Nedelja
Moderator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Whole Africa,Cuba
Τα μηνύματα πρέπει να γράφονται στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ για να είναι ευανάγνωστα. Η χρήση των greeklish απαγορεύεται στο φόρουμ.
οππσσσ νεα εδω , συγνωμηΤα μηνύματα πρέπει να γράφονται στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ για να είναι ευανάγνωστα. Η χρήση των greeklish απαγορεύεται στο φόρουμ.
Ευχαριστω , ψαχνω αλλα οτι μου αρεσει απο τιμη και περιοχη ολα μη καπνιστων .... να τ0 κοψω δεν προλαβαινω !!!Υπαρχουν μερικα που εχουν καποια ειδικα διαμορφωμενα δωματια για καπνιστες. Σε κανεναν αλλο εσωτερικο χωρο του ξενοδοχειου ομως δεν επιτρεπεται το καπνισμα. Το κακο ειναι πως τα δωματια καπνιστων συνηθως ειναι ή πανακριβα δωματια 4* και 5* ξενοδοχεια ή τρισαθλια δωματια μικρων Β&Β.
Μια χαρά είσαι,εγω είχα μείνει στο Ibis της περιοχής,το ξενοδοχείο σου είναι λίγο πιό μακρυά απ ότι το Ibis από την πλησιέστερη στάση του μετρό west brompton (υπολόγιζε γύρω στα 3οο μέτρα)από κει παίρνεις την πράσινη γραμμή και αλλάζεις στο earls court απ όπου παίρνεις την μπλε την picaddily που πάει κέντρο..picadily circus,covent garden κλπ,γύρω στα 15 λεπτά χρόνος διαδρομής.Για το βράδυ αργά που δεν λειτουργεί η πράσινη γραμμή υπάρχει νυχτερινό λεωφορείο το Ν97 από κέντρο πλατεία trafalgar προς το ξενοδοχείο κάνει στάση μπροστά στο Ibis και συνεχίζει στο δρόμο που είναι το ξενοδοχείο σου(πιθανότατα να κάνει στάση και εκεί μπροστά)και υπάρχει και το λεωφορείο 74 που περνάει επίσης από τα ξενοδοχεία και είναι και μέρα και νύχτα με κατεύθυνση Baker street(προς regent park δηλαδηΚαλησπερα σε όλους,
Σε μερικές ημέρες πετάω για Λονδίνο.Το ξενοδοχείο που έχω κλείσει είναι το Holiday Inn Express στο Earls Court. Νομίζετε οτι θα είναι βολικό για τις μετακινήσεις μου η θα έχω πρόβλημα?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...