PANIQ
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Καραιβικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στο φεγγαρι
Καλησπερα σε ολα τα μελη! Θα ηθελα τις γνωμες σας για ενα οδικο που ειναι στην υλοποιηση. Εχω κλεισει αεροπορικα για Μπεργκαμο, καθως και αυτοκινητο και ψαχνω να βγαλω προγραμμα για να κλεισω την διαμονη. Το ταξιδι θα ειναι 10 ημερων (9 διανυκτερευσεις). Σαν πρωτη σκεψη εχω 5 διανυκτερευσεις Γαλλικη Ριβιερα και πιο συγκεκριμενα στη Νικαια, 3 στο Κομο και την τελευταια Μιλανο. Βασικα θελω να αποφυγω τα πολλα περα-δωθε με τα ξενοδοχεια, οποτε φτασαμε στο μαξιμουμ των τριων. Σχετικα με το πρωτο σκελος, θα φτασω προς τα δυτικα το πολυ μεχρι Σαν Τροπεζ και ανατολικα ισως και Σαν Ρεμο μια βολτα. Για το δευτερο σκελος σκεφτομαι να μην τραβηξω προς Λουγκανο αλλα να κινηθω στα περιξ της λιμης Κομο. Πως τον κρινετε τον διαχωρισμο των διανυκτερευσεων? Μηπως χρειαζεται να κοψω μια απο την Ριβιερα για να την αφιερωσω στο Κομο? Η τελευταια στο Μιλανο πρεπει να παιξει για πολλους και διαφορους λογους. Απο αρκετο διαβασμα εδω μεσα πιστευω πως με ενα τριημερο θα καλυψω Κομο-Μπελατζιο-Βαρενα-Μενατζιο-Λεκο. Ρωταω καθως απο οσα ειδα σε φωτογραφιες ειναι μικρα χωρια, οποτε ποσο να θελεις για να τα περπατησεις και να περιπλανηθεις σκεφτηκα (?). Επισης για Ριβιερα πιστευετε πως η Νικαια ειναι η ιδανικη επιλογη, οπως επισης και η πολη του Κομο αντιστοιχα? Ακομα, αξιζει να αφιερωσω μιση μερα για μπανιο στο Plage de Pampellone? Εχει παει κανεις εκει για μπανιο? Ευχαριστω εκ'των προτερων για οποιες προτασεις σε διαδρομες και δραστηριοτητες μου προτεινετε! Ααα ξεχασα... Εχω 2-3 ημερες για να κλεισω το προγραμμα καθως σε 12 ημερες ξεκιναωωωωωωωω!!!!