Καλησπερα! Θα παω Λονδινο Χριστουγεννα και θα κανω κει Πρωτοχρονια. Εχω κλεισει ηδη εισιτηρια με british και μενει ξενοδοχειο που κατι εχω βρει. Σας διαβασα οσους μπορεσα γιατι δεν εχω πολυ χρονο, πρεπει ομως ομολογω να παρω το θεμα απο την αρχη. Ειναι τοσες πληροφοριες που αγχωθηκα. Δεν ξερω τι να πρωτοδω και που να πρωτοπαω. Θα μενω κοντα στο Χαιντ παρκ και Μπακινγχαμ. Βρηκα καλη ευκαιρια σε χοτελ, αν και λιγο με νοιαζουν οι ανεσεις αφου θα το χω για εναν υπνο κι ενα μπανιο. Να βγαλω london pass για μεταφορες κι απο που? Και γενικα για να γυρισεις ολο το Λονδικο κι ανατολικα που αποσο ειδα ειναι ενδιαφρεον σημειο, ειναι μεγαλο, πολλες ωρες? 5 μερες θα χω γεματες στη διαθεση μου. Με ενδιαφερει να γυρισω με σακουλες με ρουχα και παπουτσια(φτηνα ε? ), να παω σιγουρα στης Μανταμ τισσο το Μουσειο, τα μουσεια που ειναι δωρεαν,να επισκεφτω τοπ σοπ, χαροντς και σοχο. Ισως αν προλαβω μια διαδρομουλα στον Ταμεση. Κι ολα αυτα εχω χασει την μπαλα και δεν ξερω ποσο μακρια ειναι μεταξυ τους. Πως να ξεκινησω να ψαχνω λετε και τι να πρωτοκανω? Ευχαριστω! Θα επανελθω με νεοτερες αποριες αφου διαβασω ολες τις σελιδες.
υγ. οταν λετε ζωνες τι εννοειτε?
υγ. οταν λετε ζωνες τι εννοειτε?