Όχι με σκάψιμο αλλά με ... κοσκίνισμα !!Σωστή!
Οπότε με λίγη τύχη και λίγο σκάψιμο μπορεί να βγάλεις και τα χρήματα της Αλάσκας!
Mην ανησυχείς εγώ θα αγιάσω γιά όλους σας. Δεν βλέπεις το επόμενο ταξίδι μου ;...καλα κανεις δε νηστευει σαυτο το forum??
εσυ ερση στην αρχαια ελλαδα αν ζουσες...θα ησουν μια πετυχημενη σοφιστριαΑσθενεις και οδοιποροι αμαρτιαν ουκ εχουσιν. Ε! εμεις ως ταξιδιωτες ειμαστε σε μια διαρκη οδοιπορια... Κατι κουρασμενα παλικαρια...
δεν την πετάς εσύ gps με το Α7 ? να πάρεις και φωτό!!!εσυ ερση στην αρχαια ελλαδα αν ζουσες...θα ησουν μια πετυχημενη σοφιστρια
για τον συμφορουμιτη που εχει βαλει πορεια για αγιο ορος...θου κυριε φυλακη το στοματι μου(αν και μικρος εβγαζα καντηλες με τα αρχαια...το εγραψα)
Ειναι πολυ ενδιαφερον το οτι υπαρχουν κι αλλοι Ελληνες που θελουν να πεταχτουν στην Αλάσκα
Αυτη τη στιγμη ειμαι στη διαδικασια της ευρεσης του itinerary για τα επερχομενα χριστουγεννα/πρωτοχρονια στην Αλάσκα. Με το που βρίσκω τι πού πώς κλπ, αι λ κηπ γιου ποστηντ.
Σιγουρα παντως τα μερη αξια ενδιαφεροντος ειναι: Ανκορέιτζ, Φέρμπανκς, Βαλντιζ, Σεγουαρντ