Τhomaskai10
Member
Aλλη μια ερωτηση επειδη ενας φιλος εκανε λαθος με την εστα και του εγκριθηκε παιζει θεμα αν ξανακανει αιτηση;
Η κατάσταση είναι καινούρια και άγνωστη και ίσως κανείς δεν θα ξεκινήσει να κάνει αίτηση αν δεν εξασφαλίσει ότι θα μπορέσει να ταξιδέψει.Γιατί να κάνεις αίτηση και να τρέχει η προθεσμία της ΕΣΤΑ;΄Ετσι και αλλιώς γρήγορα εγκρίνεται η όχι.Την κάνεις όταν την θέλεις.Είχα ξεκινήσει να οργανώνω ένα ταξίδι προς ΗΠΑ για το τέλος του χρόνου και είχα σκοπό μέσα στον μήνα να κάνω αίτηση για ESTA. Μετά τα τελευταία γεγονότα έχει κάνει κάποιος αίτηση; Υπάρχει περίπτωση να τις απορρίπτουν ακόμα κι αν το ταξίδι είναι για πολλούς μήνες μετά; Έχει κάποιος εικόνα;
Στην αιτηση της Esta σου εχει να δηλωσεις ποτε θα πραγματοποιησεις το ταξιδι;; (Δεν το γνωριζω)Δίκιο έχεις αλλά έλεγα να ξεμπερδεύω με την ESTA πριν αγοράσω τα εισιτήρια. Μη δώσω τα λεφτά και μου κάτσει καμιά ατυχία με την ESTA.
΄Εχεις σκοπό να αγοράσεις εισιτήρια τώρα;Δεν νομίζω καθώς όλοι προσπαθούν να αλλάξουν τα εισιτήρια τους.΄Οταν ξεκαθαρίσει το τοπίο κάνεις ΕΣΤΑ πρώτα και μετά εισιτήρια.Επαναλαμβάνω το αποτέλεσμα της ΕΣΤΑ το έχεις σχεδόν άμεσα.Δίκιο έχεις αλλά έλεγα να ξεμπερδεύω με την ESTA πριν αγοράσω τα εισιτήρια. Μη δώσω τα λεφτά και μου κάτσει καμιά ατυχία με την ESTA.