• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Παιδια σας χαιρετίζω στην όμορφη παρεα σας σαν καινουριος!!!
Εγω εχω γραφτει εδω και τεσσερις μηνες σε ενα τεραστιο ταξιδιωτικο κλαμπ και το εχουμε εκμεταλευτει σωστα με την παρεα μου!!! Αυτο που εννοω ειναι οτι εχουμε μεινει πολυ ικανοποιημενοι διοτη μενουμε σε πενταστερα ξενοδοχια κλεινουμε τα εισιτηρια μονοι μας σε τιμες πραγματικα τρελες... Πληρώσαμε μια και μοναδικη φορα γυρο στα 220 ευρω και αυτο ηταν!

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Μάτζικ καλώς όρισες.εμείς εδώ τα κάνουμε όλα τζάμπα.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Παιδια σας χαιρετίζω στην όμορφη παρεα σας σαν καινουριος!!!
Εγω εχω γραφτει εδω και τεσσερις μηνες σε ενα τεραστιο ταξιδιωτικο κλαμπ και το εχουμε εκμεταλευτει σωστα με την παρεα μου!!! Αυτο που εννοω ειναι οτι εχουμε μεινει πολυ ικανοποιημενοι διοτη μενουμε σε πενταστερα ξενοδοχια κλεινουμε τα εισιτηρια μονοι μας σε τιμες πραγματικα τρελες... Πληρώσαμε μια και μοναδικη φορα γυρο στα 220 ευρω και αυτο ηταν!
Και εγω πηγα μια φορα να πληρωσω 219,99 για μια γκομεναρα αλλα μου βγηκε τραβεστι... να προσεχετε...
Λαθος τροπο διαφημισης διαλεξες.

FRIDA08

Member
Επόμενο Ταξίδι
???Covid Era
Ταξίδι-Όνειρο
Διάστημα
Τι λες ρε παιδί μου!!!! Έχω εντυπωσιαστεί και δεν μου συμβαίνει συχνά.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

_antonis_

Member
Εμένα πάλι αυτό με τα 5άστερα όταν το ακούω, κάτι με πιάνει... αν είναι και all inclusive, το καλύτερό μου!!!!! :haha:

Παναγιά μου τι επίθεση ειναι αυτη ρε παιδια? Ο καθενας εχει τον τροπο του για να πηγαίνει τις διακοπες του... Απλως αναφορα εκανα στον τροπο που απολαμβανω τις διακοπες μου με την παρεα μου! Τίποτα παραπάνω. Ουτε διαφήμισα καποια εταιρεία ούτε τίποτα απο ολα αυτα... Τωρα αν το ταξιδιωτικό κλαμπ που μου προσφερει καποιες υπηρεσίες ηταν απατη μάλον δεν θα ημουν χαρούμενος για τις συγκεκριμενες υπηρεσίες του ούτε θα εκανα λόγο για το πως πηγαίνω τις διακοπές μου. Νομίζω το forum ειναι για να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας ή οχι?

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
δεν έχεις λοιπόν παρά να μας παραθέσεις τις εμπειρίες σου.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος