Borealis
Member
Από Αθήνα ράυαν για Μάλτα τζάμπα σχεδόν, αν κλείσεις δε χοτέλ Σλιέμα τζάμπα και η διαμονή, η πιο φτηνή και ξεκούραστη χειμερινή απόδραση.
Από Αθήνα ράυαν για Μάλτα τζάμπα σχεδόν, αν κλείσεις δε χοτέλ Σλιέμα τζάμπα και η διαμονή, η πιο φτηνή και ξεκούραστη χειμερινή απόδραση.
Δεν τα έχω δει ποτέ κάτω από 80 ευρώ για Βουδαπέστη..Πάντως η Μπρατισλάβα είναι για μονοημερη για κάποιον που πάει Βιέννη και έχει χρόνο για μια μικρή εκδρομή...Ξέχασα να σας πω πως θέλουμε να ταξιδέψουμε Μάιο ή Ιούνιο!
Καλά πέρισυ τα είχε 20-23 Ευρώ αλλά είχαμε μόλις γυρίσει από Ιταλία
Το έχω κάνει αυτό το ταξίδι με βάση την Βιέννη και ημερήσια εκδρομή στην Μπρατισλάβα με τραίνο...Αν πας πρωί και φύγεις το βράδυ μπορείς να πάρεις μια μεγάλη γεύση από Μπρατισλάβα. Αν μιλάς για one way ticket μπορεί όντως να είχε 25-30 ευρώ αλλά καμιά φορά το πήγαινε είναι δελεαστικό αλλά το γύρνα είναι πανάκριβο...Τους καλοκαιρινούς μήνες το να πας εξωτερικό είναι φτηνό το να γυρίσεις Ελλάδα ακριβοπληρώνεις!!!Vagar ευχαριστώ για την απάντηση!
Οντως πέρισυ τον Ιούνιο είχε 20-23 Ευρω one way αλλά και άλλα τόσα επιστροφή με πρωινή πτήση στο πήγαινε.
Το θυμάμαι γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση.
Για Μπρατισλάβα είπα γιατί εγώ ήθελα να πάμε Μπρατισλάβα-Βιέννη ένα ταξίδι (απέχουν γύρω στη 1 1/2 ώρα με λεωφορείο) σε διαφορετικό ταξίδι ίσως Φθινόπωρο.