• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οι διακοπές μας κάνουν πιο ευτυχισμένους από τα υλικά αγαθά

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Mα ουτε θεμα επιλογης υλικα αγαθα -ταξιδια/διακοπες δεν θα επρεπε να υφισταται..
Τι λεμε τωρα ....

Loca Corazon

Member
Βέβαια ο αρραβωνιαστικός μου, αν και του αρέσουν τα ταξίδια και είναι πολύ καλός συνταξιδιώτης, δεν έχει σε καμια περίπτωση την τρέλα μου. Θέλει να τον τραβάω εγώ από το χεράκι. Και μου πετάει που και που, ξέρεις πόσα πράγματα θα μπορούσαμε να πάρουμε για το σπίτι, με τόσα λεφτά που έχουμε δώσει σε ταξίδια και ωραία είναι δεν λέω αλλά κρατάνε λίγο και μπλα μπλα μπλά;;;;;Τώρα προσπαθώ να τον ψήσω να πάμε roadtrip 2 βδομάδες στην Ευρώπη.Wish me luck![/quote]

Καλημέρα,

βλέπω ότι έχεις βάλει το roadtrip στο επόμενο ταξίδι σου .... μάλλον τα κατάφερες, ε; Bravo!!! :clap:

vasilaki

Member
Βέβαια ο αρραβωνιαστικός μου, αν και του αρέσουν τα ταξίδια και είναι πολύ καλός συνταξιδιώτης, δεν έχει σε καμια περίπτωση την τρέλα μου. Θέλει να τον τραβάω εγώ από το χεράκι. Και μου πετάει που και που, ξέρεις πόσα πράγματα θα μπορούσαμε να πάρουμε για το σπίτι, με τόσα λεφτά που έχουμε δώσει σε ταξίδια και ωραία είναι δεν λέω αλλά κρατάνε λίγο και μπλα μπλα μπλά;;;;;Τώρα προσπαθώ να τον ψήσω να πάμε roadtrip 2 βδομάδες στην Ευρώπη.Wish me luck!

Καλημέρα,

βλέπω ότι έχεις βάλει το roadtrip στο επόμενο ταξίδι σου .... μάλλον τα κατάφερες, ε; Bravo!!! :clap:[/quote]
Κοίτα θεωρητικά μου έχει πει ναι. Αλλά μέχρι να πατήσω το πόδι μου στο Ελ. Βενιζέλος, εγώ δεν θεωρώ τίποτα σίγουρο!

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Αφού το λέει η έρευνα, εμείς δεν έχουμε παρά να την επιβεβαιώσουμε! Για να γίνω πιο ευτυχισμένη, μετά τη Ρώμη τον Ιούνιο θα κανονίσω κι άλλο ταξίδι! Όχι αγάπη μου, δεν θα γίνω εγώ η αιτία της δυστυχίας μου!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα