neraida
Member
Καλα να περάσεις νεραιδουλα !
Οπουδήποτε ανάμεσα σε 3rd-10th ave και Houston - 59th str.Μήπως τελικά θα έπρεπε κάποιοι από τους γνώστες του θέματος να πρότειναν κάποιες ευρύτερες περιοχές (όπως Times Sq., Garment, Midtown East, Chelsea, Lower Manhattan κ.λπ.), στις οποίες θα ήταν καλό να μείνει κάποιος πρωτάρης στη Νέα Υόρκη, έτσι ώστε να μην σπαταλάει πολύ ώρα στα ΜΜΜ?
Και ποιες περιοχές έχουν τις καλύτερες συγκοινωνίες?
Και τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν εχει γινει ΗΔΗ αυτο?Μήπως τελικά θα έπρεπε κάποιοι από τους γνώστες του θέματος να πρότειναν κάποιες ευρύτερες περιοχές (όπως Times Sq., Garment, Midtown East, Chelsea, Lower Manhattan κ.λπ.), στις οποίες θα ήταν καλό να μείνει κάποιος πρωτάρης στη Νέα Υόρκη, έτσι ώστε να μην σπαταλάει πολύ ώρα στα ΜΜΜ?
Και ποιες περιοχές έχουν τις καλύτερες συγκοινωνίες?
Τιποτε απο τα δυο ! Εχω μεινει 2 φορες στο ιδιο ξενοδοχειο και τις 2 φορες εχω κανει την κρατηση μεσω του booking.com.Μια ερώτηση για την Ευαγγελία.Είδα ότι έγραψες πως για 13 βράδια στο Gershwin πλήρωσες συνολικά 1400 ευρώ (με τους φόρους μέσα). Εμένα στο booking για 10 ημέρες τον Μάιο μου το δίνει 2040 ευρώ. Τους έστειλες e-mail και πέτυχες καλύτερη τιμή ή χρησιμοποιήσες κάποιο άλλο site?