Και πως δημιουργείς account στο αγγλικό;;;πρεπει να αλλάξεις χώρα στις ρυθμίσεις στο I phone????Μπορεί βέβαια κάποιος να κατεβάσει την εφαρμογή από το Αγγλικό appstore δημιουργώντας ένα acc στο Αγγλικό appstore και μετα ξανασυνδέεται στο ελληνικό και η εφαρμογή συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά. Εγώ αυτό έχω κάνει
Ναι δημιουργείς καινούριο account με αλλο mail, κατεβάζεις την εφαρμογή και μετά βγαίνεις και κάνεις log in πάλι στο κανονικό σου account.Και πως δημιουργείς account στο αγγλικό;;;πρεπει να αλλάξεις χώρα στις ρυθμίσεις στο I phone????
Με έσωσες!!! Ευχαριστώ!!!Ναι δημιουργείς καινούριο account με αλλο mail, κατεβάζεις την εφαρμογή και μετά βγαίνεις και κάνεις log in πάλι στο κανονικό σου account.
πχδεν είναι τίποτα.
Σου αντιγράφω από το site της Ryanair:Καλησπέρα . πόσες μέρες πριν το ταξίδι μπορώ να κάνω check in για να μου δώσει θέσεις ? Ευχαριστώ
Η ταυτότητα λήγει 15 χρόνια από την έκδοσή της.Καλημέρα! Ενώ δεν μου εμφάνισε επιλογή για ημερομηνία λήξης ταυτότητας πέρασε αυτόματα την 1/1/70! Το αφήνω ως έχει;