dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπαγκλαντες
Μπα σε καλό σου βρε Pinky!!!! Λαχτάρησα βραδυάτικα!!!............Παραλληλα στην λειτουργια σηκωθηκε .......
Μπα σε καλό σου βρε Pinky!!!! Λαχτάρησα βραδυάτικα!!!............Παραλληλα στην λειτουργια σηκωθηκε .......
Μα φυσικά να μας πεις και αλλα, οι Γαλλικές κηδειες είναι οι αγαπημενες μας, ενώ οι ελληνικές π.χ ένα χάλι... ουτε ένα τραγουδι της προκοπήςΘα σας πω και για τα τραγουδια αλλα δυστυχως δεν τα θυμαμαι, το ενα ηταν ενα σισιλιανικο λογο οτι ο παππους μου ηταν απο εκει και τα αλλα 2 γαλλικα.Ελληνες ημασταν μονο 4 οποτε οποτε δεν ειχε τετοιου ειδους τραγουδια.
Παντως το συμπαν ειναι τρομερο πως τα φερνει ρωτωντας την μαμα μου προηγουμενως καποια παραπανω στοιχεια για την διαδικασια, οπως για το ποσες μερες ηταν εκει και τωρα ρωτωντας για το τραγουδι ποιο ηταν το σισιλιανικο. Με ρωταει με εντονο υφος...γιατι μου τα ρωτας ολα αυτα τωρα τι σε εχει πιασει? και απλα μου υπενθυμισε πως σημερα ειναι η επετειος 3 χρονων απο τον θανατο της.
Αυτα για την κηδεια.. αν υπαρχουν κι αλλες αποριες ευχαριστως να πω κι αλλα
Δεν είναι καθόλου γελοίο σίγουρα, ίσως να είναι όμως πιο ψυχοφθόρο. Μια φορά βρέθηκα σε κηδεία με επικήδειο και δε μπορούσα να το βαστάξω. Πόσο μάλλον να φύγει ένας νέος άνθρωπος. Θα προτιμούσα μια πιο "ψυχρή" και απρόσωπη κηδεία. Ειδάλλως θα κατέρρεα.Aυτό που περιγράφεις δεν είναι καθόλου γελοίο!
επειδή δυστυχώς έχω πρόσφατη εμπειρία θα σας ανοίξω την καρδιά μου...πως μπορουν τα παιδια των αποθανοντων να βγαζουν επικηδειο λογο .Εγω δεν θα μπορουσα
..μη σου πω δεν θα ηθελα καν να ειμαι στην τελετη.