• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Οδικοί και ταξιδιωτικοί χάρτες της Ελλάδας!

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Γεια σας!

Ανοίγω αυτό το thread για να πληροφορείται κανείς για οδικούς χάρτες όλης της χώρας (Ελλάδας έτσι; :p) ή τους κατά τόπους νομούς ή πόλεις.

Προσωπικά θα ήθελα να μάθω ποιός είναι ο καλύτερος οδικός οδηγός (σε μέγεθος ταξιωτικού οδηγού αν γίνεται, έχει σημασία), δλδ εμπλουτισμένος με χάρτες, αξιοθέατα, πληροφορίες για κάθε νομό και πόλη της Ελλάδας.

Υ.Γ: Θέλω link από έναν οδηγό που είχα δει βιαστικά σε ένα ράφι ενός βιβλιοπωλείου: ήταν γκρι αν θυμάμαι καλά, νομίζω σε μορφή σπιράλ, και είχε όλους τους χάρτες της Ελλάδας, οδικούς κυρίως αλλά και πόλεων. Δεν θυμάμαι καθόλου εκδοτικό οίκο ή ονομασία του βιβλίου. Αν μπορεί να με βοηθήσει κανείς, πλιζζζ!!!!

Τέλος, αν γνωρίζει κάποιος, ποιές είναι οι τελευταίες εκδόσεις των βιβλίων αυτών ή αν αναμένονται καινούρια!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

(υπενθυμίζω ότι υπάρχει thread περί ταξιδιωτικών οδηγών και λοιπών βοηθημάτων, αλλά γενικά, στο forum. Η συζήτηση αυτή βρίσκεται εδώ. )

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Ο σπιραλ γκρι οδηγος που αναφερεις ειναι εκδοσεων Καπρανιδη και κοστολογειται 18 ευρω.Ειναι πολυ καλος και στον συνιστω ανεπιφυλακτα.

spor_os

Administrator
Γενικότερα ο Καπρανίδης είναι από τους καλύτερους εκδοτικούς οίκους, από πλευράς οδικών χαρτών.
Βεβαίως εξαρτάται από εσένα το τι θέλεις να πάρεις από τον χάρτη.
Θέλεις διαδρομές με ποδήλατο, για πεζοπορία, για αναρρίχηση...

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Προσωπικά θέλω να έχει όλους τους οδικούς χάρτες της Ελλάδος, μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους καθώς και άλλα τουριστικά θέρετρα.

Σκοπεύω να γυρίσω όλη την (ηπειρωτική τουλάχιστον) Ελλάδα το καλοκαίρι που μας έρχεται by car!

dk και spor_os αν μπορούσατε ίσως να μου βρείτε Link που να έχει τον συγκεκριμένο οδηγό (εξώφυλλο) θα ήταν ό,τι καλύτερο!

Ευχαριστώ πάντως όπως και να έχει για την βοήθεια! :)

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Aυτος ειναι?

Attachments

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
ναι!!!!

Αυτόν λέω!

Το προτείνεις ανεπιφύλακτα, σωστά;

Εκδόσεις Καπρανίδης είπαμε; Κυκλοφορεί, αν γνωρίζεις, σε καινούρια έκδοση;

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Εισαι τυχερος γιατι τον εχω,εδω στο σπιτι μου.Και επειδη δεν υπηρχε φωτογραφια του πουθενα στον φωτογραφισα.:)

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Ουάυο!

Αυτό είναι που λένε "άμεση βοήθεια" !!

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Να είσαι καλά! Θα σπεύσω σε κάποιο βιβλιοπωλείο να το αποκτήσω, αλλιώς θα το παραγγείλω μέσω Net γτ θέλω να πάρω και κάποια άλλα πραγματούδια! :)

Thanx again dk! :clap:

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Αυτος που εχω εγω ειναι 33η εκδοση 2006-2007 και στοιχιζει 20 ευρω.

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Μολις μιλησα τηλεφωνικως με Καπρανιδη για να σ'εξυπηρετησω.Τωρα κυκλοφορει η 34η εκδοση 2007-2008,η τιμη παραμενει ιδια και στη Θεσ/νικη θα τον βρεις στα καρφουρ.

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Έχω μείνει άφωνος!!!!! :shock:

Συνεχίζεις και με εκπλήσεις φίλε dk !!!!!!!!

Όταν βρω χρόνο θα πάω στα καρφούρ!

Υπόσχομαι ποτάκι όταν με το καλό ανέβεις Θεσσαλονίκη (αν και εφ'όσον γίνει και κάποιο meeting του travelstories.gr, ε;ε;ε;ε;! χεχε )

Να σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ! :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος