ιδανικά για να κάνεις τις βόλτες σου παραλιακά ειναι το Μακεδονία Παλλάς και το Electra palace.Λοιπόν θέλω να είναι κάπου που να μπορώ να κάνω τις βόλτες μου στο κέντρο και στην παραλία με τα πόδια και να μην χρειάζομαι ταξί και ιστορίες.
Μπες εδώ και θα βρείς αυτά που ζητάς : daios | hotelΣας ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις σας. Λοιπόν θέλω να είναι κάπου που να μπορώ να κάνω τις βόλτες μου στο κέντρο και στην παραλία με τα πόδια και να μην χρειάζομαι ταξί και ιστορίες.
Δε θέλω κάτι "οικονομικό και καλό" όπως λέμε συνήθως. Θέλω κάτι "σούπερ".
Το βρίσκω γύρω στα 130 ευρό που το θεωρώ σούπερ τιμή για αυτά που προσφέρει.Τα μόνα πρόβληματα που έχει είναι 1)δεν έχει μεγάλο λόμπι για μια συνάντηση τραβελοστοριτών παρουσία του Def 2)το πάρκινγκ του καλύπτει γύρω στα 13 αυτοκίνητα και λαμβάνοντας υπόψιν ότι και τα γύρω πάρκιγκ κλείνουν σχετικά νωρίς αυτό ίσως αποτελέσει πρόβλημα σε πιθανή συνάντηση μας εκεί.το daios που πρότεινε ο τουμπιώτης το είχα ξεχάσει ,είναι το πιο καινούργιο και το πιο σούπερ!!απ όλα ,απο θέση δε δεν το συζητάμε αφού είναι μπροστά στην παραλία φάτσα κάρτα και κέντρο ταυτόχρονα!,απλά είχα την εντύπωση ότι σε τιμή ξεφεύγει πολύ σε σχέση με τα άλλα πεντάστερα,έτσι φημολογούνταν όταν πρωτοάνοιξε...
ο τουμπιώτης πάντως φαίνεται ενημερωμένος εφ όσον λέει για καλές τιμές....
Το 130 το δίκλινο αφορούσε Αύγουστο μήνα .Τον Σεπτέμβρη η τιμή είναι παραπάνω.Αν σου άρεσε όμως πές μου να το κοιτάξω για καλύτερη τιμή( θα βάλω να δουλέψουν τα κονέ ).Βρε παιδιά το Δαιος κάνει 180 ευρώ τη βραδιά, είπαμε, μην το παρακάνουμε κι'όλας.
Είπε κάποιος ότι το βρίσκει με 130? το δίκλινο; πού;
Cakenet, το σ/κ που θα βρίσκομαι επάνω θα είναι 25-27 Σεπτέμβρη.
Α...οκ, είπα μήπως και ήσουν κάπου μέσα στον Αύγουστο, αλλά δεν, οπότε άκυρο.Cakenet, το σ/κ που θα βρίσκομαι επάνω θα είναι 25-27 Σεπτέμβρη.