fotast
Member
Μόνον το σπιτικό και από επιλεγμένα ζαχαροπλαστείαΕντάξει την ξέρω την απάντηση, αλλά μήήήήπως και...
Προφιτερόλ από τον έλεγχο δεν μπορούμε να περάσουμε, ε;
Μόνον το σπιτικό και από επιλεγμένα ζαχαροπλαστείαΕντάξει την ξέρω την απάντηση, αλλά μήήήήπως και...
Μιας και δεν έχω δυστυχώς κάποια συγγένεια με τον ιδιοκτήτη του Choureal, ελπίζω να συγκαταλέγεται στα "επιλεγμένα".Μόνον το σπιτικό και από επιλεγμένα ζαχαροπλαστεία
Δεν ξέρω αν στα Τρίκαλα το προφιτερόλ έχει μορφή σούπας, αλλά αν όχι το περνάς κανονικά.Εντάξει την ξέρω την απάντηση, αλλά μήήήήπως και...
Η κρεμούλα δεν πιάνεται για υγρό; Μη μου δίνεις ελπίδες, γιατί αν δεν τα περάσουν, θα αναγκαστώ να φάω 2 προφιτερόλ επι τόπου, στις 6 το πρωίΔεν ξέρω αν στα Τρίκαλα το προφιτερόλ έχει μορφή σούπας, αλλά αν όχι το περνάς κανονικά.
Χεχεχεχεχε.. δεν θα έχεις πρόβλημα! Αλλά αν δεν αντέχεις και τα δύο, πάρε μόνο ένα!Η κρεμούλα δεν πιάνεται για υγρό; Μη μου δίνεις ελπίδες, γιατί αν δεν τα περάσουν, θα αναγκαστώ να φάω 2 προφιτερόλ επι τόπου, στις 6 το πρωί
Το γνωστό της Αθήνας/Θεσσαλονίκης;Αν ναι είναι εγκεκριμένο με πιστοποίηση fotast.Μπορείς να τους το πεις στον έλεγχοΜιας και δεν έχω δυστυχώς κάποια συγγένεια με τον ιδιοκτήτη του Choureal, ελπίζω να συγκαταλέγεται στα "επιλεγμένα".
Ίσως αν πάρω ένα και για την/τον υπάλληλο, κάτι να γίνει...
Ειναι διεθνης η πιστοποιηση; Γιατι πρεπει να το περασω δις.Το γνωστό της Αθήνας/Θεσσαλονίκης;Αν ναι είναι εγκεκριμένο με πιστοποίηση fotast.Μπορείς να τους το πεις στον έλεγχο
Όχι, δεν θα έχεις πρόβλημα, δεν γίνεται κάποιος έλεγχος επιπλέον αργότερα. Επιπλέον, είσαι απόλυτα τυπική εφόσον δεν θα είναι εκτός χειραποσκεύης και προσωπικού αντικειμένου.Σε λίγες μέρες που πετάω για Μιλάνο,θέλω να πάρω για δωρο ένα μπουκάλι τσίπουρο ή ούζο από τα duty free. Θα έχω χώρο στη χειραποσκευη (δεν θα είναι ξεχωριστή σακούλα δηλαδή).Υπάρχει πρόβλημα με τα ml εφόσον είναι αγοράσαμενο από τα duty free,μετά τον έλεγχο δηλαδή των χειραποσκευων?
Άμα υπήρχε τέτοιο πρόβλημα τότε δε θα μπορούσε ν' αγοράσει κανείς!! Το θέμα είναι να χωράει στη χειραποσκευή (εφόσον υπάρχει τέτοιος περιορισμός από την αεροπορική σου), τα ml δεν είναι θέμα.Σε λίγες μέρες που πετάω για Μιλάνο,θέλω να πάρω για δωρο ένα μπουκάλι τσίπουρο ή ούζο από τα duty free. Θα έχω χώρο στη χειραποσκευη (δεν θα είναι ξεχωριστή σακούλα δηλαδή).Υπάρχει πρόβλημα με τα ml εφόσον είναι αγοράσαμενο από τα duty free,μετά τον έλεγχο δηλαδή των χειραποσκευων?
δωρεαν και Ραιαν= εννοιες ασυμβατες.Καλησπερα, μου έκαναν δώρο γλυκό του κουταλιού σε βάζο κ θέλω να το πάρω.... Έχω όμως μόνο χειραποσκεθη.... Αύριο πετάμε από ποσναν με ραυαν... Έχω κάνει τσεκ ιν... Αν πάω κ τους πω να την πάνε αποσκευές θα το κάνουν δωρεάν ή το πετάω; δεν προλαβαίνουμε κ να το φάμε....