχετε χρόνο...δροοοοόμοοοο..χωρίς δευτερη σκέψη...και 2 βδομαδούλες! άψογα..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα