alex_thess
Member
Δε μιλάμε για rack rates (τιμές πόρτας) αλλά για τις μέσες τιμές που υπάρχουν στις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης. Όταν λοιπόν η μέση τιμή ενός Hilton είναι ας πούμε 130 EUR και το βρίσκεις ως top secret στα 80 EUR τότε ναι αξίζει.
Ο λόγος που δίνονται αυτές οι τιμές με αυτόν τον μυστήριο τρόπο έχουν να κάνουν με την επιθυμία των ξενοδοχείων να μην έχουν άδεια δωμάτια (ή τουλάχιστον να βγάλουν το λειτουργικό κόστος) αλλά και να μην εμφανίσουν στο ευρύ κοινό υπερβολικά χαμηλές τιμές με αποτέλεσμα να πέσει το κύρος τους.
Βασικά από την αρχη της συζήτησης ανέφερα οτι, κατα την δική μου γνώμη, δύσκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος ποιο ειναι το ξενοδοχειο - secret Hotel! Δηλ. Να ειναι 100% σιγουρος! Τωρα αν εσύ εισαι σίγουρος οτι το secret hotel ειναι π.χ to hilton και εχει τρελο discount τότε καλα θα κάνεις να το "αγοράσεις"! Αλλα από ότι κατάλαβα αν ακυρώσεις το secret hotel τοτε έχεις πρόστιμο ακυρωτικών 1 διανυκτερευση έως το σύνολο της διανυκτέρευσης! Για εμένα βαρύ το τιμήμα αν δεν μου αρεσει το secret hotel και θέλω να το ακυρώσω!
Βασικά επειδή ανεφερες το Hilton - Καλο ειναι να γνωρίζουμε ότι οι μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες (τύπου Hilton, Holiday inn, Holiday inn express, Crown Plaza, Intercontinental, Best Western, Crown Plaza, Radisson και πολλές άλλες) δίνουν τιμές στους wholesalers (και κατ' επεκταση σε τουριστικά γραφεία) πολυ χαμηλότερες από τις τιμές των secret hotels αλλα και από άλλα online sites!