• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Ξενοδοχείο στο Βερολίνο

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Tita τώρα είδα τα μηνύματά σου. Γιατί λες να μην μπλέξω με s-bahn?
Όλα αυτά τα ξενοδοχεία που έγραψα πριν, τα διάλεξα ακριβώς γιατί είναι κοντά σε s-bahn :roll:

Dafni

Member
επειδή είδα ότι το park inn το έχεις πρώτο στην λίστα και έχω μείνει εκεί έχω να σου πω ότι η τοποθεσία είναι πολύ καλή σε ότι αφορά το μετρό αλλά και το λεωφορείο 100 που βολεύει για αρκετές περιοχές .Καλά δωμάτια όχι τιποτα τρομερά αλλά ok.όπως είδες μάλλον το ξενοδοχειο έχει καμμιά σαρανταριά ορόφους .το δικό μας δωμάτιο ήταν στον 32 νομίζω και η θέα ήταν απίστευτη...βέβαια αν έχει κανείς υψοφοβία καλύτερα να το αποφύγει.αν το βρεις σε καλή τιμή είναι καλή επιλογή .....

σαιτας

Member
επειδή είδα ότι το park inn το έχεις πρώτο στην λίστα και έχω μείνει εκεί έχω να σου πω ότι η τοποθεσία είναι πολύ καλή σε ότι αφορά το μετρό αλλά και το λεωφορείο 100 που βολεύει για αρκετές περιοχές .αν το βρεις σε καλή τιμή είναι καλή επιλογή .....
θα συμφωνησω με την δαφνη, στο οτι οσο πιο κεντρο εισαι τοσο καλυτερα. εφοσον εχεις u "η s bahn ολα μια χαρα. το 100 και το 200 ειναι παντως καλυτερα απο τον υπογειο. εγω εμενα crown plaza ηταν ομορφο με τελειο πρωινο, κοντα στο μετρο u -s bahn και στο zoo. βεβαια οικονομικα δεν ξερω αν θες.

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Μέχρι στιγμής και κατά σειρά προτίμησης, έχω αυτά:

Park Inn Berlin-Alexanderplatz: CONGRESSHOTEL ONLINE

Ku'Damm 101: CONGRESSHOTEL ONLINE

Park Plaza Wallstreet: CONGRESSHOTEL ONLINE

Art'otel Berlin-Mitte: CONGRESSHOTEL ONLINE

Park Plaza Prenzlauer Berg Berlin: CONGRESSHOTEL ONLINE

προτεινόμενα από το site της TechEd.
Οι περιοχές στις οποίες βρίσκονται ξέρει κανείς τι λένε??
Οι περιοχές Alexanderplatz, Ku'Damm, Mitte ειναι πρακτικές από άποψη συγκοινωνίας. u-s-bahn, τραμ, λεωφορεία.
Prenzlauer Berg ειναι καλή περιοχή (να ευλογήσω τα γένια μου), αλλά δεν ξέρω κατά πόσο σε βολεύει καθότι είναι ανατολικά.
Για τα s-bahn...γιατί?γιατί κάτι μου λέει ότι όλη αυτή η ταλαιπωρία που υφίσταται τόσος κόσμος τον τελευταίο καιρό, θα τραβήξει πολύ. όπως λέει ένας Γερμανός "καλά Χριστούγεννα". Είχαν πρόβλημα το καλοκαίρι, τα στείλανε για έλεγχο. Πριν 2 βδομάδες πάλι βρήκαν πρόβλημα στα τρένα, άντε πάλι έλεγχο. Τις πρώτες μέρες κυκλοφορούσε λιγότερο από 25% όλων των αμαξοστοιχειών. Καταλαβαίνεις τι γινόταν! Γι'αυτό, αφού σε εξυπηρετεί περισσότερο το u-bahn κανόνισε με βάση αυτό, που είναι και πιο γρήγορο γενικότερα;)
Τα υπόλοιπα...αργότερα, με πιο καθαρό μυαλό...:)

MIAT

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
Περυσι το Νοέμβριο ήμουν και εγώ Βερολίνο και έμεινα στο park Inn ,όπως τα είπε o χρήστης Dafni είναι!Πόλυ βολική τοποθεσία και τα λεωφορεία 100 και 200 θα σε εξυπηρετήσουν πολύ.Αν βρεις δωμάτιο χωρίς πρωινό μη σε απασχολήσει η γειτονια είναι γεμάτη φούρνους με φοβερά σφολιατοειδη!ΑΑΑΑ!προετοιμάσου για ΠΟΛΥ κρύο !!

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους.
Έστειλα τη λίστα μου με τα ξενοδοχεία και τώρα περιμένω να δω πού μου έκλεισαν.
Βερολίνο, έρχομαι!!!!! :bounce:

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
And the winner is: Park Inn Berlin-Alexanderplatz
Θα σας πω εντυπώσεις όταν γυρίσω.. :D

Στο μεταξύ ξεσκονίζω τις ιστορίες σας μπας και καταφέρω να δω και τίποτα από το Βερολίνο..

olgaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωσταντινουπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκυο
Χαίρετε!Είμαι καινούργια στο φόρουμ και θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας.Λέω να πάω στο Βερολίνο για Πρωτοχρονιά και όσον αφορά στην επιλογή ξενοδοχείων είμαι μεταξύ των εξής τριών:
α)Kempinski
β)Savoy
γ)Zoo Hotel.
Όλα τα παραπάνω βρίσκονται στην κεντρική οδό Kurfurstendamm.Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τους γνώστες, αν η συγκεκριμμένη οδός ενδείκνυται για τη διαμονή μου εκεί.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Traveller

Member
Το θέμα έχει συζητηθεί και εξαντληθεί...

Απλά να πω δύο πράγματα...

Πρώτον η επιλογή της Kudamm είναι εντελώς άστοχη... τελείως λάθος location...

και δεύτερον... προσοχή στα κλιματιστικά... έχουν πρόβλημα...

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Αν πας για πρώτη φορά μια χαρά είναι η Ku'damm . Στο Kempinski είχα μείνει και είναι πολύ ωραίο ξενοδοχείο, για τα άλλα δεν ξέρω. Η θεση του συγκεκριμένου ξενοδοχείου είναι βολική για το μετρό, το βράδυ έχει κίνηση , έχει αρκετά αξιοθέατα εκεί κοντά και πολλά ωραία μαγαζιά. Γενικότερα στο Βερολίνο όπου και να μείνεις είναι κέντρο και έχεις να δεις παντού πολλά. Όσο για τα κλιματιστικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom