ariadni494949
Member
Είχα πάει για δύο βδομάδες για να δω το αγόρι μου κ τώρα θα κάτσω για 20 μέρες.Καλε μου έψαξαν τα πάντα κινητό,πράγματα, ήταν η πρώτη φορά που πήγα ναι.Εκατσα 2 ώρες στο τέλος γελούσαμε όλοι μαζί κ με άφησαν να φύγω αλλά ήταν καλοί.Αν πω ότι πάω να δω το αγόρι μου και θα κάτσω 20 μέρες θα έχω πρόβλημα λες;Δεν βάζουν πια σφραγίδες εισόδου στις ΗΠΑ, άλλα ούτε και έξοδου, ξέρουν όμως τις κινήσεις σου.
Πριν τον Οκτώβρη είχες ξαναπάει η ήταν η πρώτη φορά;
Αν τότε σου κάνα τη ζωή λίγο δύσκολη τώρα ενδέχεται να σου την κάνουν ακόμα πιο δύσκολη λόγω της σχετικά σύντομης επιστροφής σου. Επίσης παίζει ρόλο το πόσo έμεινες εκεί την πρώτη φορά η τις άλλες φορές αν έχεις ξαναπάει.
Αν δεν πας για εργασία δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε.
Οι συνοριοφύλακες κάνουν μόνο την δουλειά τους και προσπαθούν να την κάνουν σωστά. Είναι εξαιρετικά ευγενικοί στα όρια της σοβαρότητας.
Αν υποψιαστούν κάτι πας για περαιτέρω έλεγχο όπου να ξέρεις έχουν πρόσβαση στα πάντα, τηλέφωνο, λαπ τοπ και άλλα.
Ποτέ δεν είχα πρόβλημα στην είσοδο όλα αυτά τα χρόνια. Στις τελευταίες επισκέψεις δε, δεν μου κάνουν ούτε ερωτήσεις, απλά μια συζήτηση για τον καιρό στην Ελλάδα η για τον τουρισμό, ένα καλώς όρισες ξανά και αυτό ήταν όλο.
Επομένη επίσκεψη την ερχομένη εβδομάδα στον μαγικό Far West. Μπαι.