γεια χαρα και καλή χρονια!!!
Ψάχνω και εγω για ξενοδοχείο στο Μανχάταν για την περίοδο 6-15 Απριλίου.. Δυστυχώς τίποτα σχετικά οικονομικό δεν υπάρχει απο αυτά που είδα παραπάνω και από τις σχετικές ιστορίες...:xmas_eek:
έχω βρεί κάποια περίπου στα 160€/διανυκτέρευση(midtown και chelsea)..Υπάρχει περίπτωση να βρώ κάτι φθηνότερο ή προτείνετε να κλείσω απο τώρα?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων:xmas_redface:
Εγω τον Μαιο πηγα για 10 ημερες, εμεινα στο Hilton New York Fashion District, το οποιο ειναι απλο, αλλα καινουργιο, με καλο service και σε πολυ βολικη τοποθεσια (W26th str - 7th Av) και η τιμη ηταν 200 με ολους τους φορους και το VAT (προσεχε το αυτο στις τιμες που βλεπεις). Μπορει να ακουγεται ακριβο, αλλα μετα απο ερευνα που εκανα για κανενα μηνα πριν, ηταν απο τα πιο οικονομικα στα κριτιρια που ειχα βαλει (τοποθεσια, καθαριοτητα).
Σιγουρα θα υπαρχουν και φτηνοτερα, αν ριξεις λιγο τα standards αλλα αυτο που θα σου προτεινα ειναι αν μεινεις μεσα στο manhattan και κεντρικα για μεγαλυτερη ευκολια στις μετακινησεις. Πιστευω οτι ενα (το πολυ δυο) μηνες πριν ειναι καλο να το κλεισεις, γιατι οι τιμες διαμορφωνονται συνεχεια.