• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αλβανία Ξενοδοχειο στα Τιρανα

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ο taver μας λεει οτι ακομα ειναι νωρις (δε σε καταλαβαινω αγαπητε, δωσε κανα τιπ και ασε τα συμπερασματα γιατι θα μεινουμε σε καμια πλατεια ετσι οπως το παμε):xmas_cheesygrin:
Αφού δεν ξέρεις ακόμα αν ψάχνεις για δίκλινο, τρίκλινο, τετράκλινο....

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
για κέντρο διοικητικό αυτό που είπε ο προλαλήσας. για κέντρο όμως απ' αυτά που σε ενδιαφέρουν εσένα (party animal!!) θα κινηθείς στο Block! είναι η γειτονιά που βρίσκεται καρφί νότια από την πλατεία Shkenderbey (μεταξύ δρόμων Sami Frasheri, Abdyl Frasheri, ποταμιού, και λεωφόρου Deshmoret e Kombit). Εκεί και μόνο εκεί γίνεται το μπάχαλο. κλαμπάκια, εστιατόρια, καφετέριες τα πάντα όλα! Ά και μια μοναδική odeur πετρελαιίλας σε όλη την περιοχή από την κίνηση των αυτοκινήτων! τι να κάνουμε; δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!

ά, και δε δίνεις μερικές πληροφορίες για το ταξιδάκια σου... για πε, για πε.... (μπας και πάμε σε ...πεντάκλινο...)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Πού πάτε και γιατί βρε παιδιά; γιατί με έχετε στην απέξω; Ίσως εξάκλινο...

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Πού πάτε και γιατί βρε παιδιά; γιατί με έχετε στην απέξω; Ίσως εξάκλινο...
Ελα παιδί μου κι εσύ, ένα τσιγάρο δρόμος είναι από εκεί που είσαι. Και μη σκιάζεσαι, την ξέρω την πόλη απ' έξω! Δεν πρόκειται να χαθείτε μαζί μου! (μάλιστα υπάρχουν έξω από τα Τίρανα κάτι θαυμάσιοι ελαιώνες....)

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ευαγγελία μόλις είδα το ερώτημά σου, συγνώμη που δεν σου απάντησα πιό πριν.
Εγώ στα Τίρανα έμεινα μόνο μία βραδιά στο HOTEL NOBEL TIRANA στην οδό Rruga Urani Pano, το οποίο είχα επιλέξει με κύριο κριτήριο το να είναι κεντρικό, μιας και βρίσκεται μία μόνο γωνία από την κεντρική πλατεία του Σκεντέρμπεη.
Ήταν ξενοδοχείο μεσαίων προδιαγραφών στην τιμή των 53?, καθαρό, μεγάλο δωμάτιο, ελάχιστοι κοινόχρηστοι χώροι, πρωϊνό τυπικό.

Η διεύθυνσή του στο booking

Το site του ξενοδοχείου

tirana1.JPG

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
ρε παιδιά... πείτε και σε μένα τίποτε!!!
Παρακαλάω μήνες τώρα να βρω συνταξιδιώτη/-ισσα για Αλβανία και εισπράττω κάτι ΟΧΙ πιο μεγάλα και από της 28ης Οκτωβρίου!

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
ρε παιδιά... πείτε και σε μένα τίποτε!!!
Παρακαλάω μήνες τώρα να βρω συνταξιδιώτη/-ισσα για Αλβανία και εισπράττω κάτι ΟΧΙ πιο μεγάλα και από της 28ης Οκτωβρίου!
χαχαχα ε σου λεει ο αλλος αν ειναι να χαλασω ενα Α ποσο χρηματων στην αλβανια γιατι να μην παω καπου αλλου καλυτερα με τα ιδια χρηματα?

εγω παντως δεν ειμαι κατα..αλλωστε ξερεις σε ποια χωρα πας και προσαρμοζεσαι..η περιεργεια για κατι τοσο κοντινο αλλα και τοσο απροσιτο μας αποζημιωνει πολλες φορες και βρισκομαστε μπροστα σε μια ευχαριστη εκπληξη..
αλλωστε πιστευω καθε χωρα και καθε τοπος εχει ομορφιες να δεις και να ανακαλυψεις.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.
Ολες οι προτασεις εξεταζονται ενδελεχως απο την ομαδα.
Πειτε μας και κανενα εστιατοριο (με τοπικη κουζινα)

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Απο κουζινες στα Τιρανα δεν εχω ιδεα... ξερω ομως ενα καλο παληκαρι για μερεμετια στα ξυλουργικα.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Απο κουζινες στα Τιρανα δεν εχω ιδεα... ξερω ομως ενα καλο παληκαρι για μερεμετια στα ξυλουργικα.
Σε λίγο θα λένε οι φίλοι Αλβανοί, "ξέρω έναν καλό Έλληνα για τα μπετά" :xmas_cheesygrin:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom