Καλημέρα. Το πρώτο.Καλημέρα, είμαι σίγουρος ότι θα χει ξαναρωτηθει και ζητώ συγγνώμη αλλά στο check in που ζητάει ημ. λήξης ταυτότητας τι βάζουμε;
Αλλου διαβαζω για 15 χρόνια απ' την ημερομηνία έκδοσης, αλλού για 5 χρόνια, αλλος λέει βάλε την ημερομηνία που γυρνάς..
15 χρόνια είναι μια καλή λύση.Καλημέρα, είμαι σίγουρος ότι θα χει ξαναρωτηθει και ζητώ συγγνώμη αλλά στο check in που ζητάει ημ. λήξης ταυτότητας τι βάζουμε;
Αλλου διαβαζω για 15 χρόνια απ' την ημερομηνία έκδοσης, αλλού για 5 χρόνια, αλλος λέει βάλε την ημερομηνία που γυρνάς..
15 χρόνια είναι η σωστή λύση15 χρόνια είναι μια καλή λύση.
Έχει επιλογή οτι δεν λήγει. Αλλά μην σε αγχονει. Είναι το μονο που δεν λαμβάνουν υπόψιν στην ryanair..Καλημέρα, είμαι σίγουρος ότι θα χει ξαναρωτηθει και ζητώ συγγνώμη αλλά στο check in που ζητάει ημ. λήξης ταυτότητας τι βάζουμε;
48 ώρες πριν την πτήση ανοίγει το δωρεάν check in. Ή θα εκτυπώσεις ή θα κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό σου.Κ πείτε Μ ποτέ κανουμε τσεκ ιν;πρέπει να εκτυπώσω το boarding pass?η φτανει το κινητό; μεγαλη Παρασκευή πετάω.
Ευχαριστώ πολύ !!!κάτι ακόμα . Ο άντρας Μ έκλεισε για 4 άτομα μαζί,το τσεκ ιν θα το κάνει αυτός συνολικά κ για τους 4??η πρέπει να μπούμε ένας ένας με την εφαρμογή;Αφού λες ότι χωρίς τα ροδάκια είναι εντός διαστάσεων γιατί να υπάρξει πρόβλημα;
48 ώρες πριν την πτήση ανοίγει το δωρεάν check in. Ή θα εκτυπώσεις ή θα κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό σου.
Το κάνει εκείνος για όλουςΕυχαριστώ πολύ !!!κάτι ακόμα . Ο άντρας Μ έκλεισε για 4 άτομα μαζί,το τσεκ ιν θα το κάνει αυτός συνολικά κ για τους 4??η πρέπει να μπούμε ένας ένας με την εφαρμογή;
Αν δεν έχετε αγοράσει θέσεις θα σας βάλει σε άσχετες θέσεις (σε περίπτωση που δε το γνωρίζεις)Ευχαριστώ πολύ !!!κάτι ακόμα . Ο άντρας Μ έκλεισε για 4 άτομα μαζί,το τσεκ ιν θα το κάνει αυτός συνολικά κ για τους 4??η πρέπει να μπούμε ένας ένας με την εφαρμογή;
Πόσο κοστίζει να αγοράσω θέση;;;μπορώ κ τώρα;Αν δεν έχετε αγοράσει θέσεις θα σας βάλει σε άσχετες θέσεις (σε περίπτωση που δε το γνωρίζεις)
Ναι από διαχείριση κράτησης. Δε θυμάμαι τιμές και δε ξέρω αν είναι σταθερεςΠόσο κοστίζει να αγοράσω θέση;;;μπορώ κ τώρα;