Καλά κατάλαβες.Καλύτερα να περιμένεις να επιτραπούν πρώτα τα ταξίδια για διακοπές και μετά να κάνεις αίτηση για ΕΣΤΑ.Καλημέρα, θέλουμε να οργανώσουμε ένα ταξίδι για Νέα Υόρκη τα Χριστούγεννα του 21. Διαβάζοντας καταλαβαίνω ότι πρέπει να περιμένουμε να αιτηθούμε για esta , μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον κοροναιό. ειδάλλως υπάρχει περίπτωση να μας απορρίψουν. Καλά κατάλαβα?
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση.Καλά κατάλαβες.Καλύτερα να περιμένεις να επιτραπούν πρώτα τα ταξίδια για διακοπές και μετά να κάνεις αίτηση για ΕΣΤΑ.
Πρόσεξε να είναι το επίσημο site που αναφέρεται στο πρώτο ποστ.Δεν το έχω ψάξει για ομαδική.Συμφέρει οικονομικά;Τι πλεονέκτημα έχει;Ας καταχραστώ τις γνώσεις σας,
Αν είμαστε οικογένεια, κάνουμε ξεχωριστή αίτηση esta για το κάθε μέλος. ή για όλα μαζί.
Ευχαριστώ και πάλι.
Οχι δεν εχω ψάξει, απλά αναρωτήθηκαΠρόσεξε να είναι το επίσημο site που αναφέρεται στο πρώτο ποστ.Δεν το έχω ψάξει για ομαδική.Συμφέρει οικονομικά;Τι πλεονέκτημα έχει;
Η ατομική(αν η τιμή είναι ίδια) δεν προσφέρει περισσότερη ευελιξία;Οχι δεν εχω ψάξει, απλά αναρωτήθηκα