• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Οδηγός: Υγρά στη χειραποσκευή

Olga987

Member
Παιδια καλησπερα!Ειμαι καινουρια εδω και χαιρομαι πολυ που ανακαλυψα το φορουμ!Την Παρασκευη πεταω με austrian airlines Βιεννη και θα εχω μονο χειραποσκευη.Μου ειπαν οτι τα μπουκαλακια πρεπει να γραφουν επανω τα ml..ομως ρε παιδια οπου κ αν πηγα δεν υπηρχαν μπουκαλακια που να γραφουν επανω τα ml.Σε φαρμακεια τζαμπο κλπ τι να κανω?φοβαμαι μην μου τα πεταξουν...πρωτη φορα εχω μονο χειραποσκευη...βοηθειαααα!Ευχαριστω! :)

HummingBird

Member
Παιδια καλησπερα!Ειμαι καινουρια εδω και χαιρομαι πολυ που ανακαλυψα το φορουμ!Την Παρασκευη πεταω με austrian airlines Βιεννη και θα εχω μονο χειραποσκευη.Μου ειπαν οτι τα μπουκαλακια πρεπει να γραφουν επανω τα ml..ομως ρε παιδια οπου κ αν πηγα δεν υπηρχαν μπουκαλακια που να γραφουν επανω τα ml.Σε φαρμακεια τζαμπο κλπ τι να κανω?φοβαμαι μην μου τα πεταξουν...πρωτη φορα εχω μονο χειραποσκευη...βοηθειαααα!Ευχαριστω! :)
Δεν ισχύει αυτό, δηλαδή δεν απαιτείται η συσκευασία να γράφει πάνω τη χωρητικότητά της. Αν παρόλα αυτά θέλεις μπουκαλάκια που να γράφουν πάνω τα ml, έχει στο sephora. Πχ http://www.sephora.gr/el-GR/ProductDetail/?prodid=46423

Olga987

Member
Δεν ισχύει αυτό, δηλαδή δεν απαιτείται η συσκευασία να γράφει πάνω τη χωρητικότητά της. Αν παρόλα αυτά θέλεις μπουκαλάκια που να γράφουν πάνω τα ml, έχει στο sephora. Πχ http://www.sephora.gr/el-GR/ProductDetail/?prodid=46423
Αληθεια??γτι στο τηλεφωνο ετσι μου ειπαν στο αεροδρομιο,αλλα σας εμπιστευομαι,εφοσον το εχετε κανει!Ευχαριστω πολυ που μου απαντησες!!Το χω μεγαλο αγχος!

HummingBird

Member
Αληθεια??γτι στο τηλεφωνο ετσι μου ειπαν στο αεροδρομιο,αλλα σας εμπιστευομαι,εφοσον το εχετε κανει!Ευχαριστω πολυ που μου απαντησες!!Το χω μεγαλο αγχος!
Ναι ο Κανονισμός για τη μεταφορά υγρών στη χειραποσκευή δεν επιβάλλει οι συσκευασίες να γράφουν τα ml.

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
αλλα ομως να ειναι μικρα μπουκαλακια αν βρηκες στο jambo τη συσκευασια που εχει 4 μπουκαλακια μεσα σε ενα διαφανο νεσεσερ βολευει πολυ

Olga987

Member
αλλα ομως να ειναι μικρα μπουκαλακια αν βρηκες στο jambo τη συσκευασια που εχει 4 μπουκαλακια μεσα σε ενα διαφανο νεσεσερ βολευει πολυ
Εννοεις αυτο εδω?
Επισης τις κρεμες μου που ειναι 40,15 και 30 ml μπορω να τις βαλω ετσι οπως ειναι? μαζι με καποια απο τα αλλα απο jumbo..ή θα πιανουν λετε πολυ χωρο??

Attachments

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
1. Εννοεις αυτο εδω?
2. Επισης τις κρεμες μου που ειναι 40,15 και 30 ml μπορω να τις βαλω ετσι οπως ειναι?
3. μαζι με καποια απο τα αλλα απο jumbo..ή θα πιανουν λετε πολυ χωρο??
1. Ναι.
2. Ναι.
3. Και ναι! Μια χαρά θα είσαι, μην σκοτίζεσαι.
Καλό ταξίδι! :)

Olga987

Member
1. Ναι.
2. Ναι.
3. Και ναι! Μια χαρά θα είσαι, μην σκοτίζεσαι.
Καλό ταξίδι! :)
Ευχαριστω πολυυυυυ!!! :) Μακαρι!Αν μου πεταξουν τις κρεμες θα ειμαι μια τρελη που θα φωναζει υστερικα στο αεροδρομιο!χαχαχαχα αληθεια,τι γινεται τοτε?μπορεις να πληρωσεις να στο στειλουν με τις αποσκευες??ή παει στα πετανε?o_O:rolleyes-80:

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Ευχαριστω πολυυυυυ!!! :) Μακαρι!Αν μου πεταξουν τις κρεμες θα ειμαι μια τρελη που θα φωναζει υστερικα στο αεροδρομιο!χαχαχαχα αληθεια,τι γινεται τοτε?μπορεις να πληρωσεις να στο στειλουν με τις αποσκευες??ή παει στα πετανε?o_O:rolleyes-80:
οτι ειναι λιγοτερο απο 100ml δεν το πετανε...

alice~

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Ακριβώς, ο,τι είναι λιγότερο από 100 ml δεν τους πειράζει. Και εγώ όσα προϊόντα χρησιμοποιώ που είναι κάτω από 100 ml,έτσι τα ρίχνω στο διάφανο σακουλάκι,όπως είναι. Μην αγχώνεσαι. Καλό ταξίδι!

karfitsa

Member
Και αν έκανες το λάθος να ειναι πάνω απο 100 ml...εχει ενα καλάθι σκουπιδιών,που το πετάς με τα χεράκια σου :oops:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom