Οδικό δίκτυο Άνδρου vs Κέρκυρας

annaassymeon2

Member
Χαιρετώ όλα τα μέλη!
Θα ήθελα τη γνώμη σας για το οδικο δικτυο Άνδρου και της Κέρκυρας. Σκοπεύω να ταξιδέψω μονη μου με τα δύο μου παιδιά, οδηγώντας εγώ. Ποιο από τα δύο νησιά θεωρείτε ότι έχει καλύτερο οδικο δικτυο και λιγότερο πρόβλημα με το πάρκινγκ?
Σας ευχαριστώ!

fotast

Member
Της Κέρκυρας καλύτερο αλλά με πολύ μεγάλη κίνηση και γενικά σχεδόν παντού πρόβλημα με το παρκάρισμα.Στην ΄Ανδρο να έχεις πρόβλημα στο παρκάρισμα μόνον στο Μπατσί,και αυτό ορισμένες ώρες.

Nicolas

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική
Καλημέρα, Κέρκυρα είμασταν πέρσυ τον Αύγουστο και ταλαιπωρήθηκαμε αρκετά στο θέμα του πάρκινγκ, συνήθως βρίσκαμε αρκετά πιο μακρυά από το σημείο ενδιαφέροντος και περπατούσαμε αλλά δεν ξέρω πως μπορεί να βολεψει αυτό με τα παιδιά, ποιες ημερομηνίες θα πάτε? Άνδρο φεύγουμε σε μια εβδομάδα οπότε δεν έχω ακόμα εικόνα του οδικού δικτύου, πάντως Κέρκυρα μου φάνηκε κακό και σε κάποιες περιπτώσεις επικίνδυνο κυρίως λόγω ελλιπούς σήμανσης, επίσης αρκετή ώρα στο τιμόνι λόγω αποστάσεων και κίνησης.

alma

Member
Η πόλη της Κέρκυρας πάντως ακόμα και αρχές Ιουνίου είχε τρελό πρόβλημα πάρκινγκ.
Επίσης η Παλαιοκαστριτσα γέμιζε με ΙΧ και δύσκολα έβρισκες θέση για να κάνεις ένα μπάνιο. Φίλος Κερκυραίος λέει πως Ιούλιο Αύγουστο είναι τραγική η κατάσταση.

annaassymeon2

Member
Καλημέρα, Κέρκυρα είμασταν πέρσυ τον Αύγουστο και ταλαιπωρήθηκαμε αρκετά στο θέμα του πάρκινγκ, συνήθως βρίσκαμε αρκετά πιο μακρυά από το σημείο ενδιαφέροντος και περπατούσαμε αλλά δεν ξέρω πως μπορεί να βολεψει αυτό με τα παιδιά, ποιες ημερομηνίες θα πάτε? Άνδρο φεύγουμε σε μια εβδομάδα οπότε δεν έχω ακόμα εικόνα του οδικού δικτύου, πάντως Κέρκυρα μου φάνηκε κακό και σε κάποιες περιπτώσεις επικίνδυνο κυρίως λόγω ελλιπούς σήμανσης, επίσης αρκετή ώρα στο τιμόνι λόγω αποστάσεων και κίνησης.
Τέλη Αυγούστου λέω να το προγραμματίσω.
Θα περιμένω εντυπώσεις από την Άνδρο, αν δε σας κάνει κόπο!

annaassymeon2

Member
Η πόλη της Κέρκυρας πάντως ακόμα και αρχές Ιουνίου είχε τρελό πρόβλημα πάρκινγκ.
Επίσης η Παλαιοκαστριτσα γέμιζε με ΙΧ και δύσκολα έβρισκες θέση για να κάνεις ένα μπάνιο. Φίλος Κερκυραίος λέει πως Ιούλιο Αύγουστο είναι τραγική η κατάσταση.
Αυτό είναι που αγχώνει περισσότερο. Η διαδρομή σιγά σιγά και προσεκτικά θα βγει, το πάρκινγκ όμως...

annaassymeon2

Member
Της Κέρκυρας καλύτερο αλλά με πολύ μεγάλη κίνηση και γενικά σχεδόν παντού πρόβλημα με το παρκάρισμα.Στην ΄Ανδρο να έχεις πρόβλημα στο παρκάρισμα μόνον στο Μπατσί,και αυτό ορισμένες ώρες.
Ευχαριστώ για την πληροφορία!

maria91

Member
Αυτό είναι που αγχώνει περισσότερο. Η διαδρομή σιγά σιγά και προσεκτικά θα βγει, το πάρκινγκ όμως...
Αν εισαι συνηθισμενη στις πολλες και μερικες φορες αποτομες στροφες τοτε δε θα χεις θεμα με το οδικο δικτυο της Ανδρου...αν εχεις θεμα ομως την ξεχνας διαπαντως!!τωρα στο θεμα παρκιγνκ σε οποιοδηποτε νησι κ αν πας θεμα θα χεις...και ναι ειτε Ανδρο ειτε Κερκυρα μεσα στον Αυγουστο θα πρεπει να παρκαρεις παρα πολυ μακρια απο εκει που θες να πας...ωστοσο Μπατσι αν κατεβεις ΠΟΛΥ νωρις τ απογευμα ισως εισαι απο τους τυχερους που θα βρουν θεση στο δημοτικο παρκινγκ...αλλιως καλη τυχη!

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Πόλη Κέρκυρας πάρκινγκ μόνο πριν τις 18.00-18.30 (που λείπουν αρκετοί σε παραλίες). Μετά, δεν αξίζει καν η προσπάθεια και ο χρόνος. Μετά, το αφήνεις όσο πιο έξω μπορείς (και βρεις) και περπατάς 10-15 λεπτά. Πιο γρήγορα θα κάνεις και σίγουρα πιο ήρεμα.

ribo7

Member
Για παρκάρισμα στην Κέρκυρα, μια καλή καβάτζα, αλλά με λίγες θέσεις (10-15), που μας την είπε ντόπιος, είναι στο προαύλιο του 3ου Γεν. Λυκείου. Το καλοκαίρι που είναι κλειστό το σχολείο το έχουν ανοιχτό για να παρκάρει ο κόσμος. 5 μέρες που ήμουν Κέρκυρα (22-27 Αυγ.) πάρκαρα κάθε βράδυ εκεί. Και σε 10-15 λεπτά περπάτημα είσαι κέντρο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom