• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ξενοδοχείο για… πεθαμένους!

Photini1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Δεν εχει σημασια τι προτιμας να κανεις αλλα τι σου ερχεται να κανεις εκεινη τη στιγμη. Ο καθενας αντιδρα διαφορετικα και η λυπη δεν μετριεται με το ποσα δακρυα χυνεις.Ειναι καθαρα προσωπικη υποθεση και δεν κρινουμε το πως η ποσο δειχνει το πενθος του καποιος.

Το ιδιο πραγμα λεμε,απλα εννοω πως οταν βλεπεις εναν ανθρωπο να κλαιει ειναι το απολυτα υγιες,παει να πει πως ξεσπαει και χιλιες φορες να αντιδρα ετσι καποιος,παρα να το κραταει μεσα του.Οοιος εχει βιωσει απωλεια καταλαβαινει ακριβως τι θελω να πω.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Το ιδιο πραγμα λεμε,απλα εννοω πως οταν βλεπεις εναν ανθρωπο να κλαιει ειναι το απολυτα υγιες,παει να πει πως ξεσπαει και χιλιες φορες να αντιδρα ετσι καποιος,παρα να το κραταει μεσα του.Οοιος εχει βιωσει απωλεια καταλαβαινει ακριβως τι θελω να πω.
Αχ Photini1986 δεν υπαρχει υγιες η μη. Ειναι αναλογα με το χαρακτηρα του καθενος και ποσο πονο εχει δει μεχρι να φτασει η ωρα του πενθους.

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
Αχ Photini1986 δεν υπαρχει υγιες η μη. Ειναι αναλογα με το χαρακτηρα του καθενος και ποσο πονο εχει δει μεχρι να φτασει η ωρα του πενθους.
ακριβώς, δεν ξέρεις πως θα αντιδρασεις εκεινη την στιγμή και οταν εχεις νιωσει τον πόνο ισως να μην σου βγει τοτε.Ποιο πολύ έκλαψα οταν εχασα δυο κολλητους μου παρα τωρα στην μανα μου , ημουν και σε φάση δύσκολη, δεν μου εβγαινε το δάκρυ.
αντε το βαρύναμε το πράγμα βρειτε μου μια μεταθάνατον κρουαζιέρα γιατι οσο ζω δεν βλέπω να πηγαίνω!!

Photini1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Kαλα,σιγουρα,δεν το συζηταω.Τελοσπαντων,εγω εν τελει θελω να συμφωνησω με τη Φενια,κι εγω εχω ζητησει να με καψουν,και να μην γινει ολο αυτο το χαλι που γινεται.Γιατι χαλι το βλεπω προσωπικα.Βεβαια,ο ανθρωπος σου δεν γυριζει πισω,σε καμια περιπτωση,αλλα πιστευω πως οι τελετες θα πρεπει βοηθανε και τους ανθρωπους που πονανε λογω της απωλειας,και που θα περασουν εναν μακροχρονιο Γολγοθα για να προσπαθησουν να το ξεπερασουν,αν και δεν νομιζω η ανθρωπινη απωλεια να ξεπερνιεται,το βλεπω απο προσωπικη μου εμπειρια.Πρεπει,αυτο το κακο εθιμο να σταματησει.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
2 μεγαλες αποριες εχω για αυτο το τοπικ ..
1)γιατι ειναι στην ενοτητα ταξιδιωτικα επικαιρα;;;;;;
2)ουσιαστικα το "ξενοδοχειο" κανει την "δουλεια" που γινεται στο σπιτι του αποθανωντος την προηγουμενη της κηδειας .. αρα ποιος ο λογος να υπαρχουν αυτα τα "ξενοδοχεια";;

Borealis

Member
2 μεγαλες αποριες εχω για αυτο το τοπικ ..
1)γιατι ειναι στην ενοτητα ταξιδιωτικα επικαιρα;;;;;;
2)ουσιαστικα το "ξενοδοχειο" κανει την "δουλεια" που γινεται στο σπιτι του αποθανωντος την προηγουμενη της κηδειας .. αρα ποιος ο λογος να υπαρχουν αυτα τα "ξενοδοχεια";;
Καλά τώρα, μακάρι οι απορίες που έχεις στη ζωή σου να είναι σαν τις προηγούμενες...

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Καλά τώρα, μακάρι οι απορίες που έχεις στη ζωή σου να είναι σαν τις προηγούμενες...
καλα σιγουρα .. αλλα ενταξει ειναι κουλο το οτι υπαρχουν τετοια ξενοδοχεια ..... και ασεβεια για μενα ..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα