• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Οδηγός: Λονδίνο

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
φιλε mio , τσεκαρα το ramanda encore δεν υπαρχει διαθεσιμότητα για τωρα προσφατα που το θέλω.... ομορφούλι πάντως

μάλλον κι εγώ θα το προτιμήσω next time ...

thnkkssssss
προσεξε
η μια μηχανη μπορει να βγαζει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα και η αλλη να δινει δωματια.
γενικα μιλαω γιατι μουχει τυχει...;)

Last edited by a moderator:

thstavr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λισσαβωνα - Πορτο
Ταξίδι-Όνειρο
Ωκεανία
Καλησπέρα σε όλους.
Πηγαίνω λονδίνο για πρώτη φορά το Πάσχα, με easy .Έχει πάρει κανείς το easybus από Gatwick για κέντρο? Ρωτάω γιατί μου φαίνεται πολύ φθηνό για να είναι αληθινό (2 λίρες το άτομο για online κράτηση). Υπάρχει κάτι άλλο που προτείνετε?

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
είναι μακριά και έχει κίνηση, καλύτερα πάρε τρένο (gatwick express) και σε μισή ώρα είσαι Victoria (είναι φυσικά πολύ πιο ακριβό, 30 λίρες πήγαινε έλα περίπου)

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Καλησπέρα σε όλους.
Πηγαίνω λονδίνο για πρώτη φορά το Πάσχα, με easy .Έχει πάρει κανείς το easybus από Gatwick για κέντρο? Ρωτάω γιατί μου φαίνεται πολύ φθηνό για να είναι αληθινό (2 λίρες το άτομο για online κράτηση). Υπάρχει κάτι άλλο που προτείνετε?
φιλε το χρησιμοποιησα τη πρωτοχρονια.
ειναι πολυ εξυπηρετικο και βολικοτατο.ανα 20λεπτο ανταποκριση και αναχωρει με εγγλεζικη ακριβεια;)
κινηση δεν ειχε αν και εφυγα απο εκει εργασιμη μερα.διαρκεια ταξιδιου 50-55'.
εγω πληρωσα 10 λιρες με επιστροφη το ατομο.
αφετηρια.ακριβως εξω απο την εξοδο των αφιξεων.εχει σημανση.
κανει τερμα στο fulham akριβως εξω απο τη σταση του μετρο.ο σταθμος πολυ συγχρονος με κυλιομενες σκαλες ανηκει στη district line,3 στασεις απο earl court.

προσοχη οταν θελησεις να φυγεις απο fulham gia gatwick.η αφετηρια δεν ειναι εκει που σε ειχε αφησει αλλα βγαινοντας απο το σταθμο στο αριστερο σου χερι απο την απεναντι πλευρα του δρομου καμια 50αρια μετρα.η σημανση δε φαινεται και αυτα δε περιμνενουν εκει αλλα ερχονται ακριβως στην ωρα τους.

thstavr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λισσαβωνα - Πορτο
Ταξίδι-Όνειρο
Ωκεανία
Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες και πολύ χρήσιμες απαντήσεις σας.
Κάποιες ερώτησεις ακόμα.Η πτήση επιστροφής είναι στις 5:50 απο Gatwick .Δεδομένου οτι το πρώτο easybus φεύγει στις 6:00 τι επιλογές έχω?Παίρνω το τελευταίο τις προηγούμενης (23:00) και βγάζω το βράδυ στο αεροδρόμιο? Το Gatwick Express είναι 24ωρο?
Τυχαίνει (τι τύχη και αυτή !!!) τις μέρες που θα είμαι λονδίνο να παίζει η ομάδα μου (Λίβερπουλ) με την τσέλσι επαναληπτικό cahmpions league. Ψάχνω απεγνωσμένα εισιτήριο για το παιχνίδι (έστω και black) αλλα τίποτα. Έχετε καμμιά συμβουλή?

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
2....αλλαξε ομαδα ωστε να μη το παρεις κατακαρδα που δε θα βρεις εισιτηριο:gb01:
1.τι να σου πω.μπες στο site της easy και κυτα τι δρομολογια εχει το gatwick express.

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
εγω δεν ασχοληθηκα με το easybus αλλα το gatwick express, αν και τσουχτερο, κανει αψογα τη δουλεια του και πολυ γρηγορα..

ειναι η λυση σου λοιπον και νομιζω εχει και τις ωρες που θες. κοιτα εδω https://www.gatwickexpress.com/content.asp?SID={5927C09A-72B2-428A-9AC9-61394F4F376B}&pageid=73

για το παιχνιδι, αν και φαν της united :), κατανοω την επιθυμια σου, αλλα δυστυχως δε γνωριζω πως μπορεις να κλεισεις.. πιθανοτατα, να ειναι παρα πολύ δυσκολο.. και αν δε βρεις ακρη στο site της chelsea, η σε κανεναν συνδεσμο της liverpool στην ελλαδα, δεν μπορω να σκεφτω κατι άλλο.

mitsos7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Searching
Τυχαίνει (τι τύχη και αυτή !!!) τις μέρες που θα είμαι λονδίνο να παίζει η ομάδα μου (Λίβερπουλ) με την τσέλσι επαναληπτικό cahmpions league. Ψάχνω απεγνωσμένα εισιτήριο για το παιχνίδι (έστω και black) αλλα τίποτα. Έχετε καμμιά συμβουλή?
Σου εύχομαι περαστικά που είσαι liverpool :) Liverpool - Chelsea Tickets at Anfield Road in Liverpool on 08-04-2009 . Με ?550 καθάρισες :clap:

καλά... λάθος Link :p τσεκαρέ το για τον επαναληπτικό.. χεχε

nafsika

Member
Επόμενο Ταξίδι
ρωμη
Ταξίδι-Όνειρο
κρουαζιερα καραιβικη
oyster

;);)[uote=stellina;56307]εγω που τωρα γυρισα απο λονδινο, και μειναμε 4 μερες και κινουμασταν σε κανονικα πλαισια τουριστα -οπου μπορουσαμε κ με τα ποδια για να δουμε κ τιποτα να κανουμε κ τη γυμναστικη μας :p- μας βγηκε η oyster ακριβως 25 λιρες. αμα καποια μερα υπερχρησιμοποιησεις τα μεσα μεταφορες, δηλ. πανω απο 3 φορες, τοτε σε συμφερει η ημερησια που κανει 5 λιρες κ ειναι απεριοριστα μεσα στη μερα. γενικα σκεψου ότι με oyster κανει 1.70 η μεταβαση με μετρο κ 1 με λεωφορειο -αν τα καταλαβα καλα-[/quote]

stellina πεσ μου απο που πηρες την oyster ? μπορω νατην παρω απο οποιοδηποτε tube station ? και μπορω με αυτη να χρησιμοποιησω τα night buses?;););)

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες και πολύ χρήσιμες απαντήσεις σας.
Κάποιες ερώτησεις ακόμα.Η πτήση επιστροφής είναι στις 5:50 απο Gatwick .Δεδομένου οτι το πρώτο easybus φεύγει στις 6:00 τι επιλογές έχω?Παίρνω το τελευταίο τις προηγούμενης (23:00) και βγάζω το βράδυ στο αεροδρόμιο? Το Gatwick Express είναι 24ωρο?
μετα τις 12 το βραδυ απο οτι ξερω δεν εχει gatwick express.παιρνεις το συμβατικο τρενο απο Victoria που φευγει σχεδον καθε μια ώρα μετα τις 12 το βραδυ.κανει περιπου 1 ώρα μμμμ και κάτι..οταν φτασεις victoria ρωτας για τις ώρες..μπορεις και απο το gatwick οταν φτασεις να παρεις το συμβατικό τρενο..ειναι φτηνοτερο απο express και σε αφήνει victoria.

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Καλησπέρα σε όλους.
δεν εχουν ολα τα εισητηρια 2 λιρες...μάλλον κραχτης ειναι...υπαρχουν 4-5 εισητηρια με 2 λιρες και μετα οι τιμες ανεβαινουν...ετσι καταλαβα..οταν το εψαχνα παλια...

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
;);)[uote=stellina;56307]εγω που τωρα γυρισα απο λονδινο, και μειναμε 4 μερες και κινουμασταν σε κανονικα πλαισια τουριστα -οπου μπορουσαμε κ με τα ποδια για να δουμε κ τιποτα να κανουμε κ τη γυμναστικη μας :p- μας βγηκε η oyster ακριβως 25 λιρες. αμα καποια μερα υπερχρησιμοποιησεις τα μεσα μεταφορες, δηλ. πανω απο 3 φορες, τοτε σε συμφερει η ημερησια που κανει 5 λιρες κ ειναι απεριοριστα μεσα στη μερα. γενικα σκεψου ότι με oyster κανει 1.70 η μεταβαση με μετρο κ 1 με λεωφορειο -αν τα καταλαβα καλα-

stellina πεσ μου απο που πηρες την oyster ? μπορω νατην παρω απο οποιοδηποτε tube station ? και μπορω με αυτη να χρησιμοποιησω τα night buses?;););)[/quote]

απο το αεροδρομιο η σταθμο μετρο..ισχυει για νυχτερινα λεωφορεια.εχει δικιο η στελλινα τοσο μου στοιχισε και εμενα η Oyster..και η διαδρομη για το heathrow μέσα...πηγαινε-ελα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom