Και όμως αυτό που αναφέρεις μου έχει συμβεί και είναι πολύ τραγικό. Κατά την επισκευή ενός παλαιού κτιρίου σε περιοχή, που δεν έφτανε αυτοκίνητο, είχε μαζευτεί ένας μεγάλος όγκος από μπάζα, τα οποία έπρεπε να πεταχτούν. Είπα λοιπόν σε έναν οικοδόμο να συνεννοηθεί με τον "μουλαρά" να μεταφέρει τα μπάζα. Την επόμενη μέρα έρχεται δειλά-δειλά ένας ξένος μετανάστης που δούλευε στην οικοδομή και με ρώτησε εάν θα με πείραζε να μεταφέρει αυτός τα μπάζα. Έτσι και έγινε. Δούλεψε όλη την Κυριακή και πήρε 150 ευρώ, που ήταν το διπλό από το μεροκάματό του. Αλλά δούλεψε σαν "γαϊδαρος", αυτό είναι το τραγικό.Με προκαλειτε να σκεφτω σαν γνησιος νεοελληνας. Δωστε μου τα λεφτα για μεταφορα με γαιδουρι, βαζω 2 πακιστανους να κουβαλησουν και τα ρεστα δικα μου.
Και το ακομα πιο τραγικο ειναι οτι πιθανοτατα τα μπαζα θα βρεθουν στα κοντινα οικοπεδα, αγροτεμαχια (τσεκαρετε ανα περιπτωση) αντι να καταληξουν στον καταλληλο χωρο, αυτο επαθα επαθα εγω στο σπιτι μου. Απο τοτε φροντιζω μονος το θεμα της ανακυκλωσης των αχρηστων υλικων.Και όμως αυτό που αναφέρεις μου έχει συμβεί και είναι πολύ τραγικό. Κατά την επισκευή ενός παλαιού κτιρίου σε περιοχή, που δεν έφτανε αυτοκίνητο, είχε μαζευτεί ένας μεγάλος όγκος από μπάζα, τα οποία έπρεπε να πεταχτούν. Είπα λοιπόν σε έναν οικοδόμο να συνεννοηθεί με τον "μουλαρά" να μεταφέρει τα μπάζα. Την επόμενη μέρα έρχεται δειλά-δειλά ένας ξένος μετανάστης που δούλευε στην οικοδομή και με ρώτησε εάν θα με πείραζε να μεταφέρει αυτός τα μπάζα. Έτσι και έγινε. Δούλεψε όλη την Κυριακή και πήρε 150 ευρώ, που ήταν το διπλό από το μεροκάματό του. Αλλά δούλεψε σαν "γαϊδαρος", αυτό είναι το τραγικό.