Οι γειτονιες του Παρισιου. Ποιες ειναι οι πιο επικινδυνες, ποιες οι πιο ασφαλεις.

reisender

Member
πολύ χρήσιμες οι απαντήσεις (και το αρχικό πόστ) του @tripakias

Κρατάω ότι τα πιο ασφαλή διαμερίσματα είναι τα: 1,2,4,5,6,7,8 και 16. Να ρωτήσω απλά, οι περιοχές πέριξ Λούβρου και Ορσέ μήπως ερημώνουν τελείως το βράδυ; σε βαθμό να γίνονται επικίνδυνες; Και αν μείνω στην Bd Morland, μεταξύ 10ου και 11ου πως είμαι;

Επίσης μάλλον θα φτάσω με flixbus στο πάρκο Μπερσί (12ο διαμερίσμα). Να αποφύγω να φτάσω μετά τη δύση του ήλιου καλύτερα ε;
Ευχαριστώ

Last edited:

blade_

Member
πολύ χρήσιμες οι απαντήσεις (και το αρχικό πόστ) του @tripakias

Κρατάω ότι τα πιο ασφαλή διαμερίσματα είναι τα: 1,2,4,5,6,7,8 και 16. Να ρωτήσω απλά, οι περιοχές πέριξ Λούβρου και Ορσέ μήπως ερημώνουν τελείως το βράδυ; σε βαθμό να γίνονται επικίνδυνες; Και αν μείνω στην Bd Morland, μεταξύ 10ου και 11ου πως είμαι;

Επίσης μάλλον θα φτάσω με flixbus στο πάρκο Μπερσί (12ο διαμερίσμα). Να αποφύγω να φτάσω μετά τη δύση του ήλιου καλύτερα ε;
Ευχαριστώ
Μην τρομάζεις τόσο πολύ. Απέφυγε τελείως έρημα στενάκια περίεργες ώρες και θα είσαι μια χαρά

escursione

Member
καλησπέρα στο 10 διαμέρισμα στο σταθμό Gare de l'Est είναι ασφαλή περιοχή. Είναι βολικός γα μετακινήσεις?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
καλησπέρα στο 10 διαμέρισμα στο σταθμό Gare de l'Est είναι ασφαλή περιοχή. Είναι βολικός γα μετακινήσεις?
Όχι, Ναι. Αλλά μην τρελαίνεσαι με το πρώτο όχι, πράγματα συμβαίνουν, αλλά όχι σε σένα. Έχω μείνει 3-4 φορές.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.919
Μέλη
39.628
Νεότερο μέλος
Ioannis Asaridis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom