efthimakos
Member
Ψαχνω δουλεια στο εξωτερικο κ συγκεκριμενα στο Καταρ η Dubai...ειμαι οικοδομος-σιδερας 25χρονια στο επαγγελμα...γνωριζει κανενας πως μπορω να φυγω για εξω??
δηλαδη τι μισθο θα περνω?? κ εχω ακουσει πως δν δουλευω...απλα επιβλεπω...σαν επικεφαλης κατι....κ επισης εξηγησε μ αυτο π ειπεσ για το Πακισταν κ για τν Μπαγκλαντες...κ ποσο περιπου μισθο???Απευθύνσου σε μεγάλες Ελληνικές εργοληπτικές εταιρείες που κατασκευάζουν έργα στον Αραβικό κόσμο π.χ. ΤΕΡΝΑ. Μόνο μέσω των εταιρειών αυτών μπορείς να πας για εργασία και να πάρεις την ειδική βίζα. Πάντως να ξέρεις ότι σʼ αυτές τις δουλειές τα στελέχη μόνον (μηχανικοί, εργοταξιάρχες, αρχιεργάτες) έχουν καλές απολαβές ενώ το υπόλοιπο προσωπικό (κυρίως από Πακιστάν ή Μπαγκλαντές) εργάζεται με χαμηλότατους μισθούς η δε επίβλεψη είναι αυστηρή και απαιτητική (ακρίβεια χιλιοστού, λεπτομερές δέσιμο των σιδήρων σε όλες τις διασταυρώσεις κλπ)
www.patriotaki.netδηλαδη τι μισθο θα περνω?? κ εχω ακουσει πως δν δουλευω...απλα επιβλεπω...σαν επικεφαλης κατι....κ επισης εξηγησε μ αυτο π ειπεσ για το Πακισταν κ για τν Μπαγκλαντες...κ ποσο περιπου μισθο???
πως μπορω να επικοινωνησω με τν ΑΒΑΞ ???Προσωπικα δεν έχω καθολου γνώση τι γίνεται στον τομέα των κατασκευων και ειδικά στις αραβικες χωρες. Ωστόσο, να προσθέσω από πρόσφατο ταξίδι στην Ιορδανία ότι η ΑΒΑΞ έχει αναλάβει την ανέγερση του καινούριου αεροδρομίου στο Αμμαν.
Άμα γράψεις ΑΒΑΞ στο google σου βγάζει την εταιρεία (Όμιλος J&P ΑΒΑΞ)....μπες και έχει μέσα και διεύθυνση και τηλέφωνο.....πως μπορω να επικοινωνησω με τν ΑΒΑΞ ???