jimp
Member
Ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει πιει καλυτερο καφε.Δεν ειναι καν ερωτηση!!Καφές Mikel
Ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει πιει καλυτερο καφε.Δεν ειναι καν ερωτηση!!Καφές Mikel
Όντως πολύ αυστηροί, σε κλαμπ δε πήγα αλλά σε παμπ ο πορτιέρης με δυσκολία με άφησε να μπω και είμαι μια δεκαετία πάνω από το όριο.. Εντάξει μικροδείχνω αλλά όχι και τόσο!με την εμπειρία της μπαργούμαν σε παμπ, φίλε εικοσάρη σε διαβεβαιώ ότι θα δυσκολευτείς ΠΟΛΥ όχι μόνο να μπεις στα κλαμπ, ακόμα και να πάρεις αλκοόλ στις παμπ, μιας που το όριο είναι τα 21 έτη. Αν δούμε κάποιον πιτσιρικά, ΠΑΝΤΑ ζητάμε ταυτότητα ή έγγραφο να αποδεικνύει πως είναι 21 πριν τον σερβίρουμε οτιδήποτε or we get into trouble -αν με τσακώσει μπάτσος να πουλάω αλκοόλ σε κάτω των 21 μπορεί να φορτωθώ μέχρι και ποινικό μητρώο, είναι αρκετά αυστηροί. Καλή τύχη και καλού κακού στέλνε να σου αγοράζουν αλκοολ οι φίλοι σου
Χρησιμοποίησα αυτό τον τρόπο πριν 2 βδομάδες.Καλησπέρα!Θα ταξιδέψω στις 26/1 για 8 ημερες στο Λονδίνο και ενδιαφέρομαι να βγαλω μια εβδομαδιαια travelcard απο καποιο σταθμό του national rail ωστε να εχω την προσφορα "2FOR1 LONDON" .Μπορω να τη βγάλω απο το σταθμό victoria ερχόμενη απο gatwick?Ξερει κανεις αν απαιτείται και φωτογραφία? Επίσης υπάρχει η δυνατοτητα, ακόμη κ μ αυτην την προσφορα να κλείσω απο πριν για london eye, tussauds κλπ ή θα πρεπει να περιμενω στην ουρα?Έχει δοκιμάσει κανεις πρόσφατα αυτον τον τρόπο?
Δεν μπήκα στον St Paul's αλλά αν θες να πας μόνο για την θέα ίσως να'ναι καλύτερα να ανέβεις στον 6ο όροφο της Tate modern. Η θέα ήταν πολύ καλή, και από εκεί στις φωτογραφίες σου θα φαίνεται και ο καθεδρικός..Σκεφτομαι αν αξιζει να πληρωσω για να μπω στον st pauls cathedral επειδη θα ειναι κλειστες οι Stone and Golden Galleries.
Γιατι σκεφτομουν να ανεβω να βγαλω φωτογραφιες και τωρα που θα ειναι κλειστες λογικα δεν θα μπορω να βρω στο τρουλο ετσι δεν ειναι?
Ή μπορω να παω απλα κυριακη που ετσι και αλλιως δεν εχει sightseeing?
(τι να σε κανω που το γκρεμισαμε το δεκαοροφο στην cheapside... θα σου ειχα prive ξεναγηση...)Σκεφτομαι αν αξιζει να πληρωσω για να μπω στον st pauls cathedral επειδη θα ειναι κλειστες οι Stone and Golden Galleries.
Γιατι σκεφτομουν να ανεβω να βγαλω φωτογραφιες και τωρα που θα ειναι κλειστες λογικα δεν θα μπορω να βρω στο τρουλο ετσι δεν ειναι?
Ή μπορω να παω απλα κυριακη που ετσι και αλλιως δεν εχει sightseeing?
:Είναι δυνατόν να πηγαίνετε στο madam t και όχι στον st .Paul ??
Πραγματική απορία !!!