ΗΠΑ Οδηγός για ESTA

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Δεν θα έχεις κανένα θέμα, το διαβατήριο είναι το μέσο απόκτησης για την ΕΣΤΑ.

nikkap

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιρλανδια
Ταξίδι-Όνειρο
Ιραν
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους σας!Καλά ταξίδια να έχουμε. Διάβασα μεγάλο μέρος της συζήτησης που προηγήθηκε, αλλά θέλω να διευκρινίσω κάτι. Και γιατί είμαι ψυχαναγκαστικός και γιατί πρώτη φορά πάω στις ΗΠΑ (στην Ευρώπη έχω πάει σε 32 χώρες). Μπορώ να μείνω μόνο σε airbnb τις 10 μέρες του ταξιδιού μου εκεί τον Οκτώβριο;Είναι νόμιμο; Τι θα χρειαστεί να εκτυπωσω για να έχω μαζί στο αεροδρόμιο; Σας ευχαριστώ!!

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους σας!Καλά ταξίδια να έχουμε. Διάβασα μεγάλο μέρος της συζήτησης που προηγήθηκε, αλλά θέλω να διευκρινίσω κάτι. Και γιατί είμαι ψυχαναγκαστικός και γιατί πρώτη φορά πάω στις ΗΠΑ (στην Ευρώπη έχω πάει σε 32 χώρες). Μπορώ να μείνω μόνο σε airbnb τις 10 μέρες του ταξιδιού μου εκεί τον Οκτώβριο;Είναι νόμιμο; Τι θα χρειαστεί να εκτυπωσω για να έχω μαζί στο αεροδρόμιο; Σας ευχαριστώ!!
Εγώ τελευταία φορά σε AirBnB στις ΗΠΑ είχα μείνει το 2019 (όταν είχα ξεκινήσει αυτό το thread :haha:).

Στο αεροδρόμιο δεν είχα κάτι, πέρα από τα στοιχεία του καταλύματος, τα οποία είχα συμπληρώσει και στη φόρμα που δώσαμε στο immigration. Δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα εκεί.

Τώρα, το αν πλέον η πλατφόρμα έχει ενταχθεί στις παράνομες, αυτό δεν το γνωρίζω. Ίσως κάποιος άλλος χρήστης του forum να έχει πάει πιο πρόσφατα και να έχει περισσότερο ενημερωμένη εικόνα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.818
Μέλη
39.556
Νεότερο μέλος
PanaYota

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom