• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Ξενοδοχειο για Νεα Υορκη

GTS

Member
Τελος παντων,για να μην τα πολυλογω,τα υποψηφια ξενοδοχεια ειναι τα εξης:(και τα τρια παροιμοιου budget):
1.Booking.com: Solita Soho Hotel, Νέα Υόρκη, Η.Π.Α. - 245 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
2.Booking.com: Hotel Ramada Eastside, New York City, United States of America - 496 Guest reviews. Book your hotel now!
3.Booking.com: Hotel Belleclaire, Νέα Υόρκη, Η.Π.Α. - 612 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!

Ουσιαστικα το θεμα περι επιλογης ξενοδοχειου εγκειται στην περιοχη.
Το πρώτο, χωρίς συζήτηση για μένα....στη καρδιά της πιο όμορφης περιοχής στη ΝΥ.

GTS

Member
Ναι βρε "παιδια" δυο χρονια μελος ειμαι απλα επειδη συνηθως δεν παρακαλουθω τα διαφορα θεματα με ερωτησεις δεν ηξερα ακριβως τι να κανω!αλλα anyway δεν εχω την ιδια πειρα με εσας!Τελος παντων! :) παρεπιπτοντως,πιστευετε πως 6 βραδυα για να παρω μια πρωτη καλη γευση απο Νεα Υορκη ειναι ΟΚ?δυστηχως το μεγιστο που μπορουμε να διαθεσουμε στη Νεα Υορκη ειναι ακομα ενα βραδυ στην καλυτερη των περιπτοσεων...
6 βράδια είναι καλά. Ιδανικά 2-3 παραπάνω, αλλά από το τίποτα είναι μια χαρά, φτάνουν ώστε να θέλεις να ξαναγυρίσεις asap :lol:
I miss NY...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Γεια σας!Το ταξιδι που τοσο καιρο θελαμε να κανουμε εφτασε επιτελους!Κλεισαμε τα εισητηρια και αυτο που μας μενει ειναι το ξενοδοχειο.Φανταζομαι,απ'οτι εχω δει οτι υπαρχουν εκατονταδες παρομοια θεματα στο travelstories.Τελος παντων,για να μην τα πολυλογω,τα υποψηφια ξενοδοχεια ειναι τα εξης:(και τα τρια παροιμοιου budget):
1.Booking.com: Solita Soho Hotel, Νέα Υόρκη, Η.Π.Α. - 245 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
2.Booking.com: Hotel Ramada Eastside, New York City, United States of America - 496 Guest reviews. Book your hotel now!
3.Booking.com: Hotel Belleclaire, Νέα Υόρκη, Η.Π.Α. - 612 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!

Ουσιαστικα το θεμα περι επιλογης ξενοδοχειου εγκειται στην περιοχη.Αν και εχω ψαξει αρκετα και γνωριζω τις περιοχες,σε καμια περιπτωση δε μπορω να ξερω τη πραγματικα "αισθηση" καθε περιοχης.Τα δυο τελευταια απ'οσο μπορω να γνωριζω ειναι σε π0ιο "υσηχη" περιοχη ενο το πρωτο σε περιοχη με νεανικη ζωη κλπ.Απλα,με προβληματιζει το οτι το δευτερο ειναι σχετικα κοντα στο Midtown οποτε ειναι στη μεση του Manhattan.Λοιπον,αντι να τα λεω εγω καλυτερα να μου προτεινετε εσεις καποιο απο τα τρια μιας και οσοι εχετε βρεθει στη Νεα Υορκη σιγουρα γνωριζετε καλυτερα απο εμενα!
Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα! :)
Μα...ες νεανική ζωή είναι στο πρώτο. Είναι στα όρια της Chinatown, δίπλα σε Little Italy (αν η πίτσα είναι νεανική ζωή....) και στο λάθος άκρο του Soho....
Τα άλλα 2 είναι καλά (όχι τόσο κεντρικά από άποψη αξιοθέατων). Το 2ο είναι σε πολύ "ζωντανή" περιοχή, αλλά το μετρό δεν εξυπηρετεί ιδιαίτερα (μόνο μια γραμμή που πάει Βόρεια-Νότια, με δύσκολες ανταποκρίσεις). Το 3ο είναι πιο απόκεντρο αλλά σε καλή περιοχή κατοικίας, με express μετρό πολύ κοντά, με το Boat Basin στο Hudson να είναι ένα βήμα, και το Central Park και το Lincoln Center αρκετα κοντά.

memos282

Member
traveladdict said:
όλα είναι σχετικά. Αν έχει πολλά διαθέσιμα δωμάτια τότε, σίγουρα θα ρίξει τις τιμές. Αν όχι, θα τις ανεβάσει.

Να και μια λίστα ξενοδοχείων που χρησιμοποιώ όταν πάω Ν.Υ.:
1. HUDSON στην 8 Αve. & 58 str
2. DOUBLE TREE στην Lexington Ave.
3. SHERATON TIMES SQUARE στην 7 Ave. (όχι το Sheraton Towers λίγο πιο κάτω, είναι ακριβότερο).
4. AFFINIA στην 7 Ave. απέναντι από το Penn Station

Απόφυγε το Pennsylvania στο Penn Station. Είναι άθλιο!!!!
Πες μου λίγο για το Double tree στην Lexington ave. Έχω κλήση εκει απο 9 Δεκ. Εώς 20 Δεκ. 11 νύχτες δηλαδή. Είναι καλο;
Το μόνο που δεν έχω κλήση ακόμα είναι τα εισιτήρια βρίσκω περίπου 650?

memos282

Member
ConstadinosO said:
Γεια σας!Το ταξιδι που τοσο καιρο θελαμε να κανουμε εφτασε επιτελους!Κλεισαμε τα εισητηρια και αυτο που μας μενει ειναι το ξενοδοχειο.Φανταζομαι,απ'οτι εχω δει οτι υπαρχουν εκατονταδες παρομοια θεματα στο travelstories.Τελος παντων,για να μην τα πολυλογω,τα υποψηφια ξενοδοχεια ειναι τα εξης:(και τα τρια παροιμοιου budget):

Ουσιαστικα το θεμα περι επιλογης ξενοδοχειου εγκειται στην περιοχη.Αν και εχω ψαξει αρκετα και γνωριζω τις περιοχες,σε καμια περιπτωση δε μπορω να ξερω τη πραγματικα "αισθηση" καθε περιοχης.Τα δυο τελευταια απ'οσο μπορω να γνωριζω ειναι σε π0ιο "υσηχη" περιοχη ενο το πρωτο σε περιοχη με νεανικη ζωη κλπ.Απλα,με προβληματιζει το οτι το δευτερο ειναι σχετικα κοντα στο Midtown οποτε ειναι στη μεση του Manhattan.Λοιπον,αντι να τα λεω εγω καλυτερα να μου προτεινετε εσεις καποιο απο τα τρια μιας και οσοι εχετε βρεθει στη Νεα Υορκη σιγουρα γνωριζετε καλυτερα απο εμενα!
Ποτε θα πας; Εγω θα παω στο Double tree by Hilton στην Lexington ave. 9 Δεκ. Εώς 20 Δεκ. 11 νύχτες δηλαδή. Με πια εταιρία πετάς; Και πόσο έκαναν τα tickets?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Πες μου λίγο για το Double tree στην Lexington ave. Έχω κλήση εκει απο 9 Δεκ. Εώς 20 Δεκ. 11 νύχτες δηλαδή. Είναι καλο;
Το μόνο που δεν έχω κλήση ακόμα είναι τα εισιτήρια βρίσκω περίπου 650?
Αναπάντητες?

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!

προσεξε λιγο για το belleclaire μηπως εχει θορυβο γιατι κανουν ανακαινιση εδω και ενα χρονο... Δες λιγο τα σχολια στο βοοκινγκ που λενε για φασαρια στο λομπυ... (το κοιταζα και εγω αλλα το επερριψα γι αυτο το λογο - τωρα τι ανακαινιση ειναι αυτη που κραταει πανω απο χρονο δεν ξερω... )

ConstadinosO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπολόνια
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν,Βόρεια Κορέα,Κούβα
Μα...ες νεανική ζωή είναι στο πρώτο. Είναι στα όρια της Chinatown, δίπλα σε Little Italy (αν η πίτσα είναι νεανική ζωή....) και στο λάθος άκρο του Soho....
Τα άλλα 2 είναι καλά (όχι τόσο κεντρικά από άποψη αξιοθέατων). Το 2ο είναι σε πολύ "ζωντανή" περιοχή, αλλά το μετρό δεν εξυπηρετεί ιδιαίτερα (μόνο μια γραμμή που πάει Βόρεια-Νότια, με δύσκολες ανταποκρίσεις). Το 3ο είναι πιο απόκεντρο αλλά σε καλή περιοχή κατοικίας, με express μετρό πολύ κοντά, με το Boat Basin στο Hudson να είναι ένα βήμα, και το Central Park και το Lincoln Center αρκετα κοντά.
Ευχαριστω πολυ!Με προβληματισες για το πρωτο να πω την αληθεια.Βασικα,μεχρι τωρα ημασταν πιο κοντα στο να κλεισουμε το πρωτο επειδη ειναι κοντα απο τη μια η Little Italy και η Chinatown και απο την αλλη το SoHo,η TriBeCa αλλα και η Downtown.απλα δεν ξερω τι παιζει απο αποψη εγκληματικοτητας σε εκεινη την περιοχη.οχι πως θα μας σκοτωσουν ξερω γω αλλα να μπορουμε να περπατησουμε βραδυ χωρις να ειναι σχετικα επικινδυνα.Τελος παντων...θα το ξανασκεφτουμε!ευχαριστω και παλι
προσεξε λιγο για το belleclaire μηπως εχει θορυβο γιατι κανουν ανακαινιση εδω και ενα χρονο... Δες λιγο τα σχολια στο βοοκινγκ που λενε για φασαρια στο λομπυ... (το κοιταζα και εγω αλλα το επερριψα γι αυτο το λογο - τωρα τι ανακαινιση ειναι αυτη που κραταει πανω απο χρονο δεν ξερω... )
αχαχα ε ειναι πρωτοτυπη ανακαινιση!θα το ψαξθω και εγω αυτο που λες για το θορυβο!χιλια ευχαριστω!

GTS

Member
...ημασταν πιο κοντα στο να κλεισουμε το πρωτο επειδη ειναι κοντα απο τη μια η Little Italy και η Chinatown και απο την αλλη το SoHo,η TriBeCa αλλα και η Downtown.απλα δεν ξερω τι παιζει απο αποψη εγκληματικοτητας σε εκεινη την περιοχη.οχι πως θα μας σκοτωσουν ξερω γω αλλα να μπορουμε να περπατησουμε βραδυ χωρις να ειναι σχετικα επικινδυνα.Τελος παντων...θα το ξανασκεφτουμε!ευχαριστω και παλι
Ποια Chinatown & Little Italy, δε σε ενδιαφέρουν αυτά, είσαι όμως κοντά σε SoHo, W. Village κτλ. με τις υπέροχες γειτονιές και ωραία νυχτερινή ζωή, σε σχέση με τα άλλα δύο που κοίταγες.

ConstadinosO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπολόνια
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν,Βόρεια Κορέα,Κούβα
Ποια Chinatown & Little Italy, δε σε ενδιαφέρουν αυτά, είσαι όμως κοντά σε SoHo, W. Village κτλ. με τις υπέροχες γειτονιές και ωραία νυχτερινή ζωή, σε σχέση με τα άλλα δύο που κοίταγες.
Ναι ισχυει.Βασικα,τα δυο πρωτα τα ανεφερα κυριως σαν περιοχες φαγητου(αχαχ γιατι μια αδυναμια στο κινεζικο και την ιταλικη κουζινα την εχω) :D προφανως το SoHo και το Village εχουν περισσοτερα πραγματα.Τελικα μαλλον προσανατολιζομαστε προς αυτο το ξενοδοχειο.Απ'οσο ειδα εχει και πολυ καλη συνδεση του μετρο.Βεβαια,θα περιμενουμε λιγακι μηπως βρουμε και καποιο αλλο ξενοδοχειο.Και παλι ευχαριστω!Αν βρω καποιο αλλο που να ειναι Μανχατταν στο ιδιο μπατζετ θα σας ενημερωσω!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Το "κοντά" είναι σχετικό... 1,5 χιλιόμετρο είναι από τη Bleecker Str.

GTS

Member
Το "κοντά" είναι σχετικό... 1,5 χιλιόμετρο είναι από τη Bleecker Str.
Τι δε καταλλλλαβαίνεις? :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills