• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Οδηγός: Λονδίνο

Manos

Member
ε...... αμα καποια μερα υπερχρησιμοποιησεις τα μεσα μεταφορες, δηλ. πανω απο 3 φορες, τοτε σε συμφερει η ημερησια που κανει 5 λιρες κ ειναι απεριοριστα μεσα στη μερα. γενικα σκεψου ότι με oyster κανει 1.70 η μεταβαση με μετρο κ 1 με λεωφορειο -αν τα καταλαβα καλα-

Κάτι που παρατήρησα στο πρόσφατο ταξίδι μου στο Λονδίνο, ήταν πως όταν υπέρ-χρησιμοποιούσα την Oyster, από κάποια στιγμή και ύστερα, σταμάταγε να με χρεώνει. (μέσα στην ίδια μέρα εννοείται)
Νομίζω πως κάπου στις 5 ή 6 λίρες σταμάταγε η χρέωση (ανά εικοσιτετράωρο).

shadow88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στη Τοσκάνη..
Εμείς πάντως που μείναμε λίγο πιο έξω από το Λονδίνο χρησιμοποιούσαμε τα ημερήσια εισιτήρια τα οποία κόστιζαν γύρω στις 6.30 λίρες αν θυμάμαι καλά και κυκλοφορούαμε με όλα τα μέσα(λεωφορεία,τρένα,μετρό)Μας συνέφερε λίγο περισσότερο από την Oyster γιατί ανάλογα τη γραμμή έχει και διαφορετική χρέωση..

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
ναι σταματαει η χρεωση για την oyster οταν φτασεις στο οριο της αντιστοιχης καρτας για τις ζωνες που εχεις χρησιμοποιησει ;)

εχουμε κανει αναλυτικη συζητηση και στο σχετικο thread για τις καρτες στο λονδινο :)

nafsika

Member
Επόμενο Ταξίδι
ρωμη
Ταξίδι-Όνειρο
κρουαζιερα καραιβικη
καλησπερα .οι πληροφοριες σας για τα μεσα συγκοινωνιας στο λονδινο ειναι super.:)
μηπως ξερει καποιος αν τα παραθυρα στο tristle marble arche ανοιγουν γιατι δεν βρηκα
smoking room,και το βασικοτερο αν καπνισει καποιος στο παραθυρο θα χτυπησει alarm?:shock::shock::shock::shock::shock:

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
καλησπερα .οι πληροφοριες σας για τα μεσα συγκοινωνιας στο λονδινο ειναι super.:)
μηπως ξερει καποιος αν τα παραθυρα στο tristle marble arche ανοιγουν γιατι δεν βρηκα
smoking room,και το βασικοτερο αν καπνισει καποιος στο παραθυρο θα χτυπησει alarm?:shock::shock::shock::shock::shock:
..........δεν ανοιγουν:clap:σε πολλα ξενοδοχεια....
η εκδικηση των μη καπνιστων:lol:
χαιρομουν τη πρωτοχρονια που εβλεπα γυναικα και κουνιαδα εξω απο το hotel, μεσα στο κρυο, με το φουγαρο...και εγω στο lobby να χανομαι στη πολυθρονα μου με το καφε μου:):):):)

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
..........δεν ανοιγουν:clap:σε πολλα ξενοδοχεια....
η εκδικηση των μη καπνιστων:lol:
χαιρομουν τη πρωτοχρονια που εβλεπα γυναικα και κουνιαδα εξω απο το hotel, μεσα στο κρυο, με το φουγαρο...και εγω στο lobby να χανομαι στη πολυθρονα μου με το καφε μου:):):):)
Τι χαιρόσουν κι εσύ; Τόσες μέρες Λονδίνο, δεν φιληθήκατε; Άρα την πήρες την μυρωδιά! :bleh::bleh::bleh:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Γι' αυτό δεν παντρεύομαι εγώ ...για να αποφύγω τα μικρά βάσανα! :bleh::bleh::bleh::haha:

verde

Member
Επόμενο Ταξίδι
αστυπάλαια
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική, Λατινική Αμερική
Ξέρετε στο Λονδίνο κάποια μουσική σκηνή όπου να παίζεται live rock??
παρα πολλες...η καλυτερη κατα την ταπεινη μου αποψη the troubadour 5 λεπτα περπατημα απο τη σταση earls court...πολλα γνωστα ονοματα κανουν lives εκει, πολυ ζεστος χωρος με φαγητο(τσιπιμενο)αν πεινασεις...υπαρχει site ελεγξε το...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ

nafsika

Member
Επόμενο Ταξίδι
ρωμη
Ταξίδι-Όνειρο
κρουαζιερα καραιβικη
καλησπερα θελω να ρωτησω αν κλεισω πακετο τισο και london eye πρεπει να επισκευτω τα δυο την ιδια μερα?.θα εχω μαζι μου μια εφηβη 14 χρονων και με εχει τρελανει με αυτα τα δυο.ευχαριστω

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom