• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

sphystas

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Η αρχη εγινε το 2008 ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ: ΠΑΡΙΣΙ(ΟΜΑΔΙΚΟ) ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΡΩΜΗ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΙΓΥΠΤΟ ΒΙΕΝΝΗ ΜΙΛΑΝΟ ΒΕΝΕΤΙΑ (ΑΤΟΜΙΚΑ)ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, GPS ΧΑΡΤΕΣ INTERNET ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΥ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΘΕΟΥ ΘΕΛΩΝΤΟΣ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Καλώς όρισες και απο εμένα και μακάρι να κάνεις πάντα όλα σου τα όνειρα πραγματικότητα

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Kαλως ορισες. Ολα τα ταξιδια που εχετε στο μυαλο σας να γινουν πραγματικοτητα.

Alexandraaa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή-Κούβα
Καλώς ήρθες καλά ταξίδια με την οικογένεια σου και πραγματικά υπέροχος τίτλος του topic σου

sphystas

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
σας ευχαριστω πολυ να μαστε καλα ολοι μας για τον επομενο προορισμο

sphystas

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
νεα υορκη ,τοροντο,ουασινκτον

Αλλος ενας στοχος θεου θελοντος φαινεται οτι θα γινει πραγματικοτητα σε 3 εβδομαδες περιπου,15 ημερων νεα υορκη ,τοροντο,ουασινκτον οδικως,2 μηνες προετοιμασιας ,gps ,χαρτες ,διαδρομες,εισητηρια ,ξενοδοχεια,απειρα site και οτι αλλο μπορει να σκεφθει καποιος οτι θα του χρειασθει σε ενα τετοιο ταξιδι ζωης (και λογω αποστασης και χρηματων ειδικα σημερα)
περα απο τις πολυτιμες πληροφοριες που αντλησα απο εδω οποιαδηποτε αλλη υποδειξη συμβουλη καλοδεχουμενη.Αναμενεται να μοιρασθουμε τις εμπειριες:clap:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλώς ήρθες. Θα σου πρότεινα να ανοίξεις καινούριο θέμα στην ενότητα της Αναζήτησης πληροφοριών, ώστε να σου δώσουν εκεί τα μέλη τις συμβουλές τους.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom