• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΗΠΑ Ξέρει κανείς από Juneau???...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ασθενεις και οδοιποροι αμαρτιαν ουκ εχουσιν. Ε! εμεις ως ταξιδιωτες ειμαστε σε μια διαρκη οδοιπορια... Κατι κουρασμενα παλικαρια...

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Ασθενεις και οδοιποροι αμαρτιαν ουκ εχουσιν. Ε! εμεις ως ταξιδιωτες ειμαστε σε μια διαρκη οδοιπορια... Κατι κουρασμενα παλικαρια...
εσυ ερση στην αρχαια ελλαδα αν ζουσες...θα ησουν μια πετυχημενη σοφιστρια:)

για τον συμφορουμιτη που εχει βαλει πορεια για αγιο ορος...θου κυριε φυλακη το στοματι μου(αν και μικρος εβγαζα καντηλες με τα αρχαια...το εγραψα:bleh:)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
εσυ ερση στην αρχαια ελλαδα αν ζουσες...θα ησουν μια πετυχημενη σοφιστρια:)

για τον συμφορουμιτη που εχει βαλει πορεια για αγιο ορος...θου κυριε φυλακη το στοματι μου(αν και μικρος εβγαζα καντηλες με τα αρχαια...το εγραψα:bleh:)
δεν την πετάς εσύ gps με το Α7 ? να πάρεις και φωτό!!!:shock:

AlexG

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα γίνονται...
Ειναι πολυ ενδιαφερον το οτι υπαρχουν κι αλλοι Ελληνες που θελουν να πεταχτουν στην Αλάσκα :)

Αυτη τη στιγμη ειμαι στη διαδικασια της ευρεσης του itinerary για τα επερχομενα χριστουγεννα/πρωτοχρονια στην Αλάσκα. Με το που βρίσκω τι πού πώς κλπ, αι λ κηπ γιου ποστηντ.

Σιγουρα παντως τα μερη αξια ενδιαφεροντος ειναι: Ανκορέιτζ, Φέρμπανκς, Βαλντιζ, Σεγουαρντ

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Ειναι πολυ ενδιαφερον το οτι υπαρχουν κι αλλοι Ελληνες που θελουν να πεταχτουν στην Αλάσκα :)

Αυτη τη στιγμη ειμαι στη διαδικασια της ευρεσης του itinerary για τα επερχομενα χριστουγεννα/πρωτοχρονια στην Αλάσκα. Με το που βρίσκω τι πού πώς κλπ, αι λ κηπ γιου ποστηντ.

Σιγουρα παντως τα μερη αξια ενδιαφεροντος ειναι: Ανκορέιτζ, Φέρμπανκς, Βαλντιζ, Σεγουαρντ

Γιατί, παιδί μου, μου το κάνεις τώρα αυτό, ε, γιατί? Πάνω που το μετέθεσα (για το όνειρο, λέω...) στο απώτερο/εγγύς/σκοτεινό/ομιχλώδες/όπως-θέλεις-πες-το, μέλλον, να σου να μου το ξαναβγάζεις στην επιφάνεια....Η Αλάσκα είναι ιντίντ μυθικός προορισμός...και αρκούντως τσουχτερός! (και δε μιλάω για το κρύο...) Η σούμα των αεροπορικών και μόνο έφτανε κοντά 2.500 για τους τρεις μας, επομένως...:shock:

Πάντως, τώρα που ήρθες στην παρέα...μήπως, λέω, μήπως είναι καιρός να φτιάξουμε γκρουπάκι 'Φίλων της Αλάσκας'??? Θα αριθμούμε το αστρονομικό σύνολο των 2 (ολογράφως: Δύο!!!) μελών!!! Άλλος κανείς, παιδιά???

υ.γ. παρεμπιπτόντως, είδες το προτεινόμενο δρομολόγιο πιο πάνω???...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα