Είμαστε σοβαροί τώρα ή απλά σε κουβέντα να βρισκόμαστε; Εγώ από αυτό που ρωτάει δεν διακρίνω κάποιον απελπισμένο άνεργο απλά έναν άνθρωπο που κάπου άκουσε ότι στο Dubai και όπου αλλού τέλος πάντων ονειρεύεται να πάει, ξύνονται και πληρώνονται γι'αυτό....από που κι ως που δηλαδή; Και'γω άνεργη μηχανικός είμαι, καθόλου βολεμένη αλλά τόσες μεγάλες προσδοκίες ώστε να πάω κάπου και να με πληρώνουν για να με βλέπουν και να τους βλέπω, ομολογώ ότι δεν έχω....δηλαδη τι μισθο θα περνω?? κ εχω ακουσει πως δν δουλευω...απλα επιβλεπω...σαν επικεφαλης κατι....κ επισης εξηγησε μ αυτο π ειπεσ για το Πακισταν κ για τν Μπαγκλαντες...κ ποσο περιπου μισθο???
Ξέρω πολλούς μηχανικούς που κάνουν πολύ λιγότερα από αυτά που ονειρεύεται ο φίλος και έχουν ΑΡΠΑΞΕΙ πολλά περισσότερα από όσα μπορεί να φανταστεί. Όταν με το καλό μπεις και εσύ στο κυκλωμα με τις μελέτες θα μπορείς να τον στέλνεις για διακοπές στο Ντουμπάι έξι μήνες το χρόνο για πλάκα και τότε θα καταλάβει και ο φίλος γιατί αγανακτεί το φόρουμ με τις ερωτήσεις του.Είμαστε σοβαροί τώρα ή απλά σε κουβέντα να βρισκόμαστε; Εγώ από αυτό που ρωτάει δεν διακρίνω κάποιον απελπισμένο άνεργο απλά έναν άνθρωπο που κάπου άκουσε ότι στο Dubai και όπου αλλού τέλος πάντων ονειρεύεται να πάει, ξύνονται και πληρώνονται γι'αυτό....από που κι ως που δηλαδή; Και'γω άνεργη μηχανικός είμαι, καθόλου βολεμένη αλλά τόσες μεγάλες προσδοκίες ώστε να πάω κάπου και να με πληρώνουν για να με βλέπουν και να τους βλέπω, ομολογώ ότι δεν έχω....
δεν νομιζω οτι ειναι καταλληλος χωρος να το συζητησουμε αυτος.Είμαστε σοβαροί τώρα ή απλά σε κουβέντα να βρισκόμαστε;
Καθόλου κουτσομπολιό, απλώς απαντάω σε μηνύματα όπως αυτό....κάποιος που είναι πραγματικά απελπισμένος δεν ονειρεύεται να πάει στο Dubai, να επιβλέπει άλλους που δουλεύουν και να αναρωτιέται πόσα θα πληρωθεί γι'αυτό.....ξέρω απελπισμένους με πτυχία που κάνουν ότι σκ@τοδουλειά βρούνε για να επιβιώσουν....αυτά...@heraklion
καλα μην τον παντρευεσε τοτε.
Μαλλον καποιοι δεν εχουν φτασει ποτε σε απελπισια.
Ζητω συγνωμη εγω για την συμπεριφορα του.Μπορειτε απο εδω και
περα να μην παρακολουθειτε το θεμα οσοι θιγεστε.
παρακαλω οσοι μπορειτε και θελετε ενημερωστε τον ανθρωπο.
1. Τα σίδερα από αυτά που λέει δεν θα τα πιάσει αυτός απλώς θα επιβλέπει τους άλλους.....το να φύγει ωστόσο σαφώς και δεν είναι εύκολο αλλά ούτε και κάτι τραγικό, και'γω άμα βρω δουλειά έξω φεύγω από αύριο, όπως φεύγουν και άλλοι πολλοί.To να εγκαταλειψει καποιος σπιτι ,φιλους ,συγγενεις .... για να παει στο Ντουμπαι
να δουλεψει στους 50 και βαθμους στην οικοδομη με τα σιδερα να καινε.
Εγω το βλεπω σαν σημαδι απελπισιας,εσυ μπορει και να μην το βλεπεις.
Ισως το βλεπω διαφορετικα γιατι και εγω ειμαι μεταναστης.
Τωρα αν καποιος προσδοκα μια καλυτερη ποιοτητα ζωης,ετσι οπως αυτος
την νομιζει,ειναι μεμπτο?
Το φορουμ ειναι σε εθελοντικη βαση.Οποιος θελει απαντα,Οποιος νομιζει
οτι ειναι εξω απο τους κανονες του υπαρχει και το κουμπακι της αναφορας.
Θα βάζεις τους Μπαγκλαντέζους για δουλειά το πρωί, θα επιστρέφεις παραλία για κοκτέιλ και το μεσημεράκι θα γυρίζεις να κάνεις την υψηλή εποπτεία.δηλαδη τι μισθο θα περνω?? κ εχω ακουσει πως δν δουλευω...απλα επιβλεπω...σαν επικεφαλης κατι....κ επισης εξηγησε μ αυτο π ειπεσ για το Πακισταν κ για τν Μπαγκλαντες...κ ποσο περιπου μισθο???