Triplover
Member
Μια ακόμα εξαιρετική επιλογή είναι η Βουδαπέστη. Φθηνή διαμονή και σίτιση, εξαιρετική διασκέδαση, όμορφη και ενδιαφέρουσα. Αν βρείτε και μία ημερήσια, θα είναι μια καλή εκδρομή
Για την Πολωνια δεν ξερω, αλλα μαλλον δεν εχεις βρεθει σαββατο βραδυ στο Βουκουρεστι. Περπατας στο ιστορικο κεντρο και ειναι λες και προσπαθεις να κινηθεις μεσα στο συρμο του μετρο καθημερινη 2 το μεσημερι... και με θερμοκρασια οχι πανω απο 10 βαθμουςΓια 4 διανυκτερεύσεις και για νέους είναι καλύτερη νομίζω η Πολωνία. Η Ρουμανία ναι μεν είναι πολύ ομορφη προς Μπρασόφ Σιμπιού αλλά τουλάχιστον όπως την είδα εγώ, δεν έχει τη ζωή της Πολωνίας.
Αθήνα. Και οικονομικά μεταφορικά (0) και φτηνή διαμονή (σπίτι σας) και στην Ευρώπη (ακόμα). Αν δε μας πείτε τι περιμένετε από τον προορισμό, μην περιμένετε σοβαρότερες απαντήσεις.Καλημέρα! Θα ήθελα τη γνώμη σας για οικονομικούς προορισμούς στην Ευρώπη για ανάμεικτη παρέα νέων τέλη Ιανουαρίου..Η παραμονή θα είναι 4 διανυκτερεύσεις..Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Δίνω τη ψήφο μου στην Ρουμανία(Βουκουρέστι - Σιμπίου - Μπρασόφ)!
Οχι, οχι, οχι. Ειναι και θεμα ποιες περιοχες συγκρινουμε αλλα γενικως η πολωνια ειναι - λιγο - πιο ζεστη απο τη ρουμανια. Η πρωτη ειναι γενικως επιπεδη ενω η δευτερη ειναι πιο ορεινη. Θυμαμαι ας πουμε περυσι το χειμωνα στο πολυ κρυο των γιορτων στο Brasov επεσε μεχρι -30 ενω στη Βαρσοβια δε θυμαμαι ποσο ακριβως αλλα ηταν 10 βαθμους πιο ζεστα περιπου. Για σημερα το μεσημερι πχ βλεπω Βουκουρεστι 5 βαθμους, Μπρασοβ -1 βαθμο, Gdansk 7 βαθμους, Βαρσοβια 1 βαθμο.Πολωνία μάλλον στανταράκι το πολικό κρύο.
Προφανως . Οι βορειες χωρες δεν εχω υγρασια γι αυτο δεν το καταλαβαινεις το κρυοΗ Ρουμανία έχει πολλές περιοχές που το κρύο είναι πιο "ξερό". Εγώ θυμάμαι να περπατάω στους -17 και ήταν μια χαρά. Θεσσαλονίκη όταν παίζει από 0 έως -5 η θερμοκρασία ψάχνεις να κρυφτείς για παράδειγμα.