Ηνωμένο Βασίλειο Ξενοδοχείο στο Λονδίνο

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Παιδιά, είπαμε, Ιωβηλαίος φέτος στη Ρώμη... Ό,τι αρπάξουν

Αλλά φοβάμαι ότι "ουδέν μονιμότερον του προσωρινού"

talosmv

Member
Καλημέρα. Τα premier inn έχουν ψυγείο στο δωμάτιο ? Καλύτερα ξενοδοχεία θεωρούνται τα premier inn ή τα travellodge ?

vasnorth

Member
Καλημέρα. Τα premier inn έχουν ψυγείο στο δωμάτιο ? Καλύτερα ξενοδοχεία θεωρούνται τα premier inn ή τα travellodge ?
Στα Premier Inn ψυγείο υπάρχει μόνο στα δωμάτια Premier plus (αυτά τα δωμάτια δεν υπάρχουν σε όλα τα ξενοδοχεία της αλυσίδας) και όχι στα standard. Συγκριτικά τα Premier Inn υπερτερούν των Travelodge σε πολλά σημεία από το πρωϊνό μέχρι και σε κάποιες παροχές που στα Travelodge είναι εξτρά.

vasnorth

Member
Τελικά εντυπώσεις η ανιψιά από το ξενοδοχείο; Υπήρχε a/c στο δωμάτιο;
Συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση αλλά λόγω δουλειάς σήμερα μπήκα στο site.
Τελικά η ανιψιά μου έμεινε κατενθουσιασμένη και με την περιοχή (Ealing) και με το ξενοδοχείο (Premier Inn Ealing) και όπως το έλεγα όντως υπήρχε και στα standard και στα plus δωμάτια A/C και επιπλέον παράθυρο που άνοιγε (που σε πολλά που έχω μείνει δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα).

talosmv

Member
Στα Premier Inn ψυγείο υπάρχει μόνο στα δωμάτια Premier plus (αυτά τα δωμάτια δεν υπάρχουν σε όλα τα ξενοδοχεία της αλυσίδας) και όχι στα standard. Συγκριτικά τα Premier Inn υπερτερούν των Travelodge σε πολλά σημεία από το πρωϊνό μέχρι και σε κάποιες παροχές που στα Travelodge είναι εξτρά.
Ευχαριστώ.
Στα family rooms μπορεί να μείνει και ενήλικας (ως τρίτο άτομο), ή είναι μόνο για παιδιά ?

vasnorth

Member
Ευχαριστώ.
Στα family rooms μπορεί να μείνει και ενήλικας (ως τρίτο άτομο), ή είναι μόνο για παιδιά ?
Όχι. Τα Family rooms είναι μόνο για δύο ενήλικες και για έως δύο ανήλικα παιδιά (μέχρι 16 ετών δικαιούνται δωρεάν πρωινό). Εννοείται ότι η τιμή του δωματίου δεν αλλάζει αν μείνουν δυο ενήλικες μόνο ή οικογένεια τεσσάρων ατόμων (συμπεριλαμβανομένων δυο παιδιών).

talosmv

Member
Ανάμεσα στα παρακάτω premier inn, ποιο θεωρείται ότι είναι καλύτερο και πιο βολικό ως τοποθεσία? Όλα έχουν υψηλή βαθμολογία. Παραθέτω και την τιμή δίκλινου για 4 διανυκτερεύσεις το Καλοκαίρι.
  • London Ealing hotel, 380£
  • London Bank (Tower), 414£
  • London Brixton hotel, 367£
  • London Wimbledon (Broadway), 270£
  • London Blackfriars (Fleet Street), 436£

Last edited:
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Ανάμεσα στα παρακάτω premier inn, ποιο θεωρείται ότι είναι καλύτερο και πιο βολικό ως τοποθεσία? Όλα έχουν υψηλή βαθμολογία. Παραθέτω και την τιμή δίκλινου για 4 διανυκτερεύσεις το Καλοκαίρι.
  • London Ealing hotel, 380€
  • London Bank (Tower), 414€
  • London Brixton hotel, 367€
  • London Wimbledon (Broadway), 270€
  • London Blackfriars (Fleet Street), 436€
Δεν έχω μείνει σε κανένα ,γενικά όμως σε premier έχω μείνει και η ..φιλοσοφία τους με πολύ μικρές αποκλίσεις είναι η ίδια σε όλα,αρκετά καλά ξενοδοχεία,ευρύχωρα δωμάτια, air condition κλπ
Τα κεντρικότερα και βολικότερα είναι το Blackfriars και το Βank...tower,ένα απο τα δύο να επιλέξεις

πάντως μου κάνει εντύπωση η τιμή,τα κόστη που μας αναφέρεις...όταν λές για 4 διανυκτερεύσεις δηλ αυτές οι τιμές καλυπτουν το σύνολο ??πλάκα κάνεις?
τα ξενοδοχεία αυτά και μάλιστα τα συγκεκριμένα premier στις περιοχές που ανέφερα συνήθως κοστίζουν γύρω 300 ευρώ το ένα βράδυ ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες....
μήπως είναι η τιμή ανά διανυκτέρευση??

από τις άλλες επιλογές αν αναγκαζόμουν να διαλέξω..
θα επέλεγα πρώτα το Ealing,μετά το brixton και τελευταίο το Wimbledon

Last edited:

talosmv

Member
Δεν έχω μείνει σε κανένα ,γενικά όμως σε premier έχω μείνει και η ..φιλοσοφία τους με πολύ μικρές αποκλίσεις είναι η ίδια σε όλα,αρκετά καλά ξενοδοχεία,ευρύχωρα δωμάτια, air condition κλπ
Τα κεντρικότερα και βολικότερα είναι το Blackfriars και το Βank...tower,ένα απο τα δύο να επιλέξεις

πάντως μου κάνει εντύπωση η τιμή,τα κόστη που μας αναφέρεις...όταν λές για 4 διανυκτερεύσεις δηλ αυτές οι τιμές καλυπτουν το σύνολο ??πλάκα κάνεις?
τα ξενοδοχεία αυτά και μάλιστα τα συγκεκριμένα premier στις περιοχές που ανέφερα συνήθως κοστίζουν γύρω 300 ευρώ το ένα βράδυ ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες....
μήπως είναι η τιμή ανά διανυκτέρευση??
Είναι για 4 διανυκτερεύσεις, δίκλινο. Οπότε για οικογένεια 4 ατόμων, διπλασιάζεται το ποσό.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Είναι για 4 διανυκτερεύσεις, δίκλινο. Οπότε για οικογένεια 4 ατόμων, διπλασιάζεται το ποσό.
δηλ βρήκες το blackfriars premier inn με..110τη βραδυά!???
?μηπως μπορείς να μας πείς από που?
εκτός κι αν σας έκαναν ειδική τιμή επειδη ειστε οικογένεια;;;

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.822
Μέλη
39.572