Ηνωμένο Βασίλειο Οδηγός: Λονδίνο

aggelos_a

Member
Μηνύματα
10
Likes
2
Παιδιά καλησπέρα. Ταξιδεύω και γω για Λονδίνο στις 15 και έχω απορία σχετικά με τη νομοθεσία που ισχύει για την κατανάλωση αλκοόλ. Με λίγο ψάξιμο βρήκα τα βασικά( ηλικία κ.α.), αλλά μου είπαν ότι είναι πολύ αυστηροί στον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων σε ότι αφορά την επιβεβαίωση της ηλικίας. Με ταυτότητα ελληνική μου είπαν ότι δεν έχω ελπίδα να μπω σε μεγάλα club. Αναγνωρίζουν το δίπλωμα που είναι πλέον έγγραφο της ΕΕ και διαβατήριο. Δεν έχω τίποτα από τα δύο. Είμαι 20 χρονών και θα πάω "γυμνός" από τετοιά, μόνο ταυτότητα και μια isic που έχω από παλιότερο ταξίδι. Μήπως έχει κάποιος σχετική εμπειρία να με βοηθήσει; Συγγνώμη αν αναφέρετε παραπάνω αλλά τώρα άρχισα να διαβάζω το topic και είμαι στη αρχή ακόμη :p. Ευχαριστώ!
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.036
Likes
12.188
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αγγελε τα clubs στο Λονδινο συνηθως εχουν οριο τα 21 ετη. Τωρα υπαρχουν δυο περιπτωσεις για να μπεις. Ενας ειναι να δειχνεις αρκετα μεγαλυτερος απο την ηλικια σου. Με εξαιρεση τα club στο west end σπανια ζητουν ταυτοτητα αν φαινεσαι μεγαλυτερος απο 21. Ο δευτερος ειναι να πας σε καποιο event που εκει τις περισσοτερες φορες δεχονται ατομο απο 18 και πανω. Αλλα εκει πρεπει να ντυθεις και αναλογα αν το event εχει dress code.
Γενικα μην ντυθεις πολυ νεανικα (θα φαινεσαι μικροτερος, απεφυγε φορμες και caps, με τζιν εισαι ΟΚ) γιατι θα φας πορτα. Μερικα club στο west end δεν επιτρεπουν ουτε καν t-shirt ή αθλητικα παπουτσια.
Ταυτοτητες ελληνικες δεχονται αλλα αν εισαι 20 μαλλον δεν θα σου χρειαστει. Εξαρταται βεβαια και απο το μαγαζι και την πορτα αν θα μπεις ή οχι. Την εισοδο μπορουν να στην αρνηθουν για τον οποιοδηποτε λογο και δεν θα το κουβεντιασουν και μαζι σου. Ενας λογος πχ μπορει να ειναι αν εχει καποιος σκοτσεζικη προφορα ή αν καποιος μιλησει γαλλικα (τους Γαλλους τους σιχαινονται).
Αν εισαι καπνιστης μην κανεις βλακεια και αναψεις τσιγαρο (σε καποια υπαρχει ειδικος εξωτερικος χωρος ή πες πως βγαινεις για τσιγαρο και θα ξαναμπεις).
Κι επειδη εισαι μικρος το νου σου στο spiking. Προσεχε το ποτο σου και μην δεχτεις απο καμμια γκομενα το ποτο που θα σου προσφερει.
 
Μηνύματα
1.619
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Έχω φάει κι εγώ πόρτα σε αγγλικό club γιατί φορούσα racing shoes.. :( Στεναχωρήθηκα παραπάνω όταν είδα ότι η αμέσως επόμενη που μπήκε φορούσε χαβανέζικη φούστα και φτερά αγγέλου.
 

kalspiros

Member
Μηνύματα
2.554
Likes
3.995
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
You're kidding me.... Εδώ ρε συ πρόσφατα στο Soho ζητήσανε ταυτότητα ακόμα κι από μένα...
.?? (Ο μεγιστος του προσανατολισμου χτυπαει παλι!!)
γιατι βρε, το soho δεν ανηκει στο west end??....
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.543
Μηνύματα
899.746
Μέλη
39.257
Νεότερο μέλος
kateanderson

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom