Δοκιμασε και το www.hotels.com . Σου προτεινω να εγγραφεις κιολας γιατι ανα βδομαδα στελνουν emails με προσφορες και εκτπωσεις.
Επισης σου προτεινω να κοιτας απο 3 αστερια και πανω (οχι γιατι ειμαι κανενα ψωνιο) αλλα γιατι θα παρεχουν καποιες βασικες υπηρεσιες και τηρουν καποιους κανονες υγιεινης, θα ειναι θεωριτικα πιο καθαρα (ειδικα μηνες με ζεστο καιρο που εχουν κρουσματα bed bags).
Οι περιοχη που εχεις στις πρωτες σου επιλογες (Upper East Side) ειναι ωραια, αλλα σχετικα απομακρισμενη και δεν εχει πολλες γραμμες μετρο.
Οι επιλογες 4 και 5, σαν περιοχη ειναι βολικη, σαν ξενοδοχειο δεν μπορω να σου πω βεβαια...αλλα θα σου δωσω ενα tip που εμενα με βοηθησε πολυ: βλεπε τα σχολια και ειδικα τις φωτογραφιες των επισκεπτων... μπορεις να καταλαβεις πολλα απο μια μη-επαγελματικη φωρογραφια (το www.tripadvisor.com βοηθησε πολυ για την τελικη επιλογη μου).
Αληθεια, ποτε ειπες οτι πας? Ποσο καιρο και αν δεν ειμαι πολυ αδιακριτη (χε χε χε) ποιο ειναι το budget για διαμονη? Απλα γιατι θα ειναι πιο ευκολο να σε βοηθησουμε...