panpan
Member
Κι αν δεν έχει,πράγμα δύσκολο,σ'ένα ιντερνέτ καφέ και μ'ένα δυο ευρώ
είσαι οκ.
είσαι οκ.
Μπορείς όταν θα πας να κάνεις το τσεκ ιν.Γεια σας παιδια, εχω κλεισει εισητηρια και τωρα θελω να κλεισω βαλιτσα.Μπορω να το κανω απο το check in?? και ποσο περιπου θα κοστισει??
Ευχαριστώ μήπως γνωρίζεις πόσο κοστίζει,μπορώ να το κλείσω μόνο για μια διαδρομή δηλαδή μόνο για το πήγαινε??Μπορείς όταν θα πας να κάνεις το τσεκ ιν.
Δεν θυμάμαι πόσο κοστίζει αλλά αν δεν είναι το ίδιο αντε να είναι λιγάκι παραπάνω και φυσικά μπορείς να το κάνει για μία διαδρομή.Ευχαριστώ μήπως γνωρίζεις πόσο κοστίζει,μπορώ να το κλείσω μόνο για μια διαδρομή δηλαδή μόνο για το πήγαινε??
Ευχαριστώ μήπως γνωρίζεις πόσο κοστίζει,μπορώ να το κλείσω μόνο για μια διαδρομή δηλαδή μόνο για το πήγαινε??
Μπες ξανα στην www.ryanair.com επανω γραφει Διαχειριση Κρατησης μπες εκει και προσθεσε βαλιτσα σου λεει και τιμες για τα κιλα που θελεις....κανετο τωρα ,φυσικα μπορεις να το κανεις και οταν θα κανεις το on-line ,check in, (ενοειται οτι αυτα τα κανεις απο το σπιτι σου πριν πας στο αεροδρομιο)Γεια σας παιδια, εχω κλεισει εισητηρια και τωρα θελω να κλεισω βαλιτσα.Μπορω να το κανω απο το check in?? και ποσο περιπου θα κοστισει??
Εκανα ακριβως αυτό που μου ειπες.οταν πηγα να το κανω από το check in δεν μου εβγαζε τις βαλιτσες,μου εβγαλε κατευθείαν να συμπληρωσω τα στοιχεια της ταυτοτητας.και ετσι πηγα απο την διαχειριση.αργοτερα μου εστειλαν ξανα στο mail το εισητηριο μου με την πτηση και τα στοιχεια.δηλαδή τωρα είναι και η βαλιτσα στο εισητηριο μου??γτ στην αρχη αγχωθηκα που μου ξανα εστειλαν το εισητηριο!!!Μπες ξανα στην www.ryanair.com επανω γραφει Διαχειριση Κρατησης μπες εκει και προσθεσε βαλιτσα σου λεει και τιμες για τα κιλα που θελεις....κανετο τωρα ,φυσικα μπορεις να το κανεις και οταν θα κανεις το on-line ,check in, (ενοειται οτι αυτα τα κανεις απο το σπιτι σου πριν πας στο αεροδρομιο)
Σου εβγαλε να βαλεις κιλα αποσκευής?....και ποσο χρεωσης?...γραφει πχ βαλιτσα 15κιλα 20 ευρώ..... ή 35 κιλα..τοσα ευρώ...αυτο το ειδες να το διαλεξεις? Αν ναι εχει μπει η βαλιτσα...αν οχι εχεις κανει απλώς ανακτηση κρατησειςΕκανα ακριβως αυτό που μου ειπες.οταν πηγα να το κανω από το check in δεν μου εβγαζε τις βαλιτσες,μου εβγαλε κατευθείαν να συμπληρωσω τα στοιχεια της ταυτοτητας.και ετσι πηγα απο την διαχειριση.αργοτερα μου εστειλαν ξανα στο mail το εισητηριο μου με την πτηση και τα στοιχεια.δηλαδή τωρα είναι και η βαλιτσα στο εισητηριο μου??γτ στην αρχη αγχωθηκα που μου ξανα εστειλαν το εισητηριο!!!
τι εννοεις ανακτηση κράτησης??πηγα στην διαχειριση και διαλεξα 15 κιλα που ηταν 40 ευρω και πατησα αγορα!μετα μου εστειλε ξανα στο μαιλ το εισητηριο μου με τα στοιχεια, απλως αυτην την φορα κατω από το ονομα εχει μπει flight no.... 1st checked bag 15.αρα εχει μπει????Σου εβγαλε να βαλεις κιλα αποσκευής?....και ποσο χρεωσης?...γραφει πχ βαλιτσα 15κιλα 20 ευρώ..... ή 35 κιλα..τοσα ευρώ...αυτο το ειδες να το διαλεξεις? Αν ναι εχει μπει η βαλιτσα...αν οχι εχεις κανει απλώς ανακτηση κρατησεις
Μια χαρα εισαι..τοτε..!τι εννοεις ανακτηση κράτησης??πηγα στην διαχειριση και διαλεξα 15 κιλα που ηταν 40 ευρω και πατησα αγορα!μετα μου εστειλε ξανα στο μαιλ το εισητηριο μου με τα στοιχεια, απλως αυτην την φορα κατω από το ονομα εχει μπει flight no.... 1st checked bag 15.αρα εχει μπει????