• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Οδηγός : E Check In από την Ryanair

Επόμενο Ταξίδι
ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
φιλανδια
Καλημέρα σας παρακαλώ ας με βοηθήσει κάποιος. εχω κλείσει εισιτήρια για Ρώμη με τα παιδιά μου είναι 15.8 κ 17.8 έχουν ταυτότητες . Φεύγουμε την Δευτέρα. Σήμερα πήγα να κάνω check in και όταν καταχωρω την ταυτότητα κ την ηλικία του μικρού δεν με αφήνει να προχωρήσω. Έχω αγχωθει πολύ αν μπορεί κάποιος να μου πει τι να κανω
Εχω το ιδιο προβλημα με το δικο σου,στο αεροδρόμιο εκανες τσεκ ιν τον μικρο και ολα καλά?

Επόμενο Ταξίδι
ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
φιλανδια
Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει,εκλεισα με ρυαν 4 εισητηρια για ενηλικους ενω ειμαστε οικογένεια με 3 ενηλικους και ενα παιδι 15 ετων,εκανα τσεκ ιν για τους 3 για το παιδι δεν γινοταν επικοινωνησα μεσω σατ μαζι τους και μου ειπαν οτι θα το κανω στο αεροδρόμιο δωρεαν.επειδη αγχώνομαι εχει τύχει σε καποιον κάτι ανάλογο?

Παιδιά, μια ερώτηση να κάνω παρακαλώ. εκτύπωσα to boarding pass αλλα δεν πιάνει όλη την σελιδα οπως παλιά, αλλα 1/3 και είναι λίγο μικροσκοπικά τα γράμματα.κάνω κάτι λάθος ή ετσι βγαίνει τώρα πλέον?

Επόμενο Ταξίδι
ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
φιλανδια
Παιδιά, μια ερώτηση να κάνω παρακαλώ. εκτύπωσα to boarding pass αλλα δεν πιάνει όλη την σελιδα οπως παλιά, αλλα 1/3 και είναι λίγο μικροσκοπικά τα γράμματα.κάνω κάτι λάθος ή ετσι βγαίνει τώρα πλέον?
Και εμένα έτσι μου βγήκε.

AERAS

Member
έκανα τσεκιν από την εφαρμογή.Αυτό σημαίνει πως θα πάω κατευθείαν στην πύλη και δεν θα περάσω από το γκισέ?
Επίσης επειδή δεν αγόρασα "προτεραιότητα και 2 χειραποσκευές" την χειραποσκευή μου θα την πάρουν στην πύλη λίγο πριν την επιβίβαση?

Στάθης

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Ναι πας κατευθείαν στην πύλη,όπου θα σου πάρουν και την χειραποσκευή όπως είπες.

jimp

Member
έκανα τσεκιν από την εφαρμογή.Αυτό σημαίνει πως θα πάω κατευθείαν στην πύλη και δεν θα περάσω από το γκισέ?
Επίσης επειδή δεν αγόρασα "προτεραιότητα και 2 χειραποσκευές" την χειραποσκευή μου θα την πάρουν στην πύλη λίγο πριν την επιβίβαση?
Και από το site να έκανες πάλι δεν θα πήγαινες στον γκισέ,εκτός αν είχες να παραδόσεις βαλίτσα. Επίσης τσεκ ιν απ'το σαιτ σημαίνει πως πρέπει να εκτυπώσεις το boarding pass, ενώ στην εφαρμογή το έχεις αποθηκευμένο.

orck

Member
Μπορει να θυμαμαι λαθος αλλα κρατας στο κινητο το pdf που στελνει το site και περναει κανονικα, θελουν το barcode που εχει επανω του. Εχω κατι χρονια να το κανω απο την σελιδα αλλα αυτο θυμαμαι

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Μπορει να θυμαμαι λαθος αλλα κρατας στο κινητο το pdf που στελνει το site και περναει κανονικα, θελουν το barcode που εχει επανω του. Εχω κατι χρονια να το κανω απο την σελιδα αλλα αυτο θυμαμαι
Όχι δεν γίνεται έτσι. Αυτό το pdf είναι μόνο για εκτύπωση, δεν κάνει για σκανάρισμα του barcode από κινητό. Για κινητό μόνο με την εφαρμογή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom