• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Οδηγός: Λονδίνο

XRISTOS71

Member
καλησπερα θελω να ρωτησω αν κλεισω πακετο τισο και london eye πρεπει να επισκευτω τα δυο την ιδια μερα?.θα εχω μαζι μου μια εφηβη 14 χρονων και με εχει τρελανει με αυτα τα δυο.ευχαριστω
κλέινωντας πακέτο και για τα δύο έχεις περιθώριο 30 ημερών...
δέν είναι απαραίτητο να πάς τήν 'ίδια μέρα
έιτε έφηβη έιτε όχι είναι και αυτά μιά εμπειρία ιδικά η ρόδα παραείναι εμπειρία :D

PlanetCaravan

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ
καλησπέρα σε όλους/ες !
καινουργια στην παρέα , έχω βγάλει τα μάτια μου να ψάχνω φτηνό ξενοδοχείο στο λονδίνο και έπεσα πάνω στο φόρουμ σας .....
θα φτάσω στο στάνστεντ και θα θελα να μείνω κοντά στό κέντρο ...
ότι βοήθεια έχετε..... ευχαριστώ ..

Last edited by a moderator:

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
ουφ ουφ! ξαναθυμήθηκα εκείνη την πρότασή μου να ανοίξουμε thread με προτάσεις ξενοδοχείων στο λονδίνο! :) βρε μήπως να το κάνουμε!

λοιπόν, PlanetCaravan, καταρχήν καλωσήρθες και να σου προτείνω το δικό μου (νομίζω πιο φτηνό, αποκλείεται να βρεις :))

ήταν το barkston gardens στο earls court, μια περιοχή που μου προτείνανε τα παιδιά εδώ μέσα, γιατί, αν και είχα ξαναπάει λονδίνο, δε θυμόμουνα την τύφλα μου...

καλή περιοχή, περνάνε 2 κεντρικές γραμμές του μετρό, για να πας σχεδόν όπου θες... και έχει και πραγματάκια εκεί γύρω αν θες να μείνεις κάποια στιγμη και στην περιοχή σου (ή αποκλειστείς σ' αυτήν όπως συνέβη με μένα που έπεσα πάνω στο χιονοχαμό του φλεβάρη... χαχα!)

λοιπόν το hotel που σου προτείνω μου στοίχησε κάπου 60 ευρώ!!! το βράδυ... και πιστεύω ότι σ' αυτά τα χρήματα μην το πεις ούτε του παπά...

έχει πρωινό (ευρωπαικό) όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά την κάνει τη δουλειά του (καφές, ή τσάι, ψωμάκια, μαρμελάδες, κρουασάν ξέρεις τα γνωστά απλά)...

τεράστια δωμάτια... μεγάλο μπάνιο (λίγο με προβλημάτισε το ξεχωριστό ζεστό και κρύο νερό - α ρε άγγλοι.. χαχαχα)... και το μόνο που έχω να πω ως αρνητικό είναι ότι δεν ήταν πολύ καθαρή η μοκέτα του :)

θα το πρότεινα με χίλια όμως σ' αυτή την τιμή ;)

PlanetCaravan

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ
ευχαριστώ για το καλωσορισμα και για την συμβουλη
το κόλλημά μου είναι ότι πάω 1η φορά λονδίνο και ως μεμονομενος ταξιδιώτης
θέλω να έχω το ξενοδοχείο έστω ,οκ..
τα υπόλοιπα θα τα βρώ..
(ωραία ιστοσελίδα , πρωτότυπη)

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
ευχαριστώ για το καλωσορισμα και για την συμβουλη
το κόλλημά μου είναι ότι πάω 1η φορά λονδίνο και ως μεμονομενος ταξιδιώτης
θέλω να έχω το ξενοδοχείο έστω ,οκ..
τα υπόλοιπα θα τα βρώ..
(ωραία ιστοσελίδα , πρωτότυπη)
εγω Mrs Planet θα σου προτεινα το ramanda encore west london..
ολοκαινουργιο 2-3 ετων,200μετρα απο το μετρο πανω στη central line,60 ευρω με πρωινο και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ.εχει πολυ ανετους χωρους με κινεζικο εστιατοριο,μπαρ και starbucks!!!δεν ειναι κεντρο αλλα σε 10' εισαι oxford street me πολυ καλη προσβαση και στα 2 αεροδρομια.
εγω στο επομενο ταξιδι μου εκει θα ξαναμεινω.

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
ουφ ουφ! ξαναθυμήθηκα εκείνη την πρότασή μου να ανοίξουμε thread με προτάσεις ξενοδοχείων στο λονδίνο! :) βρε μήπως να το κάνουμε!
Ναι, ναι! Να ανοίξει ένα τέτοιο post γιατί μέχρι την επόμενη φορά που θα ψάξω για ξενοδοχείο στο Λονδίνο, το post που γράφουμε τώρα θα έχει ξεπεράσει τις 100 σελίδες και άντε να κάτσεις να τις ψάξεις όλες!:haha:

PlanetCaravan

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ
φιλε mio , τσεκαρα το ramanda encore δεν υπαρχει διαθεσιμότητα για τωρα προσφατα που το θέλω.... ομορφούλι πάντως

μάλλον κι εγώ θα το προτιμήσω next time ...

thnkkssssss

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills