Παρέα θα προσκυνάμε αλαλάζοντας, χρυσή μου! Εσύ πού νομίζεις οτι θα βρίσκεσαι;Σε κανω εικονα ευκολα: εσυ στο μακρυνο μελλον με αλλες 60-65αρες με το πουλμαν οργανωμενη εκδρομη με το ΚΑΠΗ της περιοχης να αλαλαζετε εξω απο ναους και εκκλησιες κανοντας προσκηνυματικο τουρισμο. Εσυ βεβαια θα εισαι αρχηγοπουλο με τοση εμπειρια!!
Κι εγω θρησκευτικο τουρισμο θα κανω αλλα ελπιζω σε κανα ασραμ στην Ινδια!!Παρέα θα προσκυνάμε αλαλάζοντας, χρυσή μου! Εσύ πού νομίζεις οτι θα βρίσκεσαι;
Α πα πα, εγώ είμαι νευρικιά!Κι εγω θρησκευτικο τουρισμο θα κανω αλλα ελπιζω σε κανα ασραμ στην Ινδια!!
Γι αυτο να ερθεις στο ασραμ... Ωωωωμ!!!Α πα πα, εγώ είμαι νευρικιά!
Καλύτερα φόρεσέ μου από τώρα την άσπρη ρόμπα με τα μανίκια που δένουν πίσω.Γι αυτο να ερθεις στο ασραμ... Ωωωωμ!!!
Πού είσαι βρε ψυχή; Σε χάσαμε!Μαντάμ δεν αφήνετε τη γαστρονομία να συνεχίσετε την ιστορία σας; Ή μήπως εκτιμήσατε τόσο πολύ την τυρολοβαυαρέζικη κουζίνα, που επιδίδεστε μανιωδώς στην παρασκευή και κατανάλωση αυτού του μεθυστικού ξεράσματος που ακούει στο όνομα Glühwein και δεν είστε σε θέση να χειριστείτε το πληκτρολόγιο;