• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Οδηγός : E Check In από την Ryanair

jimp

Member
Να κάνω μερικές χαζές ίσως ερωτήσεις; Ας πούμε
1. μπήκα στο airtickets και στη σελίδα της ryanair και μου έδιναν διαφορετική τιμή. Γιατί; Οκ προφανώς προτιμάμε τη δεύτερη αλλά γιατί;
2. εμείς που δεν είμαστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία (είμαστε αλλά μας αγχώνουν οι ηλεκτρονικές κρατήσεις) τι κάνουμε; Αν τηλεφωνήσουμε στην εταιρεία δε γίνεται; Ή θα έχει υψηλό κόστος;
3. απ'ό,τι κατάλαβα (εδώ από την 1η σελίδα), αφού κάνουμε κράτηση μετά πρέπει να μπούμε να συμπληρώσουμε κάτι κατεβατά στην επίσημη σελίδα της. Ε γιατί να μην πάμε τότε εξαρχής εκεί; Αγχώνομαι και μόνο στη σκέψη ότι θα μπερδέψω τι πρέπει να συμπληρώσω πού και μην ξεχάσω κάτι
4. τελικά ποιο είναι το κόστος για τις αποσκευές (πχ μια βαλίτσα 20 κιλά) και πού/πότε το πληρώνουμε;
Μου λείπει που πηγαίναμε να αγοράσουμε εισιτήρια από ταξιδιωτικό γραφείο
Μ' έχεις μπερδέψει.
Γιατί δεν πας εκεί που βρίσκεις την καλύτερη τιμή να τελειώνεις; Τη βρήκες στην επίσημη σελίδα της ryanair; Πήγαινε πρόσθεσε και την αποσκευή σου, την τιμή της οποίας θα σου την γράφει μαζί με τα ανάλογα κιλά, την οποία τιμή την προσθέτει αυτόματα το σύστημα στην τιμή του εισιτηρίου σου και σου εμφανίζει στα δεξιά σου το τελικό ποσό το οποίο θα χρεωθεί η κάρτα σου.

kabamarou

Member
Μπορείς αν θέλεις και τώρα να πας σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο και να κλείσουν αυτοί τα εισιτήρια για εσένα με το ανάλογο επιπλέον κόστος που θα ζητήσουν βέβαια για την όλη εξυπηρέτηση.

greg_thess

Member
μπήκα στο airtickets και στη σελίδα της ryanair και μου έδιναν διαφορετική τιμή.
Η ryanair επιτρέπει την πώληση εισιτηρίων μόνο από το σάιτ της και από πουθενά αλλού.Αν πας σ'ένα γραφείο αυτοί θα κάνουν ότι θα έκανες και συ.Θα μπουν στο σάιτ της και θα το κλείσουν στο όνομά σου και στην ίδια τιμή.Προφανώς θα πάρουν και κάποια προμήθεια,γι'αυτό η διαφορά.

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Η ryanair επιτρέπει την πώληση εισιτηρίων μόνο από το σάιτ της και από πουθενά αλλού.Αν πας σ'ένα γραφείο αυτοί θα κάνουν ότι θα έκανες και συ.Θα μπουν στο σάιτ της και θα το κλείσουν στο όνομά σου και στην ίδια τιμή.Προφανώς θα πάρουν και κάποια προμήθεια,γι'αυτό η διαφορά.
Γιατί το λες αυτό; Αφού μπήκα στην airtickets λέω και είδα εκεί πτήση της. Προφανώς κι από αλλού θα έχουν κάποια προμήθεια κι ίσως κι άλλη τιμή αλλά ο καθένας όπως βολεύεται (ή δυσκολεύεται) :) Προσωπικά με αγχώνουν οι ηλεκτρονικές κρατήσεις, διαβάζω και διάφορα για το τι/πότε πρέπει να εκτυπώσεις και θα προτιμούσα να μου τα έχει κάποιος έτοιμα γιατί φοβάμαι μην κάνω λάθος. Έχω κλείσει εισιτήρια με airtickets κι ως εκεί μπορώ να το ανεχτώ. Τους πήρα κι εχθές τηλέφωνο και μου είπαν ακριβώς αυτό, θα μου στείλουν εκείνοι εμαιλ με το τι πρέπει να εκτυπώσω κι αυτό με καθησυχάζει. Τώρα ίσως από την ίδια την εταιρεία να είναι εξίσου εύκολο αλλά...είναι θέμα διαχείρισης του άγχους

Attachments

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Κάτι που πρόσεξα τώρα πάντως είναι ότι η ryanair για Παρίσι προσγειώνεται σε άλλο αεροδρόμιο πολύ πιο μακρινό απ'ό,τι το Orly CDG (60+, 25 και 20 χλμ αντίστοιχα). Τώρα άραγε αυτό ισχύει για όλες της τις πτήσεις ή για τη συγκεκριμένη; Δεν το γνωρίζω πάντως, αν ισχύει για όλες, νομίζω πρέπει να ληφθεί υπόψη.

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
  • Like
Reactions: mel

filippia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Γιατί το λες αυτό; Αφού μπήκα στην airtickets λέω και είδα εκεί πτήση της. Προφανώς κι από αλλού θα έχουν κάποια προμήθεια κι ίσως κι άλλη τιμή αλλά ο καθένας όπως βολεύεται (ή δυσκολεύεται) :) Προσωπικά με αγχώνουν οι ηλεκτρονικές κρατήσεις, διαβάζω και διάφορα για το τι/πότε πρέπει να εκτυπώσεις και θα προτιμούσα να μου τα έχει κάποιος έτοιμα γιατί φοβάμαι μην κάνω λάθος. Έχω κλείσει εισιτήρια με airtickets κι ως εκεί μπορώ να το ανεχτώ. Τους πήρα κι εχθές τηλέφωνο και μου είπαν ακριβώς αυτό, θα μου στείλουν εκείνοι εμαιλ με το τι πρέπει να εκτυπώσω κι αυτό με καθησυχάζει. Τώρα ίσως από την ίδια την εταιρεία να είναι εξίσου εύκολο αλλά...είναι θέμα διαχείρισης του άγχους
Έχε το νου σου πάντως γιατί σε φίλο μου που έκλεισε από το συγκεκριμένο σάιτ δεν του έστειλαν ποτέ τις κάρτες επιβίβασης για να τις εκτυπώσει ούτε του έκαναν τσεκ ιν και αν δεν του το έλεγα εγώ θα πήγαινε στο αεροδρόμιο κύριος και θα πλήρωνε το 40ευρω του!

• Like
Reactions: mel

jimp

Member
Κάτι που πρόσεξα τώρα πάντως είναι ότι η ryanair για Παρίσι προσγειώνεται σε άλλο αεροδρόμιο πολύ πιο μακρινό απ'ό,τι το Orly CDG (60+, 25 και 20 χλμ αντίστοιχα). Τώρα άραγε αυτό ισχύει για όλες της τις πτήσεις ή για τη συγκεκριμένη; Δεν το γνωρίζω πάντως, αν ισχύει για όλες, νομίζω πρέπει να ληφθεί υπόψη.
Να ληφθεί υπόψιν από ποιους; Τη στιγμή που κάνεις κράτηση στην επιλογή του αεροδρομίου το γράφει ξεκάθαρα πως είναι το Μποβέ. Και φυσικά ισχύει για όλες τις πτήσεις, μέχρι τουλάχιστον να επιλέξει το Orly.

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Να ληφθεί υπόψιν από ποιους; Τη στιγμή που κάνεις κράτηση στην επιλογή του αεροδρομίου το γράφει ξεκάθαρα πως είναι το Μποβέ. Και φυσικά ισχύει για όλες τις πτήσεις, μέχρι τουλάχιστον να επιλέξει το Orly.
Γενικά μιλάω σε περίπτωση που κάποιος άλλος ταξιδεύει και δεν το γνωρίζει, όπως δεν το γνώριζα κι εγώ... Τώρα το έμαθα και απλά το πρόσθεσα στη συζήτηση ως επιπλέον πληροφορία για όσους, όπως εγώ, δε γνωρίζουν αυτό με το αεροδρόμιο.

fotast

Member
Έχε το νου σου πάντως γιατί σε φίλο μου που έκλεισε από το συγκεκριμένο σάιτ δεν του έστειλαν ποτέ τις κάρτες επιβίβασης για να τις εκτυπώσει ούτε του έκαναν τσεκ ιν και αν δεν του το έλεγα εγώ θα πήγαινε στο αεροδρόμιο κύριος και θα πλήρωνε το 40ευρω του!
Από πότε ένα πρακτορείο(και το air-tickets πρακτορείο είναι) κάνει τσεκ-ιν και εκτυπώνει κάρτες επιβίβασης;Αυτό είναι δουλειά του ταξιδιώτη με οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom