Πάντα το 3. Δεν ξεμένω μεν, αλλά αν μείνει κάτι κάπου θα βρω να το ξοδέψω!Γενικα εσεις παιδια πως τα πατε οικονομικα κατα τη διαρκεια του ταξιδιου?
1.Χανετε τη μπαλα και καταληγετε να δανειζεστε κιαλλα απο τους συνταξιδιωτες σας?
2.Εχετε καλο κουμαντο και επιστρεφετε και λεφτα πισω?
3.Τα ξοδευετε ακριβως και τσιμα τσιμα οσα ειχατε παρει μαζι?
Αυτα.
Εγώ εκτός από τη φωτοτυπία του διαβατηρίου που έχω πάντα μέσα στη βαλίτσα μου, έχω σκανάρει το διαβατήριο και το έχω στείλει στο μέιλ μου. Το έχω πάντα εκεί, μόνιμα. Ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ, αλλά έτσι νιώθω πιο σίγουρη.Πέρα απ'τη πλάκα, νομίζω θα υιοθετήσω κάποιοες ιδέες της mfish, ειδικά ρε παιδιά φωτοτυπίες ποτέ δεν κουβαλούσα, πιάνουν χώρο! Θα κρατάω απο δω και πέρα...ΚΑΙ στη βαλίτσα του συνταξιδιώτη εννοείται!
Σε μαγαζια με ειδη ορειβασιας η ταξιδιου εχω συναντησει 2 ειδη...Κρεμμαστο που το φορας χιαστι μεσα απο τη μπλουζα, πιο βολικο για αντρες, για τα κοριτσακια που εχουμε στηθος λιγο αβολο και υπαρχει ενα αλλο σαν μικρο τσαντακι μπανανα, πολυ λεπτο που φοριεται στη μεση
Το θέμα με αυτού του είδους τα τσαντάκια το έχω ψάξει αρκετά και έχω καταλήξει σε ένα τσαντάκι της Samsonite, στο χρώμα του πάγου που κρεμιέται από το λαιμό και το στερεώνω/ακινητοποιώ μέσα στο παντελόνι, χαμηλά στην κοιλιά. Το συγκεκριμένο τσαντάκι με έχει βολέψει αφάνταστα γιατί έχει θήκες για κάρτες, διαβατήριο, χρήματα, είναι πολύ λεπτό και με μαλακό ύφασμα στο σημείο που ακουμπάει στο σώμα και το κορδόνι που περνιέται στο λαιμό είναι πολύ ασφαλές. Και αυτό το τονίζω γιατί ψάχνοντας να βρω αυτό που θα μου ταίριαζε καλύτερα, είδα τσαντάκια που είχαν ένα κορδόνι που έδενε με κόμπο στο λαιμό και κατά συνέπεια ήταν πολύ εύκολο να λυθεί. Το συγκεκριμένο τσαντάκι της Samsonite έχει ένα "πραγματάκι" με το οποίο ρυθμίζεις το ύψος στο οποίο θέλεις να το έχεις. Αν δε φοράς μπλουζάκι πάνω από τον αφαλό, το τσαντάκι είναι σχεδόν "αόρατο" (εννοείται βέβαια ότι δεν έχεις μέσα σε αυτό 2000 ευρώ!)Οποιοδήποτε τσαντάκι διαγράφεται μέσα από τα περισσότερα καλοκαιρινά ρούχα, πόσο λεπτό να είναι πια; :roll:
Θυμάμαι στο πρώτο μου ταξίδι άλλαξα και δραχμές στην επιστροφή στο Ιταλικό αεροδρόμιο και κατέληξα να προσγειωθώ εδώ με ένα πενηντάρικο!Ούτε για τσίχλες τότε.3.Τα ξοδευετε ακριβως και τσιμα τσιμα οσα ειχατε παρει μαζι?
Αυτα.
Πάντα στην περίπτωση 2 παίζουμε.Γενικα εσεις παιδια πως τα πατε οικονομικα κατα τη διαρκεια του ταξιδιου?
1.Χανετε τη μπαλα και καταληγετε να δανειζεστε κιαλλα απο τους συνταξιδιωτες σας?
2.Εχετε καλο κουμαντο και επιστρεφετε και λεφτα πισω?
3.Τα ξοδευετε ακριβως και τσιμα τσιμα οσα ειχατε παρει μαζι?
Αυτα.
Έχω και εγώ ένα παρόμοιο της Travel Blue, επίσης πολύ βολικό, αλλά το χρησιμοποιώ σπάνια. Η μοναδική φορά που το χρησιμοποίησα πλήρως, ήταν ....στη Βαρκελώνη.Το θέμα με αυτού του είδους τα τσαντάκια το έχω ψάξει αρκετά και έχω καταλήξει σε ένα τσαντάκι της Samsonite, στο χρώμα του πάγου που κρεμιέται από το λαιμό και το στερεώνω/ακινητοποιώ μέσα στο παντελόνι, χαμηλά στην κοιλιά. Το συγκεκριμένο τσαντάκι με έχει βολέψει αφάνταστα γιατί έχει θήκες για κάρτες, διαβατήριο, χρήματα, είναι πολύ λεπτό και με μαλακό ύφασμα στο σημείο που ακουμπάει στο σώμα και το κορδόνι που περνιέται στο λαιμό είναι πολύ ασφαλές. Και αυτό το τονίζω γιατί ψάχνοντας να βρω αυτό που θα μου ταίριαζε καλύτερα, είδα τσαντάκια που είχαν ένα κορδόνι που έδενε με κόμπο στο λαιμό και κατά συνέπεια ήταν πολύ εύκολο να λυθεί. Το συγκεκριμένο τσαντάκι της Samsonite έχει ένα "πραγματάκι" με το οποίο ρυθμίζεις το ύψος στο οποίο θέλεις να το έχεις. Αν δε φοράς μπλουζάκι πάνω από τον αφαλό, το τσαντάκι είναι σχεδόν "αόρατο" (εννοείται βέβαια ότι δεν έχεις μέσα σε αυτό 2000 ευρώ!)
Αυτά...
αν συλληφθει καποιος επαυτοφωρο να κλεβει πορτοφολι συλλαμβανετεΑραγε η αστυνομια τους κανει κατι γιαυτο?Οπως και να χει ειναι τουριστικη δυσφημηση.
Αυτα.
η διαδικασία αυτή ακολουθειται και αν ο πορτοφολάς συλληφθεί επανειλλημένως;:roll:αν συλληφθει καποιος επαυτοφωρο να κλεβει πορτοφολι συλλαμβανετε
οδηγητε στο τμημα και συνηθως πληρωνει ενα προστιμο 300 ευρω και
αφηνετε ελευθερος
αυτα
δυστυχως ναι.η διαδικασία αυτή ακολουθειται και αν ο πορτοφολάς συλληφθεί επανειλλημένως;:roll: